Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så var det bedre. En overnatning i et værelse der stank af mug og skimmel, rådne vinduer, punkteret vindue. Ulækkert badeværelse, ingen varme jeg har intet positivt ove... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er lige kommet hjem efter et “efterårsophold”på dette skønne sted. Vi har haft en fest begge aftner! Værelset, 210, var stort, og rent. Altanen nød vi om eftermiddagen. Maden begge aftner var subl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Strandresort
  2. Conferentiehotel
  3. Gezinshotel
  4. Multifunctionele ruimte
  5. Accommodatie
  6. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Vi er et lille familieejet hotel i hjertet af Nordjyllands smukke natur, tæt på Vesterhavet i Slettestrand. Her kan du høre havets beroligende lyd og nyde klithederne lige uden for døren. Oplev naturen fra sin bedste side Svinkløv Plantage tilbyder noget af Danmarks bedste terræn for mountainbikere, mens områdets stier indbyder til uforglemmelige vandreture. Kun et stenkast væk finder du Slettestrand, perfekt til en dukkert, strandaktiviteter eller en romantisk solnedgang. Golf, Luksus og Bæredygtighed Vi samarbejder med Øland Golfklub, der tilbyder en smukt anlagt 18-hullers bane i naturskønne omgivelser. Strandhotel Klitrosen er stolt medlem af Small Danish Hotels og er siden 2024 certificeret med Green Key, som understreger vores fokus på bæredygtighed og miljøbevidst. Mere end et hotel – dit hjem væk fra hjemmet Siden foråret 2022 har Carmilla og Villy drevet dette historiske – over 100 år gamle – hotel med passion og kærlighed. Sammen med deres personale skaber de en nordisk og afslappet atmosfære, hvor gæsterne kan nyde førsteklasses måltider med lokale råvarer. Strandhotel Klitrosen er mere end et sted at overnatte – det er et hjem væk fra hjemmet, hvor både store og små kan finde ro og glæde. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen på Strandhotel Klitrosen.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sarah i receptionen er fantastisk

Sublim, personlig og fantastisk service af Sarah, som ikke bare huskede mig fra flere dage siden da jeg ringede men også gør langt mere end man kan forvente! Jeg har kun været her i få timer men kan sige jeg kommer igen 🌞 Takket være Sarah i receptionen!

Christina

9 mei 2026

Kære Christina,

Tusind tak for dine utrolig søde ord – det betyder virkelig meget at læse. Jeg er så glad for, at du følte dig godt taget imod, og at jeg kunne være med til at gøre dit ophold ekstra dejligt.

Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen tilbage igen 🌞

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så var…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så var det bedre.
En overnatning i et værelse der stank af mug og skimmel, rådne vinduer, punkteret vindue. Ulækkert badeværelse, ingen varme jeg har intet positivt overhovedet, og anbefaler ikke en overnatning på dette hotel.

16 april 2026

Kære Vivi,

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse hos os – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi beklager det mange gange.

De forhold du beskriver, tager vi meget alvorligt. Samtidig ville vi ønske, at du havde gjort os opmærksomme på det allerede under dit ophold, gerne torsdag inden receptionen gik hjem, så vi havde haft mulighed for at finde en løsning med det samme eller tilbyde et andet værelse.

Vi følger naturligvis op internt på din oplevelse, så vi kan sikre, at det ikke sker igen.

Hvis du har mulighed for det, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få en uddybende dialog om dit ophold.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En super dejlig oplevelse både af…

En super dejlig oplevelse både af personale og ikke mindst maden! Der smagte helt igennem fantastisk den 3 retters menu vi fik serveret. Den sødeste tjener til at servicere os. Vi er bare så glade for hele opholdet. Tusinde tak for denne gang. Vi kan helt klart anbefale det videre 🤩🤩

11 april 2026

Antwoord van Klitrosen

Her er et professionelt og varmt svar, du kan skrive:

Tak for din flotte anmeldelse, Sofie – det betyder virkelig meget for os at læse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at både maden og oplevelsen levede op til jeres forventninger, og at I følte jer godt taget imod af vores personale.

Vi giver rosen videre til teamet – især tjeneren 😊
Vi håber meget at byde jer velkommen igen en anden gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kone og jeg har nu to gange besøgt…

Min kone og jeg har nu to gange besøgt Klitrosen, og begge gange har været 5/5 stjerner. Om det er Ramin i restauranten eller Katja i receptionen, så har vi haft en oplevelse af, at der er blevet gjort alt for, at vi skulle have et rart ophold med hygge og virkelig skøn mad.

Første gang vi besøgte stedet, ankom vi som vandrere og blev taget imod med både varme og interesse for den tur, vi var på. Værelserne, indretningen og selv musikken i restauranten var så perfekte, at vi måtte italesætte det, mens vi var der.

Anden gang vi kom tilbage, var det i bil, og vi kom specifikt for at gense stedet og fortsætte de hyggelige samtaler med personalet, vi havde haft tidligere. Vi blev ikke skuffede. Restauranten er en oplevelse i sig selv, både servicen og maden var fantastisk.

Min kone er vegetar, og menukortet har en reel vegetarmenu, og ikke som vi har set det mange andre steder, at man kan få fisk, eller at bøffen er erstattet med en vegetar­bøf. Vi har spist mange steder over hele verden, også steder med meget fine anmeldelser. Denne restaurant er min kones favorit.

Jeg er ikke vegetar og var ikke mindre begejstret end min kone. Hvis jeg havde haft mulighed for at hilse på kokken, havde jeg givet ham hånden. Udsøgt og smagfuldt, intet mindre!

Vi havde to overnatninger og benyttede muligheden for at vandre i nærområdet ved Slettestrand og Fosdalen. Det kan varmt anbefales.

Hvis du selv kommer forbi og ser et par glade vandrere, så sig hej, det er sikkert konen og jeg, der er tilbage endnu engang.

20 november 2025

Antwoord van Klitrosen

Tusind tak for jeres helt fantastiske anmeldelse – den gjorde os oprigtigt glade at læse.

Det betyder meget for os, at I har valgt at besøge Klitrosen hele to gange – og endda haft lyst til at vende tilbage for både stemningen, maden og samtalerne. Den slags genbesøg er den største kompliment, vi kan få.

Vi bliver særligt glade for jeres ord om personalet. Ramin og Katja (og resten af holdet) gør sig hver dag umage for netop det, I beskriver: nærvær, varme og ægte interesse for vores gæster. At det mærkes, bekræfter os i, at vi gør noget rigtigt.

Også jeres ros af restauranten – og ikke mindst vores vegetariske menu – varmer ekstra. Det er vigtigt for os, at vegetariske retter er et reelt valg og en fuld oplevelse, ikke et kompromis. At restauranten er blevet din kones favorit på tværs af rejser verden over… ja, der måtte vi lige ranke ryggen lidt ekstra i køkkenet.

Og skulle I næste gang få mulighed for at hilse på kokken, lover vi, at håndtrykket bliver modtaget med stor glæde (og muligvis en smule stolthed).

Tak også for anbefalingen af vandreturene ved Slettestrand og Fosdalen – naturen her er en gave, og vi elsker, når den bliver brugt.

Vi glæder os allerede til at se jer igen. Og ja – ser vi et par glade vandrere kigge forbi, lover vi at sige hej.

Receptionist & Concierge

Fantastisk oplevelse

Værelset, 210, var stort, og rent. Altanen nød vi om eftermiddagen. Maden begge aftner var sublim gastronomi. Der var kræset for råvarerne og anretningen var en stjerne for sig. Personalet var søde, hjælpsomme og høflige. Fuld valuta for pengene. Vi kommer helt sikkert igen.

5 september 2025

Kære Vibeke,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at I havde et dejligt efterårsophold, og at både værelset, altanen og ikke mindst gastronomien var med til at gøre oplevelsen helt særlig.

Det betyder meget for os, at I fremhæver personalets indsats – vi ønsker altid at skabe en varm og imødekommende stemning, så det er skønt at høre, at det blev bemærket.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen til endnu et ophold hos os.

Skønneste bryllupsfest

Vi holdte reception samt bryllupsfest på Klitrosen. Og ALT spillede bare! Sindssygt lækkert mad og god vin, gæsterne roste det til skyerne. Sødeste personale, der var klar på en fest i baren efterfølgende.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.

16 augustus 2025

Kære Maria,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse – og ikke mindst for at vælge Strandhotel Klitrosen til jeres store dag. Det glæder os at høre, at både maden, vinen og stemningen faldt i gæsternes smag, og at vores personale kunne være med til at gøre dagen mindeværdig helt til festen i baren.

Det betyder meget for os at få lov til at skabe rammerne om så vigtige øjeblikke, og vi er utroligt glade for, at I ser tilbage på dagen som en virkelig god oplevelse.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover – og håber at se jer igen en anden gang, måske til et jubilæum eller en ny fest.

Gastronomisk ophold

Vi havde bestilt et gastronomisk ophold, og det har fra ankomst den 13-8 til afrejse den 15-8 været en rigtig god oplevelse. Vores værelse, 206, var stort, rent og med en god terrasse. Personalet er venlige, imødekommende med en stor viden om menuer og vine, ofte med en humoristisk bemærkning. Vi fik på dag 1 vesterhavsmenuen og den var god. På dag 2 fik vi 4 retters menu efter kokkens valg, og det var virkelig en god oplevelse. 4 meget velsmagende retter, anrettet som små kunstværker, og i en portionsstørrelse, så vi gik meget mætte fra fra bordet. Vi vil gerne komme igen en anden gang.

13 augustus 2025

Kære Kim

Mange tak for jeres flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse af vores gastronomiske ophold. Vi er glade for at høre, at både værelset, terrassen, maden og betjeningen levede op til forventningerne – og at I fik en dejlig helhedsoplevelse.

Det glæder os særligt, at I nød både Vesterhavsmenuen og kokkens 4-retters, og at anretningerne blev værdsat som små kunstværker. Vores team sætter stor pris på jeres ros og de fine ord.

Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage en anden gang til endnu et ophold.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig betjening og en i selskabet…

Elendig betjening og en i selskabet blev syg af maden. Usympatisk ejer.

24 juli 2024

Kære Stig Bundgaard,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne.

Vi tager både feedback om betjeningen og påstanden om sygdom meget alvorligt. Hvis en i jeres selskab er blevet syg, vil vi meget gerne i dialog for at få flere detaljer, så vi kan undersøge sagen nærmere og sikre, at alle vores procedurer bliver fulgt korrekt.

Vi beklager, hvis du har oplevet vores personale eller ledelse som usympatiske – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have. Vores mål er altid at give vores gæster en god og tryg oplevelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på hej@klitrosen.dk, så vi kan tage en mere dybdegående dialog og finde en løsning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god oplevelse på Strandhotel…

Meget god oplevelse på Strandhotel Klitrosen.
Vi havde booket en enkelt overnatning med aftensmad og morgenmad og vi var meget positivt overrasket over standarden på både mad og service.
Specielt aftensmaden på hotellets restaurant var i særklasse god. Man kan vælge mellem tre forskellige menuer med 3 retter og det var bare godt. Vi prøvede Vesterhavet menuen(fisk) og Klitrosen menuen (alm. retter).
Også stor ros til pigen i receptionen og personalet i restauranten. De kunne hjælpe med vores spørgsmål og specielle ønsker.

30 april 2025

Kære Peter,

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os! Vi er glade for at høre, at både maden og servicen levede op til dine forventninger, og at du nød vores særlige menuer.

Din ros til vores personale i receptionen og restauranten betyder meget for os – det giver motivation til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi håber at se dig igen snart til endnu en skøn oplevelse!

Med venlig hilsen,
Sara,
Concierge & Reception

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig Påskefrokost på restaurant Klitrosen.

Påskefrokost på restaurant Klitrosen.
Vi holdt familiens påskefrokost 2025 her.
Rigtig god mad og super service og og betjening både for store og små i familien. Alt til rimelige priser.
Vi kommer gerne igen😄

18 april 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er beærede over, at I valgte at holde familiens påskefrokost hos os, og det glæder os at høre, at både maden og servicen blev værdsat af hele familien.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen – måske til næste påske eller en anden hyggelig lejlighed.

Med venlig hilsen,
Sara,
Concierge & Reception

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Forbedring er der plads til

Fint pænt rent værelse, kommentarer gælder selv sagt kun for dette værelse Nr. 211- Sengene var MEGET bløde, man kunne mærke fjedre i madrassen :o(. En underligt alarm med 10 bib ca. hver time ??Badeværelse MEGET småt, toilet meget lavt med følelsen af at sidde på gulvet - toiletpapir bør opgraderes til minimum 2 lags - ventilation i loftet kunne bruges. Gå IKKE på balkonen med bare tæer - søm stikker op fra brædderne. Mad og Vin (450 - 500 Kr. flasken) er forholdsvis DYR i forhold til kvalitet og mængde. En - som jeg forstod det - pandestegt rødspætte kom ind som en meget, meget lille frituredyppet fisk til over 300 Kr. Det er IKKE holdbart. Morgenmadskonceptet med servering ved bordene er meget småt - måtte bede om mere rugbrød og smør m.m. Der er desuden IKKE nogen former for lune retter + det kogte æg kunne bruges til frokosten som æggemad. Her er absolut plads til forbedring - især hvad angår udvalg og servering. De unge mennesker der serverede var søde og venlige - receptionisten virkede uengageret.

15 maart 2025

Kære Birgit Bendixen Andersen,

Tak for din ærlige og detaljerede feedback om dit ophold hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine oplevelser, da det hjælper os med at forbedre vores service.

Vi er glade for at høre, at du fandt værelset rent og pænt, og vi takker for rosen til vores servicemedarbejdere. Det betyder meget for os.

Vi er dog kede af at høre, at du oplevede nogle udfordringer under dit ophold. Her er, hvad vi gør for at tage hånd om de områder, du nævner:

Sengekomfort: Vi undersøger straks forholdene med sengene i værelse 211 for at sikre, at de lever op til vores standarder.
Alarmlarm: Vi beklager ulejligheden med alarmlydene. Dette vil blive undersøgt og rettet.
Badeværelsets størrelse og toiletpapir: Vi forstår din frustration og vil tage dette op i forbindelse med fremtidige opgraderinger.
Balkonen: Sikkerheden for vores gæster er en topprioritet, og vi vil straks få ordnet de søm, der stikker op.
Madoplevelsen: Vi tager din feedback om både kvalitet og pris meget seriøst. Dit input vil blive delt med køkkenet for at sikre, at vi leverer bedre værdi fremover.
Morgenmad: Vi evaluerer løbende vores morgenmadskoncept, og din feedback hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre både udvalg og servering.
Vi arbejder desuden på at sikre, at alle vores medarbejdere – inklusive receptionen – leverer en engageret og varm serviceoplevelse.

Endnu en gang tak for din feedback. Vi håber, at du vil give os en chance til i fremtiden, så vi kan vise dig, at vi har taget dine kommentarer til os og forbedret os på de nævnte områder.

Sara, Receptionen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt sted med skøn natur

Dejligt sted med skøn natur, fine værelser og generel god service. Dog er der noget tilbage at ønske i.fht morgenmaden.

31 augustus 2024

Kære Karin
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at I har nydt jeres ophold hos os.
Vi vil selvfølgelig gerne høre mere om hvad vi kan gøre bedre i forhold til morgenmaden

Fantastisk Kundeservice

Fantastisk Kundeservice

Dejligt værelse. Gode og kompetente ansatte, der hjalp da et familiemedlem kom til Skade. De gav mulighed for aflysning, men da det ikke var slemt, valgte vi at blive. Da vi så kom hjem fra tur, stod der 1 Flaske vin og 3 Rittersport. Det er godt nok god stil.

Gode og bløde senge, lækker morgenmadsbuffet og alt i alt en fantastisk Mineferie.

22 augustus 2024

Kære Kenny,
Vi er super glade for at I nød jeres ophold tiltrods for den turbulente start.

Dejligt ophold

Dejligt ophold, utroligt flinke personale og dejligt aftensmad. Maden var flot anrettet og der var mange velsmagende grønsager. Værelset var fin og sengene gode.

28 mei 2024

Kære Mona,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er super glade for at I nød jeres ophold hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi holdt vores bryllupsfest på…

Vi holdt vores bryllupsfest på Klitrosen i november 2023, som var en uforglemmelig dag. Vi var meget tilfredse med samarbejdet op til festen, og mad & betjening på dagen var super god. Overnatning til gæsterne var også rigtig god i de ny-istandsatte værelser. Vi vil klart anbefale at holde fest på Klitrosen og kommer helt sikkert også på besøg i restauranten i fremtiden.

10 november 2023

Kære Henrik,

Mange tak for den strålende anmeldelse. Vi er glade for at høre at jeres bryllupsfest sidste år gik så strålende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Strandhotel Klitrosen er stedet at holde fest

Fantastisk oplevelse – I fortjener FEM stjerne.
I skal have stor TAK for at skabe de bedste rammer for vores konfirmation d. 30.4 2023. I leverede den bedste service før, under og efter festen. Før festen gjorde I jer umage for at involvere konfirmanden i beslutningerne, og der var mange muligheder at udforske. I tog jer tiden, så vores dreng fik lige præcis den fest, som han drømte om. Under festen leverede jeres personale den bedste service, maden tog sig smukt ud og smagte fantastisk, og det samme gjorde vinene. Alt dette blev pakket ind i et flot renoveret hotel, som emmer af vestehav og sommer.
Strandhotel Klitrosen er stedet at holde livets store fester!

30 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et af de bedste måltider i lang tid

Et af de bedste måltider i lang tid!
Vi fejrede vores 8 års bryllupsdag på stedet hvor selve brylluppet blev afholdt.
Fantastisk at komme tilbage og se det løft restauranten og maden har fået.
Vesterhavstemaet var lige i vores stil, mums!

14 april 2023

Vi blev glemt

Vi bookede bord på nettet. I Ankomsten til restauranten blev vi mødt af en overrasket tjener da vi præsenterede os. Vi fik anvist et bord. Bestilte vores mad. Vi var noget usikre på deres vin koncept. Fik vi serveret eller måtte man selv gå til vinbaren for at skænke?
Brødkuverterne var rigtig gode. Forretten helleflynder med pynt så rigtig flot ud. Desværre overdøvede persillen den diskrete og fine smag af fisken. Efter forretten blev vi spurgt om vi var klar til næste ret. Der gik mere en 60 minutter, til vores overraskelse kom tjeneren for at rydde bestikket. Vi havde endnu ikke fået hovedretten. Jeg blev nødt til at rejse mig for at spørge tjeneren om, vi snart kunne forvente at blive betjent med hovedretten. Hvor de tilbød vild fisk fra dagens fangst. Det må have været en dårlig dag for der var ingen fisk. Det blev til farseret vagtel med Carl johansovs som de glemte at servere og grove ærteskud. De nye kartofler var udkogte og derfor vandede. Min kone fik oversaltede pomfrits, de var derfor ikke anbefalelsesværdige at indtage som føde.
Vi blev desværre nødt til at afbryde vores besøg uden dessert og kaffe af frygt for det videre forløb. Regningen var der til gengæld ikke nogen fejl ved. Blot måtte jeg bemærke at de skulle trække desserten fra. Generøst blev 2 glas vin givet på husets regning. Imidlertid betalte vi for min kones dessert, som vi sprang over. Det er sikkert, vi kommer ikke igen.

22 juli 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.