Vi havde i weekenden et skønt ophold på Klitrosen. Vi spiste i restauranten om aftenen - dejlig mad, også det vi kunne se de andre gæster fik. Værelset var perfekt, og morgenmaden var vi vilde med.... Toon meer
Sublim, personlig og fantastisk service af Sarah, som ikke bare huskede mig fra flere dage siden da jeg ringede men også gør langt mere end man kan forvente! Jeg har kun været her i få timer men kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En super dejlig oplevelse både af personale og ikke mindst maden! Der smagte helt igennem fantastisk den 3 retters menu vi fik serveret. Den sødeste tjener til at servicere os. Vi er bare så glade for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så var det bedre. En overnatning i et værelse der stank af mug og skimmel, rådne vinduer, punkteret vindue. Ulækkert badeværelse, ingen varme jeg har intet positivt ove... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er et lille familieejet hotel i hjertet af Nordjyllands smukke natur, tæt på Vesterhavet i Slettestrand. Her kan du høre havets beroligende lyd og nyde klithederne lige uden for døren. Oplev naturen fra sin bedste side Svinkløv Plantage tilbyder noget af Danmarks bedste terræn for mountainbikere, mens områdets stier indbyder til uforglemmelige vandreture. Kun et stenkast væk finder du Slettestrand, perfekt til en dukkert, strandaktiviteter eller en romantisk solnedgang. Golf, Luksus og Bæredygtighed Vi samarbejder med Øland Golfklub, der tilbyder en smukt anlagt 18-hullers bane i naturskønne omgivelser. Strandhotel Klitrosen er stolt medlem af Small Danish Hotels og er siden 2024 certificeret med Green Key, som understreger vores fokus på bæredygtighed og miljøbevidst. Mere end et hotel – dit hjem væk fra hjemmet Siden foråret 2022 har Carmilla og Villy drevet dette historiske – over 100 år gamle – hotel med passion og kærlighed. Sammen med deres personale skaber de en nordisk og afslappet atmosfære, hvor gæsterne kan nyde førsteklasses måltider med lokale råvarer. Strandhotel Klitrosen er mere end et sted at overnatte – det er et hjem væk fra hjemmet, hvor både store og små kan finde ro og glæde. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen på Strandhotel Klitrosen.
Slettestrandvej 130, 9690, Fjerritslev, Denemarken
- 98208020
- hej@klitrosen.dk
- klitrosen.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi blev glemt
Vi bookede bord på nettet. I Ankomsten til restauranten blev vi mødt af en overrasket tjener da vi præsenterede os. Vi fik anvist et bord. Bestilte vores mad. Vi var noget usikre på deres vin koncept. Fik vi serveret eller måtte man selv gå til vinbaren for at skænke?
Brødkuverterne var rigtig gode. Forretten helleflynder med pynt så rigtig flot ud. Desværre overdøvede persillen den diskrete og fine smag af fisken. Efter forretten blev vi spurgt om vi var klar til næste ret. Der gik mere en 60 minutter, til vores overraskelse kom tjeneren for at rydde bestikket. Vi havde endnu ikke fået hovedretten. Jeg blev nødt til at rejse mig for at spørge tjeneren om, vi snart kunne forvente at blive betjent med hovedretten. Hvor de tilbød vild fisk fra dagens fangst. Det må have været en dårlig dag for der var ingen fisk. Det blev til farseret vagtel med Carl johansovs som de glemte at servere og grove ærteskud. De nye kartofler var udkogte og derfor vandede. Min kone fik oversaltede pomfrits, de var derfor ikke anbefalelsesværdige at indtage som føde.
Vi blev desværre nødt til at afbryde vores besøg uden dessert og kaffe af frygt for det videre forløb. Regningen var der til gengæld ikke nogen fejl ved. Blot måtte jeg bemærke at de skulle trække desserten fra. Generøst blev 2 glas vin givet på husets regning. Imidlertid betalte vi for min kones dessert, som vi sprang over. Det er sikkert, vi kommer ikke igen.
Rigtig dårlig i mens vi spiste i dag…
Rigtig dårlig i mens vi spiste i dag til en 50 års og 80 åtrs fødselsdag gik polakker og arbejde uden for og så på os hvad lave vi lave der det er ikke et sted man skal besøge
Sankt Hans 2022 - FORRYGENDE LÆKKERT
Sankt Hans 2022, hvad skulle vi finde på? Havde set at Strandhotel Klitrosen havde markedsført deres nye linje efter et nyt par havde overtaget det.
Vi gav dem chancen og det vil vi aldrig fortryde.
Hotellet gennemgår en smagfuld renovering fra inderst til yderst og i en moderne indbydende stil.
Vi blev budt velkommen at ejeren, vist videre til søde unge mennesker som viste os tilrette.
Hotellet har entreret med stjernekokke, som med lokale råvarer laver den mest fantastisk lækre menu. Præsenteret af kokken selv, blev vi ledt igennem 4 fantastiske retter med en tilhørende nytænkning i form af vinbar med vin ad libitum. Vi nøjedes med 2 forskellige røde samt det tilhørende glas bobler.
Største udfordring var at komme igennem så megen lækker mad.
Vi kommer helt sikkert igen og glædes over den udvikling som stedet gennemgår.
Nordjylland, en ny stjerne er kommet til landsdelen.
Dejligt Sted!
Ja, værelserne er af ældre dato, og der forefindes mindre mangler på flere af værelserne. MEN vi oplevede en god modtagelse, fine parkerings muligheder, skøn beliggende, god middag i restauranten, højt serviceniveau og lækker morgenmad.
Tak for et godt ophold - Vi kommer helt sikkert igen!
5 stjernet oplevelse
Vi holdte vores bryllup d. 25. september 2021 på hotel klitrosen, og det var en helt igennem fantastisk fest. Virkelig lækker mad, søde tjenere, og der var perfekt man havde mulighed for at overnatte, når man først kom i seng kl. 4. En godt sted hvis du vil holde bryllup til en god pris :)
E super dejlig oplevelse …
Kom hjem i går fra to overnatninger på Klitrosen. Super dejlig beliggenhed, med en skøn natur. Super sød og venlig betjening, som serverede den dejligste mad for os, samt selvbetjening af vin, øl og vand i to timer. Altid fyldt op med drikkevare. Her var fuldt hus, hvad man godt forstår, søde og smilende personale alle vegne, men der var travlt!!! Gode madrasser, men et lille minus, ingen vinduer på værelset, og døren kan jo ikke stå åben hele natten!!! Et hotel jeg gerne anbefaler, og kommer der snart igen. Den bedste oplevelse man kan få.

Antwoord van Klitrosen
Super god beliggenhed i forhold til…
Super god beliggenhed i forhold til vandet, maden og service på Rønnes og Klitrosen er helt overdrevet god.
Tak for et par gode dage.
Supergodt sted
Supergodt sted - måltiderne foregik på Rønnes hotel ( samme ejer). Stedet kan varmt anbefales. Rigtig god stemning. Dejlig mad, fin og kompetent betjening.
SUPER SERVICE
SUPER SERVICE, OG LÆKKERT STED
Vi har bestilt:
2 overnatninger med morgenmad
2 retters menu hver aften samt fri øl vand og vin ad libitum hver aften kl. 18,00 - 20,00
Kaffe, the og juicebar og sødt ved
ankomst
Superior værelser med egen altan
2 Personer
Vi har følt os utrolig velkommen, og vores spørgsmål inden ankomst er blevet besvaret meget professionelt.
Det kalder jeg super service!!
Alt personale vi har mødt og været i kontakt med har været smilende og hjælpsomme.
Her kommer vi helt sikkert igen.
Denne anmeldelse gælder også Rønnes Hotel.
SUPER SERVICE, OG LÆKKERT STED
Pænt og rent
Pænt og rent, der er det der skal være plus mere, f.eks kaffe og the til rådighed på værelserne.
Morgenmaden består af god dansk morgenmad med plusser-der er græsk yoghurt og sandelig er der også en bitter til morgenkaffen.
Aftensmaden består af en god buffet med gode fiskeretter og gode frikadeller og kød. Der er udskiftning af de forskellige fiskeretter hver dag og ligeledes kødet skifter, men de gode frikadeller er heldigvis fast inventar i denne uge.
Jeg oplevede værtinden og hendes servicegen den anden morgen. Morgenmaden slutter kl 10 men 5 minutter over 10 ankom et bordfuld af nordmænd. De var utilfredse med at der manglede blødkogte æg efter kl 10. De var der 15 minutter før hvor vi fik æg og der var stadig lidt tilbage. Hun kunne have sagt at morgenmaden var slut, men nej de fik et smil og et øjeblik. 10 minutter senere stod hun med et smil og serverede æg ved bordet så de ikke skulle afhente dem ved buffeten. Det kalder jeg topservice. Alt hendes personale jeg har mødt har været smilende og hjælpsomme.
Her kommer vi igen.
Denne anmeldelse gælder også Rønnes Hotel som nu er med i driften.
Aldrig har jeg følt mig så snydt🤮
Aldrig har jeg følt mig så snydt🤮
Et købt gavekort der ikke kunne indløses😳
Købte et gavekort for 1 år siden
Købte et gavekort for 1 år siden
Har ikke fået den brugt endnu pga corona osv. ringer ind for at spørge til den, får en travl dame i røret som slet ikke gider at snakke men blot fortæller mig at måske den slet ikke er gået igennem ! Hele samtalen og servicen var en elendig oplevelse , har ikke engang lyst til at tage derover mere.

Skønne omgivelser
Dejligt sted med skønne omgivelser og tæt på stranden.
Venligt personale med god service og fine værelser.
Fredligt og roligt til ren afslapning..
Verdens klasse service
Dejligt hotel lige ud til vandet. Lækkert mad og yderst overrasket over den service der er blevet leveret lige fra starten af.
Stor ros for at tage særlig hensyn til gæster med særlig allergi.
Hotellets rengøring er til top karakter og det er et hotel man gerne vil komme tilbage til!
Det kan klart anbefales
Vi har lige været på ophold hos jer…
Vi har lige været på ophold hos jer 29-30 maj. En meget positiv oplevelse. Rigtig venlig betjening både i rectionen og ved middagen. Super værelser, rent og pænt. Vi kommer helt sikkert igen.
An excellent service and a wonderful place
An excellent service and a wonderful place. Peaceful, beautiful and good service, also in the booking process. Food is second to gourmet, our warmest recommendations.
Venlig og imødekommende
Venlig og imødekommende, god hjælp til at finde løsninger.
Dejlige omgivelser, kommer igen.

Antwoord van Klitrosen
Vi glæder os virkelig meget til at…
Vi glæder os virkelig meget til at besøge Klitrosen og Rønnes Hotel - vi har fået den suverænt bedste service længe i forbindelse med booking af vores ophold - Slettestrand er et helt vidunderligt sted, med mange fine oplevelser i nærområdet - som sagt vi glæder os rigtig meget.
Det var en behagelig samtale og vi…
Det var en behagelig samtale og vi glæder os til at komme op og slappe af i det Jyske.
Vh. Heidi Nielsen
Dejligt og hyggeligt sted
Dejligt og hyggeligt sted, fin natur og behageligt personale 🌸
Vi fik et gavekort i gave som vi heldigvis nåede at bruge inden at falken oplevelser/krone oplevelser “gik konkurs”. Det er så synd at der forgår så meget svindel! Folk bliver nød til at få øjnene op..
Lees meer over geverifieerde reviews.