Goede overzichtelijke website. Alles gaat soepel bestellen, betalen, bevestiging. Alleen jammer dat er als er onderdelen niet op voorraad zijn deze ook niet te bestellen zijn. Hierdoor kun je bestelli... Toon meer
Led lichteffect projector besteld, werd dag later bezorgd. Eenvoudig apparaat, geen verschillende standen of schakelaar. Ziet er zeer degelijk(metaal) uit. Hij kan één kunstje en doet dat goed. Stekke... Toon meer
Ze hebben geen ervaring met hun producten, en bieden geen oplossing. Ik wou een led-badge kopen, maar helaas konden ze niet vertellen welke app er voor nodig is. Een beetje winkel moet zulke dingen to... Toon meer
Wat een vreselijke customer service en mentaliteit. Ik ontvang het verkeerde product en maak hier melding van. Het juiste product zou opgestuurd worden en ik stuur het verkeerde order reto... Toon meer
geen serieuze webside
had een bestelling geplaatst, betaald en verkeerde levering ontvangen, retourbon ingevuld en terug opgestuurd. Na een week geen reactie, geld weg, geen serieuze verkoper, opletten dus, ik nooit meer,
perfect bedrijf
perfecte site, snel geleverd.
Goede prijs
Snel en eenvoudige installatie.
werkt zeer goed.
Ik ga hier nog kopen.
perfect
Naast de snelle levering ook een hele…
Naast de snelle levering ook een hele goede helpdesk.
Had een vraag gesteld en deze werd heel snel en duidelijk beantwoord.
Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ik heel erg geniet van de LED lampen die de planten heel mooi verlichten :)
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, helemaal volgens afspraak. Led lights werken prima en voldoen aan beschrijving.
De website is duidelijk en heeft een helder menu.
De website is duidelijk.
ik kon makkelijk door het menu heen. Heb binnen 5 minuten de aankoop geregeld.
Meerdere malen een bestelling geplaatst. Netjes verpakt en optijd binnengekregen. Retourzending was ook goed geregeld en de communicatie daarover was duidelijk. Super.
Vlotte webshop
Vlotte afhandeling
Vlotte afhandeling . Ook bij retourneren.
Uiterst correcte service
Snel geregeld!
Overzichtelijke vriendelijk website
Prima website, ik heb vandaag besteld en ben nog wel benieuwd hoe de bezorging en aftersales verder verloopt.
Super goed bedrijf bestel rr geregeld
Zeer tevreden van de webshop!!!
Super snel geregeld
Net besteld en dat gaat vrij makkelijk.
Net besteld ..beetje vroeg voor hieperdepiep..maar het werkt allemaal erg handig met invullen enz
Mooie oplossing!
Zeer praktisch armatuur voor een kledingkast. Goede hoeveelheid licht met de juiste kleur om de kleding goed te belichten. En handig met die sensor. Werkt perfect. Deur open, licht aan. Deur dicht, na 40 seconden licht uit. Ook praktisch voor de bijkeuken, berging, schuur, carport of kelder. Ik overweeg er ook eentje aan te schaffen voor de meterkast.
Fantastische webshop
Fantastische webshop, eenvoudig en overzichtelijk. Juiste producten tegen scherpe prijzen.
Goedkoop en snelle levering
Ruim assortiment
Ruim assortiment, en goeie betaal mogelijkheden. Bedankt voor de led flitsers!