Door de andere reviews heb ik lang getwijfeld om te bestellen. Uiteindelijk toch maar gedaan omdat de optie achteraf betalen werd aangeboden. En alles ging perfect. Snelle levering en mooi item. Ik ho... Toon meer
Normaal geen problemen met About You, maar vandaag hadden ze een systeem storing waardoor de server plat ging en ik een dubbele bestelling had. Medewerker 1 was vriendelijk aan de telefoon, maar Me... Toon meer
3 sterren omwille van de goede prijs-kwaliteit van de meeste artikelen en goeie na-service. Helaas wel een erg erbarmelijk retourbeleid, vroeger nooit problemen gehad met het versturen van retouren, a... Toon meer
Ik heb afgelopen zaterdagavond 2 paar schoenen besteld en ik had ze vanmorgen (dinsdagochtend) vroeg al binnen. Goede service en snelle levering. Ook netjes per mail op de hoogte gehouden. Niets o... Toon meer
ABOUT YOU ist Dein persönlicher Fashion Online Store. Hier werden Dir aus über 2.000 Top-Marken Deine individuellen Highlights vorgeschlagen - und Du wählst aus. Du und Dein Style stehen im Mittelpunkt. WOHLFÜHLEN wird groß geschrieben. Der gemütliche Einkaufsbummel kommt zu Dir auf Deinen Bildschirm; und die persönliche Beratung und Inspiration gleich mit. ABOUT YOU schenkt Dir nicht nur den Versand, sondern auch noch 100 Tage Rückgaberecht; Und damit du all diese Vorteile auch bequem unterwegs nutzen kannst, gibt es jetzt die neue ABOUT YOU App. Hier geht’s um Dich. It’s ABOUT YOU.
Domstraße 10, 20095, Hamburg, Duitsland
- 0800 / 30 15 085
- kundenservice@aboutyou.de
- aboutyou.de
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geld na 4 weken nog steeds niet terug
Ander halve maand geleden schoenen bestelt, zelf door ABOUT YOU geannuleerd en rekening was al betaald. Nu wacht ik al 4 weken op me geld wat ik maar niet terug krijg. Heel vaak contact opgenomen en steeds zelfde antwoord met dat ze er geen tijd voor hebben op het moment. Waardeloze website

Niks mis mee
Alleen maar goed, ben super tevreden artikel komt uit Duitsland dus even wachten alles was goed goed verpakt dikke aanrader bedankt
Belachelijk
Na maanden wachten op de mijn maat eindelijk mijn Nike bestellen in mijn maat € 57,90 op de site. Maar ik moest opeens 69,90 betalen. Shit dacht ik niet meer in de aanbieding. Maar op de site nog steeds €57,90. Tig keer gemaild en tig keer uit moeten leggen dat het niet klopt. De prijzen veranderen meerdere keren op een dag zeggen ze, dus kunnen niks voor u doen.

Antwoord van ABOUT YOU
About you verstuurd niets en geeft geen geld terug
Ik heb op 21 april een jas gekocht van. € 80. Op 3 juni nog niets verzonden.
Heb honderd keer gebeld en gemaild. Niemand lost iets op. Ook na beloften van terugbetaling, na 4 weken niets gehad.
Doe jezelf een plezier en bestel hier niets! Misschien zitten ze in de financiële problemen.
Klarna

Verzenden helemaal niks!
Een bestelling in 2 zendingen opgestuurd. Al 2 weken geen update in de verzendstatus, bij postnl staat nog steeds dat het pakket niet ontvangen is door postnl. Klantenservice blijft herhalen dat het onderweg is, terwijl er geen updates in de verzending zijn en postnl het pakket nog niet fysiek ontvangen heeft. Ik wil gewoon mijn spullen waar ik voor betaald heb of mijn geld terug!!! Eerste keer dat ik hier besteld heb, en zeker ook de laatste keer!
Klantenservice reageert niet op email!

Antwoord van ABOUT YOU
Net 3x gebeld omdat mijn biker boots al…
Net 3x gebeld omdat mijn biker boots al 2 weken onder weg zijn. Maar dat willen ze natuurlijk niet horen. Ondanks vriendelijk vragen van mijn kant werd alle 3 de keren midden in het gesprek de telefoon verbroken 🤬🤬🤬

Antwoord van ABOUT YOU
Van veilig bestellen naar oplichting!
Van veilig bestellen naar oplichting!! Het is altijd goed geweest, maar ik adviseer dringend om niet meer hier te gaan bestellen! Ze lichten je op door je retour niet te verwerken en je aan het lijntje te houden door kortingsbonnen te geven en te doen alsof ze het te druk hebben. Voor je het weet ben je weken verder en hoor je niks meer van ze. Ik ben bang dat ik mijn geld nooit meer terug zie. Pas op, About You heeft een vertrouwde naam, maar is echt verre weg dan te vertrouwen op dit moment.

Levertijden veel te lang
Levertijden veel en veel te lang..weken wachten op een bestelling 🚚 als het überhaupt al binnenkomt
Voor mij niet meer!!

Teleurgestelde trouwe klant
Het gebeurt regelmatig dat pakketten van AboutYou niet worden geleverd en retour afzender gaan. Dezelfde items zijn dan inmiddels uitverkocht of duurder dus opnieuw bestellen is geen oplossing. Achteraf betalen via Klarna is al een tijd geen optie meer (bij mij in ieder geval) dus je geld ben je intussen gewoon kwijt. De klantenservice is verschrikkelijk: nauwelijks bereikbaar, houden je aan het lijntje, bieden geen passende oplossing. Ook zitten er in de items van AboutYou regelmatig gaten. Ze hebben af en toe echt goede aanbiedingen, maar de levering is vaak niet in orde en de klantenservice is dramatisch.

Geen goede klantenservice
Ik probeer al tweemaal contact op te nemen
Via mail en telefonisch word ik ook naar mail doorgestuurd
Elke keer reactie langer wachten het is druk
Over ene paar dagen moet ik mijn rekening betalen dus ik wil voor die tijd iets opgelost hebben
Graag contact!!

Nooit het pakketje gekregen
12 december een jurkje van de Pull en Bear via About You besteld. Ik heb nooit een bevestiging ontvangen, terwijl het geld wel is afgeschreven van mijn rekening. Doordat ik geen bevestiging heb gehad kan ik mijn geld ook niet terugkrijgen. Ik heb met drie verschillende mensen van de klantenservice zowel gemailt als gebeld. Er was elke keer een ander verhaal. Ik moest bewijzen dat het van mijn rekening af was en dan zouden ze het geld overmaken.. dat kwam er dus niet van. Bij de tweede kreeg ik te horen dat ze het heel druk hadden en dat ik geduld moest hebben. Was intussen al 2 maanden aan het wachten... De laatste kwam aan met een technische storing bij het bedrijf, maar heeft wederom beloofd dat het geld terugbetaald zou worden. Mijn laatste bericht is nooit beantwoord. Het is inmiddels mei en ik ben bang dat ik mijn geld nooit meer terug zie. Ik zou hier niet bestellen, het is niet betrouwbaar

Onbetrouwbaar en slechte service
Ik heb bijna 1,5 maand geleden een bestelling geplaatst bij About You ter waarde van bijna €350. Het bedrag is direct van mijn rekening afgeschreven, maar door een fout in hun systeem is de bestelling nooit verwerkt. Sindsdien zit ik in een eindeloze frustrerende molen.
Ik heb inmiddels vijf keer contact opgenomen met de klantenservice, zowel via mail als telefonisch. Elke keer krijg ik hetzelfde antwoord: “We zijn ermee bezig, u moet even geduld hebben.” Maar er gebeurt helemaal niets. Geen bestelling, geen terugbetaling, geen oplossing – en vooral: geen verantwoordelijkheid.
Ik begrijp dat fouten kunnen gebeuren, maar bijna zes weken zonder enig resultaat en zonder echte hulp is gewoon onacceptabel. Het voelt alsof niemand echt weet wat er aan de hand is, en ik als klant lijk de enige te zijn die zich zorgen maakt over mijn geld.
Dit is mijn eerste en laatste bestelling bij About You. Als je waarde hecht aan service en betrouwbaarheid, kijk dan verder.

Antwoord van ABOUT YOU
Slechte service bij een defect artikel
Dure schoenen besteld die na een paar keer dragen op 2 plekken kapot gingen. Aan de bovenkant laat de naad los en aan de onderkant laat de zool los. Hun oplossing: 1. Je stuurt ze op, maar dan ben je ze wel 6 weken kwijt. Optie 2: ik moet ze zelf maar naar de schoenmaker brengen. Sorry hoor, maar als ik zulke dure merk schoenen bestel en ze gaan zo snel kapot, dan mag je toch wel een iets betere service verwachten? Ik bestel toch geen sneakers voor de zomer om ze vervolgens 6 weken kwijt te zijn???

Antwoord van ABOUT YOU
Geld kwijt én geen pakket ontvangen
Op 13 maart heb ik een bestelling geplaatst bij About You ter waarde van €70. Volgens de track & trace zou dit pakket op 18 maart zijn geleverd door PostNL. Ik was die dag de hele dag thuis, maar er is absoluut niets bezorgd. Geen belletje, geen briefje, geen pakket.
Sindsdien heb ik meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice van About You. Ondanks mijn geduld en nette communicatie, kreeg ik geen enkele keer écht hulp. Er werd verwezen naar een “onderzoek” met PostNL, waarin werd gesteld dat omdat andere klanten op de bezorgroute geen klachten hebben ingediend, het bij mij ook goed gegaan zou moeten zijn. Dat is pure speculatie en absoluut géén bewijs van levering.
Wat nog kwalijker is: in twee verschillende gesprekken heeft de klantenservice bevestigd dat ik mijn geld terug zou krijgen, en dat ik daar recht op heb. Tijdens een ander gesprek werd mij zelfs bevestigd dat deze beloftes ook als notitie in het systeem staan. Maar tot op heden heb ik geen geld terug ontvangen, en de leidinggevende van de klantenservice laat ook niets van zich horen.
Ik wil hier benadrukken: het is niet de taak van de consument om op te draaien voor fouten in de keten tussen een webshop en de bezorgdienst. Volgens artikel 7:11 van het Burgerlijk Wetboek (Consumentenrecht) is de verkoper verantwoordelijk voor een correcte levering. Als het pakket niet is aangekomen, heb ik recht op terugbetaling of een nieuwe levering. Dat is geen gunst, dat is mijn wettelijk recht.
About You verschuilt zich achter PostNL en schuift de verantwoordelijkheid af op de klant. Ondertussen ben ik als student €70 kwijt, zonder product. Dit voelt als niets minder dan consumentenbedrog. Zeker als je bedenkt dat er volgens de klantenservice ook klanten zijn die al sinds december wachten — alsof dat mijn klacht minder valide maakt.
Het is duidelijk: de strijd hoort tussen About You en PostNL uitgevochten te worden, niet op kosten van de klant. Dit is geen incident meer, dit is een structureel probleem waar About You geen verantwoordelijkheid voor lijkt te nemen.
Ik eis dat mijn €70 wordt teruggestort. En ik raad anderen aan zeer voorzichtig te zijn met bestellen bij dit bedrijf zolang dit soort situaties blijven voortbestaan.

Een ster is al te veel
Een ster is al te veel. Wat een klotebedrijf. Je krijgt gewoon je geld niet terug. Stompzinnig gemail en vervolgens houden ze je aan het lijntje met iedere keer weer een andere smoes. Niet kopen daar !!

Antwoord van ABOUT YOU
Retourbedrag wordt niet betaald!
Bestelling kwam op tijd binnen, deel gehouden, deel retour gestuurd. Kreeg hier ook een ontvangstbevestiging van, plus dat de betaling van de geretourneerde artikelen (meer dan 100euro!) binnen 14 dagen terugbetaald zou zij. Inmiddels 2 maanden geleden en nog steeds niks gekregen, al diverse keren mailcontact gehad maar er wordt niks opgelost!

Niet bestellen
Niet bestellen! Hebben zelf een product geannuleerd en na weken wachten gaven ze in eerste instantie aan dat er iets fout was gegaan en dat ze een handmatige betaling hadden gedaan.
Daarna na enkele dagen weer niks te hebben ontvangen gaven ze aan dat het nu pas weer was goedgekeurd en binnen 72 uur het op mijn rekening zou moeten staan. Na 72 uur niks ontvangen.
Daarna gaven ze aan dat ze de terugbetaling al weken geleden hebben gedaan en dat het daarom was afgekeurd. NIETS van waar!
Bestel hier niets. Oplichting!!

IK KREEG EEN NEPPRODUKT
IK KREEG EEN NEPPRODUKT, met een ingenaaid etiket van het gewenste merk ! opgelet !!!
klantendienst verhaalde het als een foutje en ik zou 10% korting krijgen bij een nieuwe bestelling ....Zo vinden ze het een goeie oplossing !

Belachelijke service
Belachelijke service. En ik zie dat meer mensen hier al weken wachten op hun geld. Jammer dat het dan via de consumentenbond en radar en kassa moet maar blijkbaar interesseerde het about you niet of willen ze het graag voor gratis reclame ofz

Antwoord van ABOUT YOU
About you betaalt geld reour niet terug!
Ik heb een broek terug gestuurd, begin februari kreeg ik bevestiging van About You dat ze de broek ontvangen hadden, en dat het geld terug gestort zou worden. Op hun voorwaarden staat in ieder geval binnen 14 dagen. Ondanks herhaalde telefoontjes/mails met de klantenservice en "thuiswinkel.org. Heb ik mn geld nog niet terug gekregen. Elke keer wordt gezegd dat het zeker binnen 1 week komt, de betaling staat klaar, problemen met het systeem etc etc.
en het label thuiswinkel wekt de indruk dat je "gerust spullen kan kopen en retourneren bij About You, dit klopt niet!! Ik zal nooit meer bestellen bij deze organisatie!