Door de andere reviews heb ik lang getwijfeld om te bestellen. Uiteindelijk toch maar gedaan omdat de optie achteraf betalen werd aangeboden. En alles ging perfect. Snelle levering en mooi item. Ik ho... Toon meer

Normaal geen problemen met About You, maar vandaag hadden ze een systeem storing waardoor de server plat ging en ik een dubbele bestelling had. Medewerker 1 was vriendelijk aan de telefoon, maar Me... Toon meer

3 sterren omwille van de goede prijs-kwaliteit van de meeste artikelen en goeie na-service. Helaas wel een erg erbarmelijk retourbeleid, vroeger nooit problemen gehad met het versturen van retouren, a... Toon meer

Ik heb afgelopen zaterdagavond 2 paar schoenen besteld en ik had ze vanmorgen (dinsdagochtend) vroeg al binnen. Goede service en snelle levering. Ook netjes per mail op de hoogte gehouden. Niets o... Toon meer

1. Winkelen en mode

ABOUT YOU ist Dein persönlicher Fashion Online Store. Hier werden Dir aus über 2.000 Top-Marken Deine individuellen Highlights vorgeschlagen - und Du wählst aus. Du und Dein Style stehen im Mittelpunkt. WOHLFÜHLEN wird groß geschrieben. Der gemütliche Einkaufsbummel kommt zu Dir auf Deinen Bildschirm; und die persönliche Beratung und Inspiration gleich mit. ABOUT YOU schenkt Dir nicht nur den Versand, sondern auch noch 100 Tage Rückgaberecht; Und damit du all diese Vorteile auch bequem unterwegs nutzen kannst, gibt es jetzt die neue ABOUT YOU App. Hier geht’s um Dich. It’s ABOUT YOU.

3,5

Gemiddeld

28K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik probeer al een maand om een pakket…

Ik probeer al een maand om een pakket terug te sturen! Mails, bellen maar ze helpen me totaal niet.
Veel talloze beloftes maar geen hulp!!!
Mocht iemand weten wat ik nog kan doen....let me know!!!!!

5 mei 2025

Thank you for rating our shop.

We are sorry that it came to issues with your order, and would like to go into more detail about the issue. In order to check what exactly happened, please contact our customer service in your country with your customer number again or the affected order number. We are sure that we will find a common solution.

Bijzonder trage levering

About You prijst zichzelf om hun snelle levering. Als je een paar weken levertijd nog van deze tijd vindt, dan zal dat zo zijn. Ik bestel niets meer daar.

20 april 2025

Lieber Kunde,

vielen Dank für Dein Feedback.

Es tut uns leid zu hören, dass Du mit unserem Service unzufrieden bist. Dein Feedback ist wichtig und wir nehmen Kritik ernst. Ich werde Dein Feedback an die zuständigen Abteilungen weiterleiten. Nochmals vielen Dank!

Herzliche Grüße, Dein About You Service Team

Nooit meer zal ik hier bestellen!

Nooit meer zal ik hier bestellen!
Sneakers voor mijn zoon besteld in maat 38. Kreeg de doos binnen waarop stond maat 38, niet in de schoen gekeken, je gaat ervan uit dat dit goed is. Na een paar weken gaf mijn zoon aan dat de schoenen niet lekker zaten, veel te klein. In de schoen zelf gekeken, bleek het maat 37 te zijn.. Contact proberen te leggen online, tot op heden niets vernomen. Weggegooid geld dus! Koop hier niet!

26 april 2025

Liebe Kundin,

es tut uns leid zu hören, dass du Probleme hast. Bitte wende dich erneut an unseren Kundenservice, um den Fall zu klären. Wir werden so schnell wie möglich eine Lösung für dich finden.

Dein AboutYou Service Team

Al vijf maanden bezig om mijn geld…

Al vijf maanden bezig om mijn geld terug te krijgen. Ik krijg geen enkel bericht meer, nadat ze me tot begin maart hebben verzekerd dat het bedrag teruggestort wordt. En zo te zien ben ik bepaald niet de enige. Corrupte bende. Waarschijnlijk gaan ze binnenkort failliet en gaat er een topman met de buit vandoor, Nooit bestellen hier!!!

19 december 2024

Wat een baggerbedrijf!!!

Edit: ik stuur ze elke dag een mail, mijn probleem is nog steeds niet opgelost. Ze reageren nu gewoon niet meer. De antwoorden die ze hier geven slaan dus ook nergens op!

Wat een baggerbedrijf!!!! Ben nu al een maand met een terugbetaling bezig.
Had een kapotte jas terug gestuurd ter garantie. Binnen een paar dagen een mail: u krijgt uw geld terug. Alleen daar wacht ik dus nog steeds op.
Continu mails: het komt eraan, nog even geduld. Ah, er is wat fout gegaan, nog even geduld. Er is al 4x wat fout gegaan. Moest ik zelf nog een formulier uitprinten en opsturen, omdat hun administratie fout ging. Weer de belofte: het komt eraan. Weer niet. Nu krijg ik weer te horen: binnen 2 weken.
Elke keer ook dezelfde standaard mail: onze diepste excuses, klanten staan hoog in het vaandel, wij waarderen je enorm. Telkens hetzelfde. Moet ervan kotsen. GEEF GEWOON MIJN GELD TERUG!!!!

23 april 2025

Thank you for rating our shop.

We are sorry that it came to issues with your order, and would like to go into more detail about the issue. In order to check what exactly happened, please contact our customer service in your county with your customer number or the affected order number. We are sure that we will find a common solution.

If you have already contacted customer service and the problem has already been solved, you do not need to do anything further.

Oplichters

Bestelling is er niet doorgekomen, wel het volledige aankoopbedrag afgeschreven. Ben nu ruim 3 maand bezig om mijn geld terug te krijgen. Mails, diverse belletjes met personen die totaal onverstaanbaar zijn en gebrekkig Nederlands kunnen, 4 x bankrekeningnummer doorgegeven.
Er is mij al vaker beloofd dat binnen 2 weken het bedrag op mijn rekening staat. Maar helaas.. het ene excuus na het andere.

KOOP HIER NIETS!!!

17 april 2025

Lieber Kunde,

vielen Dank für Dein Feedback.

Bestel hier nooit meer

Bestel hier nooit meer. De betaling voor een artikel is 2 keer afgeschreven. Maar goed dat ik dat zag bij mijn internetbankieren. Ben nog bezig met de boel rechttrekken

2 april 2025

Antwoord van ABOUT YOU

Sehr geehrte Kundin, es tut uns sehr leid zu hören, dass Ihre Situation nicht gelöst ist. Wir prüfen Ihren Fall sorgfältig, um eine Lösung zu finden. Sollte es noch weiteren Klärungsbedarf geben, stehen wir Ihnen in unserem Kundenservice per E-Mail oder telefonisch zur Verfügung. Mit freundlichen Grüßen, About You Team.

Geld nog steeds niet retour,

Op 25-01 is mijn bestelling al retour ontvangen, tot op heden nog niks terug gehad. Gewoon betaald via ideal met mijn eigen bank en komen met smoesje dat het terug betaald is via apple pay. Zouden me terug contacten maar helemaal niks gehoord ook. Ik bestel er nooit meer wat, pauper service. Morgen maar weer bellen waar het blijft. Stelletje oplichters

25 januari 2025

Antwoord van ABOUT YOU

Ik ben nu al 3 maanden bezig om me geld…

Ik ben nu al 3 maanden bezig om me geld terug te krijgen , moet steeds me gegevens doorgeven maar nog geen geld ontvangen, en het is nu zelfs zo dat ze niet meer eens mailen of antwoord geven op me mail.
Dit is echt de laaste keer dat ik bij hun iets koop maar zou echt me geld terug willen hebben

7 april 2025

Antwoord van ABOUT YOU

Beste klant, het spijt ons te horen dat uw situatie niet is opgelost. We onderzoeken uw zaak zorgvuldig om een oplossing te vinden. Mocht er nog behoefte zijn aan opheldering, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Met vriendelijke groet, About You Team.

Slechte service zelfde dag schoenen…

Slechte service zelfde dag schoenen goedkoper maar korting geven ho maar retourneren en opnieuw bestellen moet je dat eens maar nooit meer!!Schade Deutschland

Antwoord van ABOUT YOU

Beste klant, het spijt ons zeer voor deze situatie. We werken eraan om onze service te verbeteren. Als er een andere situatie is die moet worden opgehelderd, staan we tot uw beschikking bij onze klantenservice, per e-mail of per telefoon. Met vriendelijke groet, About You Team.

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice, schoenen besteld een dag later bijna €30 goedkoper. Contact opgenomen en dan te horen krijgen wegens technische redenen kunnen we het bedrag niet aanpassen. Wel kun je de schoenen retourneren en opnieuw bestellen maar niet als ze al gedragen zijn, wat ze inmiddels dus al wel zijn. Heel klantvriendelijk 🙄

Antwoord van ABOUT YOU

Hallo Lieber Kunde, es tut uns sehr leid für diese Situation. Wir arbeiten daran, unseren Service zu verbessern. Sollte es eine andere Situation geben, die geklärt werden muss, stehen wir Ihnen in unserem Kundendienst, per E-Mail oder telefonisch zur Verfügung. Mit freundlichen Grüßen, About You Team.

Problemen met terugbetaling

In januari kledij besteld en betaald met bancontact. Eerst kreeg ik een mail dat ze een bepaald artikel niet konden leveren, maar nog steeds geen terugbetaling ontvangen voor dit artikel (na bijna 2 maanden??) Ook heb ik artikelen retour gestuurd, waarvoor men 28/02/2025 een correctiefactuur opgesteld heeft. Maar nog steeds mijn geld niet ontvangen. Ondertussen al verschillende keren gemaild en gebeld en krijg telkens het antwoord dat ze het zullen doorsturen naar de financiële dienst en nog even geduld moet hebben. Ook foefjes dat ze problemen hebben met hun betaalsysteem. Wel raar dat ze geen probleem hebben om geld te ontvangen ??? Zeer slechte klantenservice.

Geen geld terug

Pakketje retour gestuurd en zou binnen twee weken mijn geld terugkrijgen. We zijn inmiddels bijna 2 maanden verder en heb nog geen geld ontvangen. Via de mail zijn ze vriendelijk en geven ze aan het geld over te maken maar dit gebeurt niet. Er komt ook geen verklaring waarom het zo lang moet duren.

1 april 2025

Thank you for rating our shop.

We are sorry that it came to issues with your order, and would like to go into more detail about the issue. In order to check what exactly happened, please contact our customer service with your customer number or the affected order number. We are sure that we will find a common solution.

Best regards, your About You Service Team

Geen terugbetaling, zo vaak gebeld. Er gebeurd niks!

1 trui en 1 vest teruggestuurd. Waarde €45
Ik probeer het geld al weken terug te krijgen, maar er is niets gebeurd. Er zouden technische problemen zijn. Maar dat zijn excuses.
Waarom krijgen we ons geld niet terug? Hebben jullie betalingsproblemen?

Zoals aanbevolen heb ik de klantenservice gebeld. Er is geen oplossing. Ik moet wachten. Het geld wordt overgemaakt. Maar wanneer weten ze niet. Ze zetten dit onder elke slechte beoordeling. Zo denkt iedereen, dat ze er achteraan gaan. Maar uiteindelijk is er geen oplossing. Ik raad iedereen aan hier niet te kopen, of als toch, dan alleen tegen factuur. Heel jammer dit. Was ik toch eigenlijk een tevreden klant. Maar wat hier gebeurt is fraude.

21 maart 2025

Liebe Kundin,

Dein AboutYou Service Team

Slechte service en geen oplossing voor niet-geleverde bestelling

Ik heb een bestelling geplaatst en nooit ontvangen. Ondanks meerdere contactmomenten weigert het bedrijf een terugbetaling of een fatsoenlijke oplossing. Ze beroepen zich op een zogenaamde “ritanalyse” die zegt dat het pakket is geleverd, maar ik heb niets ontvangen.

Ik heb zelfs PostNL gesproken, en zij gaven aan dat ik contact moet opnemen met de afzender voor verdere afhandeling. Toch weigert het bedrijf verantwoordelijkheid te nemen en laten ze mij als klant in de kou staan. Dit is geen betrouwbare manier van zaken doen. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat ze hier iets bestellen!!

21 maart 2025

Dein AboutYou Service Team

Tweedehands spul geleverd tegen hoofdprijs, en kansloze klantenservice

Paar sneakers besteld via site. Werd in niet-originele verpakking geleverd (verkreukte kartonnen doos, zonder schoenendoos). Duidelijk gedragen, met defect in veter en viezigheid op de schoen. Contact opgenomen met About You, incl foto's. Waardeloze afhandeling van About You die aangeeft dat dit een partner product is en dat wij kunnen retourneren. Beoordeling vd retour kost 4-6 weken en ze kunnen écht niet iets anders bedenken om dit anders op te lossen. Wat een kansloze klantenservice met een bijzonder klantonvriendelijke benadering die zich verstopt achter procedures en weigert om mee te denken en op vragen concrete antwoorden te geven. Producten kopen bij about you is een loterij. Krijg je een nieuw product? Word je bij een probleem normaal geholpen? Wie weet. Wij nemen in ieder geval als klant afscheid en zullen hier niet meer bestellen.

Edit 21-03: below response is another unfortunate example of incompetence. If you had read and understood the review, you would have recognised that I reached out to your customer service and it is them that I label inadequate. They can reach out to us. Cheers!

17 maart 2025

Thank you for rating our shop.

We are sorry that it came to issues with your order, and would like to go into more detail about the issue. In order to check what exactly happened, please contact our customer service in your country with your customer number or the affected order number. We are sure that we will find a common solution.

Best regards, your About You Service Team

Slechte kwaliteit slechte reparatie mogelijkheden

Een jurk gekocht. 1x dragen en er zat al een gat in. Contact opgenomen met de klantenservice. Dit waren de opties:

Optie 1: Retourneren
Je kunt het artikel terugsturen naar ons retourmagazijn voor inspectie. Het duurt 4-6 weken om de klacht te verwerken, waarna we je op de hoogte brengen van onze beslissing.

Als de klacht wordt geaccepteerd, ontvang je het aankoopbedrag terug. Als de klacht wordt afgewezen, sturen we het artikel gratis naar je terug.

Optie 2: Reparatie
Je kunt het artikel zelf laten repareren door een professionele kleermaker. Bewaar in dat geval de factuur en stuur deze naar ons zodra de reparatie is uitgevoerd. We vergoeden dan de kosten, met een maximum van 20% van het aankoopbedrag van het product, maar alleen voor de reparatie, zonder verdere aanpassingen.

Let op dat als je kiest voor deze optie, de garantie op het artikel komt te vervallen. Dit betekent dat het artikel na de reparatie niet meer geretourneerd kan worden, ongeacht de reden.

4-6 weken wachten.... En dan nog maar hopen dat je het geld krijgt. Want net als in andere reviews ook al eens problemen gehad met terugbetalingen. Zelf repareren voor max 20% van de aanschafwaarde. De jurk was in de sale. 20% zou uitkomen op 3.50. Geen professional die voor dat bedrag de jurk gaat repareren voor mij. Mijn verlies maar gepakt en zelf de kosten betaald.

19 maart 2025

Best regards, your About You Service Team

Wachten op geld van retourneren

Onlangs heb ik een paar schoenen besteld, maar deze bleken te groot. Het paar is retour gestuurd en enkele dagen later heb ik dezelfde schoenen in een kleinere maat besteld, die goed passen. Helaas wacht ik sinds het retourneren op mijn terugbetaling. Ondanks herhaald contact via e-mail, waarin mij werd aangegeven dat het geld spoedig overgemaakt zou worden (binnen enkele dagen tot maximaal twee weken), is het nu meer dan twee maanden later en heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Dus About You, wanneer gaan jullie het bedrag daadwerkelijk terugstorten?!

7 december 2025
En nogsteeds wachten op het retourbedrag!
Advies; koop hier niet!

17 maart 2025

Thank you for rating our shop.

Best regards, your About You Service Team"

Geen bijzonderheden

Leuke kleding prettig geprijsd,prima website.
Levertijd aan de lange kant en retourbetaling duurt lang.

15 februari 2025

Lieber Kunde,

vielen Dank für die Bewertung unseres Shops.

Wir freuen uns sehr über das positive Feedback und geben dieses gerne intern weiter.

Herzliche Grüße, Dein About You Service Team

ABOUT YOU steelt je geld!

Vorig jaar november heb ik online een jasje van ABOUT YOU besteld. Nadat ik de betaling had voltooid, ontving ik de gebruikelijke bevestiging niet. Na een week wachten begon mijn elektronische Sisyphus-project:
Eerst een e-mail sturen om informatie te vragen → automatisch antwoord ontvangen → klantenservice krijgt het overgenomen, maar drie verschillende medewerkers vragen telkens opnieuw om persoonlijke identificatiegegevens → de link voor terugbetaling werkt niet → bankgegevens via e-mail sturen → geen bevestiging of deze veilig was aangekomen en niet bij een hacker belandde.
Deze maand verloor ik mijn geduld. Na vier maanden e-mailwisselingen en nog steeds geen terugbetaling begon het proces weer opnieuw: verzoek indienen → automatisch antwoord…
Ik vind dit onacceptabel en raad dit bedrijf absoluut af. Waarom? Omdat fouten kunnen gebeuren, maar een betrouwbaar bedrijf lost ze snel en adequaat op.
Inmiddels heb ik hetzelfde jasje bij Zalando besteld en binnen een paar dagen ontvangen. Ik wil mijn geld terug waar ik recht op heb. ABOUT YOU is een absolute afrader!

12 maart 2025

Lieber Kunde/ Liebe Kundin,

vielen Dank für die Bewertung unseres Shops.

Es tut uns leid, dass es bei Deiner Bestellung zu Schwierigkeiten gekommen ist und würden gerne näher auf das Problem eingehen. Um zu überprüfen, was genau passiert ist, wende Dich bitte unter Angabe Deiner Kundennummer oder der betroffenen Bestellnummer an unseren Kundenservice. Wir sind sicher, dass wir eine gemeinsame Lösung finden werden.

E-Mail-Adresse: kundenservice@aboutyou.de

Solltest Du Dich bereits an den Kundenservice gewendet haben und das Problem bereits gelöst sein, brauchst Du natürlich nichts weiter zu unternehmen.