Bedrijf heeft geantwoord
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så var det bedre. En overnatning i et værelse der stank af mug og skimmel, rådne vinduer, punkteret vindue. Ulækkert badeværelse, ingen varme jeg har intet positivt ove... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er lige kommet hjem efter et “efterårsophold”på dette skønne sted. Vi har haft en fest begge aftner! Værelset, 210, var stort, og rent. Altanen nød vi om eftermiddagen. Maden begge aftner var subl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er et lille familieejet hotel i hjertet af Nordjyllands smukke natur, tæt på Vesterhavet i Slettestrand. Her kan du høre havets beroligende lyd og nyde klithederne lige uden for døren. Oplev naturen fra sin bedste side Svinkløv Plantage tilbyder noget af Danmarks bedste terræn for mountainbikere, mens områdets stier indbyder til uforglemmelige vandreture. Kun et stenkast væk finder du Slettestrand, perfekt til en dukkert, strandaktiviteter eller en romantisk solnedgang. Golf, Luksus og Bæredygtighed Vi samarbejder med Øland Golfklub, der tilbyder en smukt anlagt 18-hullers bane i naturskønne omgivelser. Strandhotel Klitrosen er stolt medlem af Small Danish Hotels og er siden 2024 certificeret med Green Key, som understreger vores fokus på bæredygtighed og miljøbevidst. Mere end et hotel – dit hjem væk fra hjemmet Siden foråret 2022 har Carmilla og Villy drevet dette historiske – over 100 år gamle – hotel med passion og kærlighed. Sammen med deres personale skaber de en nordisk og afslappet atmosfære, hvor gæsterne kan nyde førsteklasses måltider med lokale råvarer. Strandhotel Klitrosen er mere end et sted at overnatte – det er et hjem væk fra hjemmet, hvor både store og små kan finde ro og glæde. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen på Strandhotel Klitrosen.
Slettestrandvej 130, 9690, Fjerritslev, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sublim, personlig og fantastisk service af Sarah, som ikke bare huskede mig fra flere dage siden da jeg ringede men også gør langt mere end man kan forvente! Jeg har kun været her i få timer men kan sige jeg kommer igen 🌞 Takket være Sarah i receptionen!
Christina

Antwoord van Klitrosen
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så var det bedre.
En overnatning i et værelse der stank af mug og skimmel, rådne vinduer, punkteret vindue. Ulækkert badeværelse, ingen varme jeg har intet positivt overhovedet, og anbefaler ikke en overnatning på dette hotel.

Antwoord van Klitrosen
En super dejlig oplevelse både af personale og ikke mindst maden! Der smagte helt igennem fantastisk den 3 retters menu vi fik serveret. Den sødeste tjener til at servicere os. Vi er bare så glade for hele opholdet. Tusinde tak for denne gang. Vi kan helt klart anbefale det videre 🤩🤩

Antwoord van Klitrosen
Min kone og jeg har nu to gange besøgt Klitrosen, og begge gange har været 5/5 stjerner. Om det er Ramin i restauranten eller Katja i receptionen, så har vi haft en oplevelse af, at der er blevet gjort alt for, at vi skulle have et rart ophold med hygge og virkelig skøn mad.
Første gang vi besøgte stedet, ankom vi som vandrere og blev taget imod med både varme og interesse for den tur, vi var på. Værelserne, indretningen og selv musikken i restauranten var så perfekte, at vi måtte italesætte det, mens vi var der.
Anden gang vi kom tilbage, var det i bil, og vi kom specifikt for at gense stedet og fortsætte de hyggelige samtaler med personalet, vi havde haft tidligere. Vi blev ikke skuffede. Restauranten er en oplevelse i sig selv, både servicen og maden var fantastisk.
Min kone er vegetar, og menukortet har en reel vegetarmenu, og ikke som vi har set det mange andre steder, at man kan få fisk, eller at bøffen er erstattet med en vegetarbøf. Vi har spist mange steder over hele verden, også steder med meget fine anmeldelser. Denne restaurant er min kones favorit.
Jeg er ikke vegetar og var ikke mindre begejstret end min kone. Hvis jeg havde haft mulighed for at hilse på kokken, havde jeg givet ham hånden. Udsøgt og smagfuldt, intet mindre!
Vi havde to overnatninger og benyttede muligheden for at vandre i nærområdet ved Slettestrand og Fosdalen. Det kan varmt anbefales.
Hvis du selv kommer forbi og ser et par glade vandrere, så sig hej, det er sikkert konen og jeg, der er tilbage endnu engang.

Antwoord van Klitrosen
Værelset, 210, var stort, og rent. Altanen nød vi om eftermiddagen. Maden begge aftner var sublim gastronomi. Der var kræset for råvarerne og anretningen var en stjerne for sig. Personalet var søde, hjælpsomme og høflige. Fuld valuta for pengene. Vi kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Klitrosen
Vi holdte reception samt bryllupsfest på Klitrosen. Og ALT spillede bare! Sindssygt lækkert mad og god vin, gæsterne roste det til skyerne. Sødeste personale, der var klar på en fest i baren efterfølgende.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.

Antwoord van Klitrosen
Vi havde bestilt et gastronomisk ophold, og det har fra ankomst den 13-8 til afrejse den 15-8 været en rigtig god oplevelse. Vores værelse, 206, var stort, rent og med en god terrasse. Personalet er venlige, imødekommende med en stor viden om menuer og vine, ofte med en humoristisk bemærkning. Vi fik på dag 1 vesterhavsmenuen og den var god. På dag 2 fik vi 4 retters menu efter kokkens valg, og det var virkelig en god oplevelse. 4 meget velsmagende retter, anrettet som små kunstværker, og i en portionsstørrelse, så vi gik meget mætte fra fra bordet. Vi vil gerne komme igen en anden gang.

Antwoord van Klitrosen
Elendig betjening og en i selskabet blev syg af maden. Usympatisk ejer.

Antwoord van Klitrosen
Meget god oplevelse på Strandhotel Klitrosen.
Vi havde booket en enkelt overnatning med aftensmad og morgenmad og vi var meget positivt overrasket over standarden på både mad og service.
Specielt aftensmaden på hotellets restaurant var i særklasse god. Man kan vælge mellem tre forskellige menuer med 3 retter og det var bare godt. Vi prøvede Vesterhavet menuen(fisk) og Klitrosen menuen (alm. retter).
Også stor ros til pigen i receptionen og personalet i restauranten. De kunne hjælpe med vores spørgsmål og specielle ønsker.

Antwoord van Klitrosen
Påskefrokost på restaurant Klitrosen.
Vi holdt familiens påskefrokost 2025 her.
Rigtig god mad og super service og og betjening både for store og små i familien. Alt til rimelige priser.
Vi kommer gerne igen😄

Antwoord van Klitrosen
Fint pænt rent værelse, kommentarer gælder selv sagt kun for dette værelse Nr. 211- Sengene var MEGET bløde, man kunne mærke fjedre i madrassen :o(. En underligt alarm med 10 bib ca. hver time ??Badeværelse MEGET småt, toilet meget lavt med følelsen af at sidde på gulvet - toiletpapir bør opgraderes til minimum 2 lags - ventilation i loftet kunne bruges. Gå IKKE på balkonen med bare tæer - søm stikker op fra brædderne. Mad og Vin (450 - 500 Kr. flasken) er forholdsvis DYR i forhold til kvalitet og mængde. En - som jeg forstod det - pandestegt rødspætte kom ind som en meget, meget lille frituredyppet fisk til over 300 Kr. Det er IKKE holdbart. Morgenmadskonceptet med servering ved bordene er meget småt - måtte bede om mere rugbrød og smør m.m. Der er desuden IKKE nogen former for lune retter + det kogte æg kunne bruges til frokosten som æggemad. Her er absolut plads til forbedring - især hvad angår udvalg og servering. De unge mennesker der serverede var søde og venlige - receptionisten virkede uengageret.

Antwoord van Klitrosen
Dejligt sted med skøn natur, fine værelser og generel god service. Dog er der noget tilbage at ønske i.fht morgenmaden.

Fantastisk Kundeservice
Dejligt værelse. Gode og kompetente ansatte, der hjalp da et familiemedlem kom til Skade. De gav mulighed for aflysning, men da det ikke var slemt, valgte vi at blive. Da vi så kom hjem fra tur, stod der 1 Flaske vin og 3 Rittersport. Det er godt nok god stil.
Gode og bløde senge, lækker morgenmadsbuffet og alt i alt en fantastisk Mineferie.

Antwoord van Klitrosen
Dejligt ophold, utroligt flinke personale og dejligt aftensmad. Maden var flot anrettet og der var mange velsmagende grønsager. Værelset var fin og sengene gode.

Antwoord van Klitrosen
Vi holdt vores bryllupsfest på Klitrosen i november 2023, som var en uforglemmelig dag. Vi var meget tilfredse med samarbejdet op til festen, og mad & betjening på dagen var super god. Overnatning til gæsterne var også rigtig god i de ny-istandsatte værelser. Vi vil klart anbefale at holde fest på Klitrosen og kommer helt sikkert også på besøg i restauranten i fremtiden.

Antwoord van Klitrosen
Fantastisk oplevelse – I fortjener FEM stjerne.
I skal have stor TAK for at skabe de bedste rammer for vores konfirmation d. 30.4 2023. I leverede den bedste service før, under og efter festen. Før festen gjorde I jer umage for at involvere konfirmanden i beslutningerne, og der var mange muligheder at udforske. I tog jer tiden, så vores dreng fik lige præcis den fest, som han drømte om. Under festen leverede jeres personale den bedste service, maden tog sig smukt ud og smagte fantastisk, og det samme gjorde vinene. Alt dette blev pakket ind i et flot renoveret hotel, som emmer af vestehav og sommer.
Strandhotel Klitrosen er stedet at holde livets store fester!
Et af de bedste måltider i lang tid!
Vi fejrede vores 8 års bryllupsdag på stedet hvor selve brylluppet blev afholdt.
Fantastisk at komme tilbage og se det løft restauranten og maden har fået.
Vesterhavstemaet var lige i vores stil, mums!
Fantastisk personale med service i top, man skal lede længe efter så god en madoplevelse med en skøn kok der b.la kom ud og præsenterede maden.
Bestemt ikke sidste gang vi har sat vores ben der.
Helt perfekt aften, i hyggelige omgivelser. Meget lækkert mad, sød og venlig betjening. Kan absolut anbefales. Vi kommer igen.
Vi bookede bord på nettet. I Ankomsten til restauranten blev vi mødt af en overrasket tjener da vi præsenterede os. Vi fik anvist et bord. Bestilte vores mad. Vi var noget usikre på deres vin koncept. Fik vi serveret eller måtte man selv gå til vinbaren for at skænke?
Brødkuverterne var rigtig gode. Forretten helleflynder med pynt så rigtig flot ud. Desværre overdøvede persillen den diskrete og fine smag af fisken. Efter forretten blev vi spurgt om vi var klar til næste ret. Der gik mere en 60 minutter, til vores overraskelse kom tjeneren for at rydde bestikket. Vi havde endnu ikke fået hovedretten. Jeg blev nødt til at rejse mig for at spørge tjeneren om, vi snart kunne forvente at blive betjent med hovedretten. Hvor de tilbød vild fisk fra dagens fangst. Det må have været en dårlig dag for der var ingen fisk. Det blev til farseret vagtel med Carl johansovs som de glemte at servere og grove ærteskud. De nye kartofler var udkogte og derfor vandede. Min kone fik oversaltede pomfrits, de var derfor ikke anbefalelsesværdige at indtage som føde.
Vi blev desværre nødt til at afbryde vores besøg uden dessert og kaffe af frygt for det videre forløb. Regningen var der til gengæld ikke nogen fejl ved. Blot måtte jeg bemærke at de skulle trække desserten fra. Generøst blev 2 glas vin givet på husets regning. Imidlertid betalte vi for min kones dessert, som vi sprang over. Det er sikkert, vi kommer ikke igen.
Lees meer over geverifieerde reviews.