Normaal geen problemen met About You, maar vandaag hadden ze een systeem storing waardoor de server plat ging en ik een dubbele bestelling had. Medewerker 1 was vriendelijk aan de telefoon, maar Me... Toon meer
3 sterren omwille van de goede prijs-kwaliteit van de meeste artikelen en goeie na-service. Helaas wel een erg erbarmelijk retourbeleid, vroeger nooit problemen gehad met het versturen van retouren, a... Toon meer
Ik heb afgelopen zaterdagavond 2 paar schoenen besteld en ik had ze vanmorgen (dinsdagochtend) vroeg al binnen. Goede service en snelle levering. Ook netjes per mail op de hoogte gehouden. Niets o... Toon meer
ABOUT YOU ist Dein persönlicher Fashion Online Store. Hier werden Dir aus über 2.000 Top-Marken Deine individuellen Highlights vorgeschlagen - und Du wählst aus. Du und Dein Style stehen im Mittelpunkt. WOHLFÜHLEN wird groß geschrieben. Der gemütliche Einkaufsbummel kommt zu Dir auf Deinen Bildschirm; und die persönliche Beratung und Inspiration gleich mit. ABOUT YOU schenkt Dir nicht nur den Versand, sondern auch noch 100 Tage Rückgaberecht; Und damit du all diese Vorteile auch bequem unterwegs nutzen kannst, gibt es jetzt die neue ABOUT YOU App. Hier geht’s um Dich. It’s ABOUT YOU.
Domstraße 10, 20095, Hamburg, Duitsland
- 0800 / 30 15 085
- kundenservice@aboutyou.de
- aboutyou.de
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Koop hier niet!
Een door mij geplaatste bestelling is betaald op 22 december. De bestelling is niet doorgekomen bij AboutYou, de betaling wel. Ik ben wel in bezit van een ordernummer via de ontvangen betaallink. Daarmee kan de serviceafdeling zien dat ik betaald heb.
Tot op heden geen geld terug ontvangen. Er zijn diverse beloftes gedaan, maar niet nagekomen.
Koop hier niet! Zodra het aan de zijde van AboutYou misgaat ontvang je geen geld terug.
Ik ga na herhaaldelijk in de telefoon en mail te zijn gekropen om tot een oplossing te komen nu over op rechtsbijstand.

Antwoord van ABOUT YOU
Geld nog niet terug ontvangen....
Mijn dochter heeft op 22 december 2024 geprobeerd een trui te bestellen. About You heeft wel de betaling geïnd maar nimmer een bevestiging van de bestelling gemaild. Uit telefonisch contact met de klantenservice op 27 december 2024 bleek dat er sprake was van een storing en zodoende de bestelling niet was doorgekomen. Het geldbedrag zou binnen 5 werkdagen teruggestort worden. Toen ook dit na anderhalf week nog niet gebeurd was, wederom aan de lijn gehangen met de klantenservice. Ditmaal een storing met de betaalsystemen. Zijn nu 7 weken en meerdere e-mail berichten/telefoongesprekken verder en hebben het bedrag nog steeds niet terug ontvangen. Dit was de eerste en tevens laatste keer dat wij iets zullen bestellen bij About You. Ronduit slechte service....

Antwoord van ABOUT YOU
Uggs kapot en gedragen geleverd
Vanmiddag de bestelde uggs geleverd. Helaas waren deze kapot gedragen en niet in de originele doos met certificaat geleverd. Direct retour gestuurd! Echt schandalig en baal hier enorm van

Antwoord van ABOUT YOU
Geld terugstorten duurt al weken
18 december 2024 kreeg ik na betaling geen bevestiging van het bestelde artikel. Na telefonisch contact zeiden ze een storing te hebben, het geld zouddn ze terugstorten. Talloze telefoontjes verder heb ik na 6 weken nog steeds mijn geld niet terug. Laatste gesprek beweerden ze dat het geld op 28 januari was overgemaakt, op 3 februari stond het nog niet op mijn rekening, woestmakend.

Antwoord van ABOUT YOU
Al 3 weken wacht ik op mijn bestelling…
Al 3 weken wacht ik op mijn bestelling die tot op heden niet is verstuurd. De klantenservice zou contact opnemen, maar het enige wat ik terug krijg is dat ik geduld moet hebben. Nu heb ik dat wel, maar 3 weken vind ik erg lang. (De jas is inmiddels ook uitverkocht , dus denk dat daar het probleem ligt. Maar zeg dat dan, en stort mijn geld terug.. dan kan ik weer door )

Antwoord van ABOUT YOU
Oplichters, incapabele klantenservice, waardeloze service en bedrijf
Nu inmiddels al 2-3 maanden in contact over mijn retour, na bevestiging gehad te hebben dat ze mijn retour in goede orde hebben ontvangen nogsteeds mijn geld niet terug gehad. Sterker nog ze weigeren het terug te betalen en overtreden hier hun eigen algemene voorwaarden, Als je naar de klantenservice belt krijg je telkens een andere incapabele medewerker die de case niet leest en er weer een ander verhaal van maakt of zegt dat die het niet kan traceren terwijl jij het zelf en andere customer support medewerkers het wel kunnen. Echt een waardeloos bedrijf heb nu geen geld en geen kleding.
Koop hier nooit meer iets

Antwoord van ABOUT YOU
Waardeloos bedrijf,2 januari bestelling…
EN WEER EEN AUTOMATISCH ANTWOORD!!!!!Waardeloos bedrijf,2 januari bestelling gedaan, wordt na enkele updates van post nl niet bezorgd maar bij een post nl punt geleverd,daar 2 keer geweest maar daar is het niet,contact gezocht met about you,wat een waardeloze klantenservice,als je belt weten ze niks,en dan krijg je automatisch antwoord,dan weer een mailtje dat het zo druk is,dan weer een formulier invullen waarvan de link niet te openen is,het lijkt mij tegenwoordig toch niet zo moeilijk om te achterhalen waar een pakketje gebleven is,dat geld trouwens ook voor post nl,want die doen daar ook niks aan

Prima service
Door de andere reviews heb ik lang getwijfeld om te bestellen. Uiteindelijk toch maar gedaan omdat de optie achteraf betalen werd aangeboden. En alles ging perfect. Snelle levering en mooi item. Ik hoefde niets retour te zenden dus daar heb ik geen ervaring mee.
Problemen About You
Bestelling geplaatst; 1 verkeerd artikel ontvangen, retour en beloofd dat ik nu wel het juiste artikel zou ontvangen. Ik ontving namelijk ipv 14K oorbellen van Isabel Bernard oorbellen van Bolero (?) van 9K.
Opnieuw besteld; tot mijn verbazing weer het verkeerde product ontvangen; de Bolero oorbellen.
Er is nu “onderzoek” gedaan en het verkeerde artikel is gekoppeld.
Klantenservice doet niks, ik mag het opnieuw bestellen maar dan zijn de oorbellen wel €120 duurder. Als je als bedrijf een fout maakt kun je dit netjes oplossen met je klant, het is tenslotte niet mijn fout.
Maar helaas dit is te veel gevraagd.

Antwoord van ABOUT YOU
Jas voor mijn zoon besteld op op 9…
Jas voor mijn zoon besteld op op 9 januari maar nog steeds niks ontvangen of een reactie op mijn vraag aan de klantenservice op 15 en 16 januari. Schijnt te druk te zijn om een inhoudelijke reactie te geven. Zeer kwalijk en ik zal hier nooit meer bestellen. 1 woord: Waardeloos!!

Antwoord van ABOUT YOU
Ik wacht al twee weken op mijn geld…
Ik wacht al twee weken op mijn geld retour , kontakt gehad met klantenservice die zeggen stteeds nog een paar dagen wachten, ik vind dit een slechte zaak ik heb al 3 case nummers steeds zeggen ze binnen 48 uur nemen we kontakt op , maar nog steedsniets gehoord, ik wil gewoon mijn geld terug, is opgelost

OPLICHTERSSSSS
Bestelling op 19 dec gedaan wegens een fouten hun systeem nooit bevestiging ontvangen bedrag is wel afgeschreven meerdere malen gebeld gemaild etc betalingsbewijs verzonden bankgegevens ingevuld en elke keer komt het goed nu bijna een maand later nog steeds geen geld retour ik ben genoodzaakt om een incasso bureau in te schakelen !! Mensen Google naar een incasso bureau voor particulieren no cure no pay !! Wat een vieze oplichters zijn dit zeg ongelofelijk!!!
*update voor aboutyou; dossier is overgedragen aan incassobureau u mag het met hun oplossen !!

Teleurgesteld
28 december eerste keer een bestelling geplaatst. 29 december bevestiging dat pakket is verzonden. Zitten nu op 14 januari en nog niks ontvangen. Track en trace code geeft aan dat bestelling nog onderweg is. Gisteren klantenservice gebeld en die zeggen dat het pakket is tegengehouden door douane. Zo’n spijt dat ik op deze site heb besteld. Het is allemaal heel vaag. Niet duidelijk waar pakket is en waarom het zo lang duurt. Zeer teleurgesteld.

Antwoord van ABOUT YOU
Geen schoenen en na een maand nog geen…
Geen schoenen en na een maand nog geen geld terug. Geld is al weken “onderweg”

Antwoord van ABOUT YOU
Terugbetaling nog steeds niet ontvangen
Op 20-12-2024 bestelling gedaan bij aboutyou. Mijn bestelling is volgens de klantenservice niet doorgezet en heb daarom ook geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen. Echter, is de betaling via ideal wél van mijn rekening afgeschreven. Er zou volgens aboutyou een storing zijn geweest. Ik heb inmiddels diverse contacten met de klantenservice gehad. Zij geven aan dat het door mij op 20-12-2024 betaalde bedrag ook op dezelfde is terug gestort. Echter, na 3 weken staat het bedrag nog steeds niet op mijn rekening bijgeschreven. Hoe kan dit in een digitaal tijdperk??? Ik moet nog maar even geduld hebben is het enige advies. Inmiddels is het 24-01-2025. Mijn geld nog steeds niet ontvangen. Maar weer opnieuw een bericht verzonden naar de klantenservice

Na 4 dagen wachten op mijn bestelling
Na 4 dagen wachten op mijn bestelling. Kreeg ik de levering binnen, alleen niet de artikelen die ik besteld heb.
Er is moeilijk contact te maken, nu ik iemand aan de lijn heb gehad en mij gezegd is nog van hun te horen, ben ik nu 2 dagen verder en nog niks gehoord.
Nog nooit meegemaakt.
Er word van alles beloofd,maar geen oplossing en dan reageren op deze review en dan onbestaanbaar email adres doorgeven.
Ongelofelijk wat slecht!!

Antwoord van ABOUT YOU
Geen verzending na betaling, geen terugbetaling gekregen
21 december een bestelling gedaan. Geld is afgeschreven, niet terug gestort. Nooit een bevestiging gekregen via de mail, of in het account. Na 24 uur mail gestuurd, op automatische antwoorden na geen reactie gehad. Nogmaals gemaild, maar wederom alleen automatische antwoorden. Inmiddels telefonisch iemand te pakken gekregen welke aangaf dat er inderdaad een bestelling was geplaatst en betaald, maar leveren kon niet. Zal direct omgezet worden in een terugbetaal verzoek en zal een voucher krijgen om het nogmaals zelf te kunnen betalen met verschil van prijs. Echter nog steeds niks ontvangen, maar het geld nog wel kwijt.
Inmiddels na herhaaldelijk bellen een medewerkster gesproken op 3 januari. Na het bewijzen van de betaling/afschrijving zal het geld over worden gemaakt terug op mijn rekening. In de mail de belofte gehad het binnen 72 uur op mijn rekening te hebben. Inmiddels ruim 72 uur verder, geen geld en weer onbereikbaar.
Inmiddels bijna een maand bezig, betaling blijft nog steeds uit. Bij eindelijk iemand telefonisch te pakken te krijgen klopt de vorige informatie niet en worden er nieuwe beloftes gedaan welke niet worden nagekomen.

Antwoord van ABOUT YOU
Retour laat en slecht behandeld
Retour werd laat en slecht behandeld. Artikel dat duidelijk geretourneerd werd alsnog aangerekend. Na meerdere malen contact op te nemen met hun helpdesk geen oplossing. Automatisch mailverkeer waar je niet op kunt reageren. Schandalig, laten hun klanten in de kou staan.

Antwoord van ABOUT YOU
Wacht al op een bestelling van 17…
Wacht al op een bestelling van 17 November. In het begin automatische mailtjes gekregen van vertraging. Na een paar weken niks meer je krijgt ook geen antwoord.
Geen levering en ook geen geld terug zelfs geen contact.
Waardeloos bedrijf, ik bestel er nooit meer.

Goed bedrijf
Goed bedrijf, hele snelle levering en prachtige jas, ik ben helemaal blij...
Zal hier vaker bestellen hoor.
Ook keurig verpakt.