Jeg har hele vejen igennem været yderst tilfreds med teamet. Pernille er en sød, kompetent, professionel tandlæge og hendes medarbejder ligeså. Man bliver altid mødt med et smil, og man føler sig god... Toon meer
Jeg er super glad for at have Pernille som min tandlæge. Pernille er både god til at lytte og til at forklare - f.eks. i forbindelse med nogle lidt underlige spændinger, jeg har oplevet i kæben. Deru... Toon meer
Åbyhøj Tandlægeklinik er fantastisk! Personalet er både venligt og professionelt. Jeg fik fjernet en visdomstand her, og behandlingen var både hurtig og smertefri. Tandlægerne forklarede hele procedur... Toon meer
Jeg blev snydt for 10 000 kr hos denne tandlæge, da jeg bad om forklaring på de manglende penge, blev jeg smidt ud og til trods for utallige henvendelser har de nægtet at give mig en slutregning.
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ved Åbyhøj TandlægeTeam udføres de fleste former for tandbehandling, hvor den langsigtede plan for dig og dine tænder er det vigtigste. Åbyhøj TandlægeTeam består af Tandlæge Pernille Aabel, Tandplejer Anne-Sofie og klinikassistent Christina. Der har været tandlægeklinik på Silkeborgvej 244 siden 1954 hvor bygningen blev opført, og Åbyhøj TandlægeTeam ved Pernille Aabel er 4. generation af klinikejere. Vores fornemste opgave er i samarbejde med dig, at sikre et velfungerende tandsæt og bid livet igennem. Dette opnås bl.a ved at holde os opdateret gennem løbende efteruddannelse.
Silkeborgvej 244, 8230, Aarhus, Denemarken
- mail@aatt.dk
- aatt.dk
Sødeste tandlæger og sekretær 👌
Sødeste tandlæger og sekretær 👌
Man føler sig tryg og i gode hænder.
Meget søde personal.
Kompetent behandling og trygge rammer.
Kan klar anbefale Åbyhøj tandlæge Team.
Kan klar anbefale Åbyhøj tandlæge Team.
Altid god og professionel service 👍🏻
Og så er de bare super søde 🙂
Flere års god erfaring...
Hele vor familien har været i flere år glad for behandling og venligheden hos Åbyhøj Tandlæge Team. Tak for dem.
Super hurtig service når man har mega…
Super hurtig service når man har mega tandpine😁
Pernille er nærværende
Pernille er nærværende, fagligt dygtig og relevant. Hun har mine varmeste anbefalinger. Detsamme gælder det øvrige personale
Altid en god oplevelse
Kompetent behandling.
Jeg havde min første tid hos Åbyhøj tandlægeteam i dag efter tandlægeskift. Regelmæssigt tandeftersyn, rensning og Rtg billeder. Modtog meget kompetent behandling - det var tid til mine spørgsmål. Jeg er meget tilfreds.
God oplevelse
Jeg er ikke fan af tandlægebesøg, men når jeg kommer hos Åbyhøj Tandlæge Team giver de mig en god oplevelse hver gang.
De er søde og kompetente, og selv om de denne gang havde travlt fik jeg alligevel tid pga tandpine.
I øvrigt var det også en tryg oplevelse i forhold til de hensyn der tages imod corona-smitte. Tak for det.
Hos Åbyhøj Tandlægeteam bliver man…
Hos Åbyhøj Tandlægeteam bliver man altid mødt med et smil, og behandlingen er altid grundig.
Bedste tandlæge i Aarhus
Bedste tandlæge i Aarhus!
Pernille er forståelig og giver altid den bedste oplevelse!
Altid super professionelt og så er de…
Altid super professionelt og så er de rigtigt gode til at lægge bedøvelse smertefrit
Jeg får altid en super god behandling.
Vi som familien er meget tilfredse og…
Vi som familien er meget tilfredse og glade for alle på teamet! 😊😊😊😊😊
Utrolig venligt og imødekommende…
Utrolig venligt og imødekommende personale. Og meget hjælpsomme i akutte tilfælde. Kan klart anbefale Pernille og hendes team.
Lees meer over geverifieerde reviews.