Door de andere reviews heb ik lang getwijfeld om te bestellen. Uiteindelijk toch maar gedaan omdat de optie achteraf betalen werd aangeboden. En alles ging perfect. Snelle levering en mooi item. Ik ho... Toon meer

Normaal geen problemen met About You, maar vandaag hadden ze een systeem storing waardoor de server plat ging en ik een dubbele bestelling had. Medewerker 1 was vriendelijk aan de telefoon, maar Me... Toon meer

3 sterren omwille van de goede prijs-kwaliteit van de meeste artikelen en goeie na-service. Helaas wel een erg erbarmelijk retourbeleid, vroeger nooit problemen gehad met het versturen van retouren, a... Toon meer

Ik heb afgelopen zaterdagavond 2 paar schoenen besteld en ik had ze vanmorgen (dinsdagochtend) vroeg al binnen. Goede service en snelle levering. Ook netjes per mail op de hoogte gehouden. Niets o... Toon meer

1. Winkelen en mode

ABOUT YOU ist Dein persönlicher Fashion Online Store. Hier werden Dir aus über 2.000 Top-Marken Deine individuellen Highlights vorgeschlagen - und Du wählst aus. Du und Dein Style stehen im Mittelpunkt. WOHLFÜHLEN wird groß geschrieben. Der gemütliche Einkaufsbummel kommt zu Dir auf Deinen Bildschirm; und die persönliche Beratung und Inspiration gleich mit. ABOUT YOU schenkt Dir nicht nur den Versand, sondern auch noch 100 Tage Rückgaberecht; Und damit du all diese Vorteile auch bequem unterwegs nutzen kannst, gibt es jetzt die neue ABOUT YOU App. Hier geht’s um Dich. It’s ABOUT YOU.

3,5

Gemiddeld

28K reviews

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik bestel al jaren bij About you

Ik bestel al jaren bij About you. Laatste tijd moet je zolang wachten op je bestelling. Helaas ga ik hier niet meer bestellen.

25 augustus 2024

Dear customer,

In order to help you to solve the situation, we ask you to contact directly our customer service of your country. They will help you to proceed with a solution for your situation.

Best regards, Your About You Service Team

Geen product geleverd, geld kwijt!!!

Mijn pakket zou in de brievenbus bezorgd worden, maar het is nooit geleverd. Ik krijg geen terugbetaling, omdat PostNL zegt dat het wel in mijn brievenbus bezorgd was. Aboutyou neemt hiervoor geen verantwoordelijkheid en ik ben dus mijn geld kwijt.

MENSEN LET OP MET BESTELLEN BIJ DEZE WEBWINKEL!!!

8 augustus 2024

Thank you for your feedback.

We are sorry to hear that you are dissatisfied with our service. Your feedback is important and we take criticism seriously. I will pass on your feedback to the relevant departments. Thank you again!

Super slecht geregeld

Super slecht geregeld. Wilde bestelling annuleren om vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen, maar dat lukte niet. Dat terwijl de bestelling nog niet in gang gezet was! Klantenservice medewerker kon dus ook niet annuleren. Bepaald niet klantvriendelijk! Was mijn 1e en laatste keer!

23 augustus 2024

Best regards, Your About You Service Team

Mooi paar schoenen besteld maar niet…

Mooi paar schoenen besteld maar niet ontvangen.
Ik nam contact op met de klantenservice omdat mijn pakket op afgeleverd stond maar dit niet te vinden was (ook bij de buren geïnformeerd) en had binnen hun responstijd antwoord. Ze gingen het verder onderzoeken, na een week kreeg ik dit antwoord:
"Bedankt voor je geduld.
Zoals afgesproken hebben wij contact opgenomen met onze vervoerder. Uit zorgvuldige onderzoek geeft de vervoerder aan dat het pakket in brievenbus XX/X heeft gestoken.
Houd er rekening mee dat ABOUT YOU niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor problemen tijdens het leveren. Het spijt me nogmaals te benadrukken dat er geen terugbetaling zal plaatsvinden. Indien nodig, heb je ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij je lokale politiebureau.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op."

Conclusie geen schoenen en €135,15 armer.

6 augustus 2024

Thank you for rating our shop.

We are sorry that there were problems with your order, and we would like to look into the problem further. To check what exactly happened, please contact our customer service team again. We are sure that we will find a solution together.

Best regards, Your About You Service Team

Ik vraag me af hoeveel mails ik nog…

Ik vraag me af hoeveel mails ik nog moet sturen om een antwoord te krijgen.

Ik heb vorige maand een schoen besteld ( dr martens) met klarna. Ik heb geen bevestigingsmails gekregen en heb gevraagd dat mijn bestelling goed is toegkomen.
Geen antwoord maar de betaling staat wel op mijn klarna en ga ik toch moeten betalen wat jammer is.

1 augustus 2024

Gedragen sneakers!!!

Krijg gewoon gedragen sneakers in een kapotte niet originele doos binnen! Schandalig. Zand zit in de zolen, voorkant beschadigd en stickers er uit...

25 juli 2024

Thank you for rating our shop.

We are sorry that it came to issues with your order, and would like to go into more detail about the issue. In order to check what exactly happened, please contact our customer service with your customer number or the affected order number. We are sure that we will find a common solution.

If you have already contacted customer service and the problem has already been solved, you do not need to do anything further.

Absoluut verschrikkelijk

Absoluut verschrikkelijk. Retour verstuurd met het bij geleverde label en formulier. Stond nergens aangeven dat ik wat extra’s moest doen. Onderhand 1,5 maand verstreken en niks. Zoals elk mens met een leven verzendbewijs onderhand kwijt. Dus ik moet er maar voor opdraaien aangezien de retour label in de doos anders is dan die online.

Zal hier nooit meer bestellen en raad het aan om dit ook nie te doen, tenzij je zeker weet het te houden en niet te hoef terug te sturen. Of als je houd van je geld te verspillen.

€100 down the drain.

24 juli 2024

Wisselend

Bestel er regelmatig. Maar als je de klanteservice belt altijd dames van buitenlandse afkomst( geeft niks) maar ze zijn zo slecht te verstaan steeds en praten zo traag. Misschien heb ik steeds dezelfde dame :))
Ook de prijzen wisselen zovaak. Zie ik reclame van een sneaker op mn facebook langskomen voor 109,- ga je kijken is het alleen één maat die prijs. De rest de volle prijs van 149,-, heel irritant.
Of smorgens goedkoop en smiddags is de prijs veranderd. Soms leuk, soms niet leuk dus.

22 juli 2024

Liebe Kundin,

vielen lieben Dank, dass Du Deine wertvolle Zeit genutzt hast, um unseren Shop ehrlich zu bewerten.

Liebe Grüße Dein About You Service Team

Denk je g-star broeken te kopen

Denk je g-star broeken te kopen, maar krijg totaal iets anders.
Lijkt eerder nep troep uit China.
Helaas verpakking al weg gegooid anders was het retour gegaan.

21 juni 2024

Lieber Kunde / Liebe Kundin,

Vielleicht findest Du bei einer Deiner nächsten Bewertungen ein paar Worte oder direkte Kritikpunkte, an denen wir direkt arbeiten können. Wir haben das Ziel, alle unsere Kunden zufrieden zu stimmen. Kritik hilft uns dabei sehr.

Liebe Grüße Dein About You Service Team

Ik zelf heb de juiste bestelling…

Ik zelf heb de juiste bestelling geplaatst! Krijg ik een hele andere kleur als volgt wordt er aan mij verteld dat ik het moet terug sturen en sorry bla bla! Me maat is er niet meer en nu ? En de callcenter is ook shit mensen zijn onverstaanbaar

9 juli 2024

Lieber Kunde / Liebe Kundin,

vielen Dank für Ihre wertvolle Zeit, die Sie sich genommen haben, um unseren Shop ehrlich zu bewerten.

Wir arbeiten daran, unseren Kundenservice zu verbessern. Vielleicht finden Sie in einer Ihrer nächsten Bewertungen ein paar Worte oder direkte Kritikpunkte, an denen wir direkt arbeiten können. Unser Ziel ist es, alle unsere Kunden zufrieden zu stellen. Kritik hilft uns dabei sehr. Sollten Sie dennoch Hilfe bei Ihrer Bestellung benötigen, kontaktieren Sie uns bitte per E-Mail. Wir werden eine Lösung für Ihren Fall finden.

Mit freundlichen Grüßen, Ihr About You Service Team

Geld terug krijgen lijkt onmogelijk na een foutieve levering.

Een maand geleden bestelde ik een bodywarmer, maar ontving een week later een overhemd dat ik niet had besteld. Ik stuurde het verkeerde product direct terug en werd geïnformeerd dat ik mijn geld binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel zou terugkrijgen. Dit gebeurde echter niet.

Na drie keer bellen werd mij verteld dat ik een extra formulier moest invullen omdat er iets fout was gegaan bij hun. Volgens de klantenservice zou mijn geld direct worden overgemaakt, maar dit gebeurde weer niet. Na nog eens vier dagen wachten en voor de vierde keer bellen, werd me opnieuw beloofd dat ik het geld dezelfde dag nog zou ontvangen. Twee dagen later was er nog steeds niets bijgeschreven.

Bij mijn vijfde telefoontje kreeg ik te horen dat er opnieuw iets mis was gegaan en dat ik nog enkele dagen moest wachten. Ik vraag me echt af of ik mijn geld ooit nog terugkrijg. Deze ervaring met zowel de bestelling als de klantenservice is buitengewoon teleurstellend en frustrerend.

24 mei 2024

Thank you for rating our shop.

We are sorry that there were problems with your order, and we would like to look into the problem further. To check what exactly happened, please contact our customer service team again via email. We are sure that we will find a solution together.

Fake empathie

Een aantal keer wat besteld en de laatste keer was drama. De retourverwerking was op het account snel gedaan, maar de betaling niet. Na 2x contact hierover te hebben gehad, moest ik een papierenformulier invullen om het geld te kunnen ontvangen. Dat ging gelukkig vrij snel, maar jammer dat ze niet alle artikelen juist hebben verwerkt, dus weer een telefoontje erachter aan. Het meest hinderlijke hieraan vind ik de gespeelde empathie en constant dezelfde empathie te horen. Persoonlijke reacties werken beter dan de voor gelezen zinnetjes.

18 juni 2024

Best regards, Your About You Service Team

Waardeloze Klantenservice als iets fout gaat!

Al heel veel bestellingen gedaan, ging altijd goed totdat iets een keer fout gaat met leveren. 4x Klantenservice gesproken en vervolgens hoor je niets meer. Ben nu al 5 weken druk met een pakketje wat niet is geleverd en de klantenservice (die amper NL spreekt) zegt het steeds op te gaan pakken maar doet uiteindelijk niets! Waardeloos, ze zouden in de klantenservice net zo veel energie moeten steken als in de marketing!

16 juni 2024

Lieber Kunde,

vielen Dank für dein Feedback.

Es tut uns leid, dass es Probleme mit Ihrer Bestellung gab, und wir möchten die Angelegenheit weiter untersuchen. Um zu überprüfen, was genau passiert ist, wenden Sie sich bitte erneut an unseren Kundenservice. Da Sie schlechte Erfahrungen mit unserem Kundendienst gemacht haben, kontaktieren Sie uns bitte unter der folgenden E-Mail-Adresse https://www.aboutyou.nl/h/contact
Wir sind sicher, dass wir gemeinsam eine Lösung finden werden.

Mit freundlichen Grüßen, Dein About You Service Team

De service is altijd prima geweest

De service is altijd prima geweest, was altijd een tevreden klant.
Maar de service is zwaar achteruit gegaan.
Nu een paar keer gehad dat het zo lang duurt voor het pakketje een keer verzonden word helaas.. Als het zo door gaat stop ik met hier bestellen.

12 juni 2024

Best regards, Your About You Service Team

Zeer zeer zeer slechte ervaring met…

Zeer zeer zeer slechte ervaring met About You: Een deel van mijn bestelling heb ik via de About You website niet aan kunnen melden; er staat dan al op de website bij 'indien je het artikel niet retour kan aanvinken neem dan contact op' (dit is waarschijnlijk dus een bekend probleem). Telefoonnummer wat op de website staat is incompleet: ‎0800 / 02 29 967****. Ik krijg geen gehoor bij het bellen. Klantcontactformulier heb ik nu al 3x ingevuld en zonder antwoord. De rest van de bestelling heb ik alvast maar teruggestuurd, echter blijft iedere vorm van reactie uit. Alleen de automatische replies op het klantcontactformulier heb ik ontvangen met het antwoord; we zijn druk; u raadt het al dit is een automatisch antwoord, want er wordt zoveel besteld nu. Nu blijf ik met een paar schoenen van EUR 100,- zitten welke ik netjes binnen de retourtermijn wilde retourneren wat niet is gelukt doordat About You gewoon niet reageert.

9 juni 2024

Dear customer,

Thank you for your review of our store.

Best regards, Your About You Service Team

Ik bestel al jaren, maar niet voor lang meer

Ik bestel al jaren, naar volle tevredenheid meerdere keren per jaar. Echter NU...drama..meer dan 2 weken gewacht en deel vd bestelling nog steeds niet binnen. Cancellen en geld terug gevraagd? Lukt ook niet. Tegelijkertijd paar hemden retour gestuurd. Terug betaling na 10 dagen nog steeds niet terug😒. Al 3 emails dat zij het zo druk hebben...WAARmee dan?? In totaal zou ik graag met spoed nu mijn geld terug krijgen voor niet geleverde en geretourneerde kleding. Totaal meer dan € 275,=. De rest heb ik gehouden, dat was goed. Benieuwd of er nu wel een zinvolle reactie komt.

Zoals onderstaand te lezen, is er vandaag een reactie.Wel snel, maar,Wederom geen oplossing.Je wordt het bekende "bospad". ingestuurd. Niet IK moet contact gaan nemen, maar ZIJ moeten het nu oplossen, zoals in Mijn ervaring" is vermeld.

14 mei 2024

Antwoord van ABOUT YOU

Geachte klant, het spijt ons dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Uw feedback is belangrijk en wij nemen kritiek serieus. Ik zal uw feedback doorgeven aan de betreffende afdelingen. Als u nog steeds hulp nodig heeft bij de oplossing,
neem dan opnieuw contact op met onze About You klantenservice. U kunt dit per e-mail of telefoon doen. Wij zijn hier om u te helpen. Wij betreuren de complicaties. Met vriendelijke groet, het About You-team.

Product nooit ontvangen / gedoe met dhl verzending

Update 2 juni 2024, laatste:
Uiteindelijk is de 2e poging niet gelukt. Weer ergens in Duitsland verdwenen en telefonische klantendienst zag andere dingen bij DHL verschijnen dan ik. Bij mij werd aangegeven dat het pakket op een pakketpunt was afgeleverd, bij de klantenservice was het pakket nog gewoon onderweg. Toch een email ontvangen met retour bevestiging. Klantenservice reageerde uiteindelijk via email ook, kreeg nogmaals een kortingcode. Durfde het niet nog een derde keer te proberen, was ook een beetje moe van alle irritatie die dit telkens opwekte. Uiteindelijk bij andere aanbieder hetzelfde product besteld en lag 2 dagen later op het door mij gekozen pakketpunt. Jammer dat het zo gelopen is. Zie wel veel positieve ervaringen en de klantenservice was prima. Op wat gezucht en gesteund aan de lijn na, maar we hebben allemaal zo onze mindere dagen. Oh, en het tracking systeem moet echt even nagekeken worden. Tjuus!

Update 24 mei 2024:

Volgens klantenservice was er een technische storing. Kan gebeuren. Kortingcode gekregen voor volgende bestelling. Op de gok het product herbesteld. Zelfde probleem met de trackinglink.. Weer postnl openen, die geeft aan pakket niet te kennen. Meteen weer email, kreeg een dhl trackinglink. (Waarom klopt het niet in de online omgeving?) Ditmaal pakket wel in de grens over gekomen naar NL. Zou vandaag bezorgd worden, wilde het volgen in de dhl app, maar was alleen te volgen via de link van de klantenservice. Dhl app herkende de combinatie van mijn postcode en de trackingcode niet. Mijn postcode niet? Hoe dan? Hoe weten ze dan waar ze het moeten bezorgen?
Tijdvak breekt aan, krijg ik een melding dat ze mij gemist hebben. Ik was gewoon thuis. Wordt bezorgd op pakketpunt. Prima, maar wil meer info bekijken, moet hiervoor mijn postcode invoeren. Dat kan dus niet. Wil een klacht indienen. Hiervoor moet je je trackingcode plus postcode invoeren. Kan ook niet. Email met klacht kan niet. Ik heb vandaag soortgelijk gezeik gehad met ups, beetje klaar met deze bedrijven.
Daarom het volgende voor mensen die ook niet weten wat ze moeten:Volgens de postwet 2009 hebben consumenten, de ontvangers, het recht op de mogelijkheid om een klacht in te dienen.
Je zult snel terugverwezen worden naar de verzender. Dat deze het maar moet oplossen, maar jij hebt ook rechten. Dhl zegt zelf ook dat je het eerst moet proberen op te lossen met de verzender. Via de rijksoverheid kun je opties vinden om tegen dit hele gekloot te vechten. De geschillencommissie (sgc) en de website van Acm (consumentenwijzer) zijn hulpmiddelen hiervoor.

Telkens wanneer ik in de online omgeving op de tracking link klikte, bij beide onderdelen van mijn bestelling, opende deze dezelfde tracking pagina van Postnl. Ik ging er om die reden vanuit dat deze allebei ook verzonden zouden worden via Postnl. Gedeelte 1 ontving ik optijd en kon ik volgen, maar bij het volgen van gedeelte 2 opende telkens een postnl pagina met het bericht dat de bestelling niet te vinden was. Later bleek, door contact met de klantenservice, dat deze bestelling via Dhl verzonden is. Hier kreeg ik een linkje van de klantenservice van. Bij het klikken op deze link openende het de Duitse versie van Dhl en werd er aangegeven dat het pakket zich in Duitsland bevond en nog niet verzonden was. Dit 6 dagen na bestelling. 2 dagen hierna werd het door Duitsland gestuurd en weer 2 dagen later kwam het aan in Berlijn. Vervolgens ontvang ik van Klarna een melding dat mijn retour is verwerkt en later ook een melding dat About You mijn retour bevestigd. Ontzettend vreemd, want ik was toch echt gewoon nog wachtende op mijn bestelling. Mijn keuze om bij About You deze bestelling te plaatsen was wegens de kortingsactie om het 10 jarige bestaan te vieren. Het gedeelte dat ik nooit heb ontvangen was de hoofdreden dat ik bij deze webshop besteld heb. 2 Sterren, omdat de interactie met de klantenservice goed verliep. Mijn laatste email over de vreemde retournering is afgelopen donderdag verzonden (als reactie op vorige email interacties met medewerker van de klantenservice) en helaas nog geen antwoord op mogen ontvangen (het is vandaag zondag). Eerste keer dat ik bij About You heb besteld, waarschijnlijk tevens de laatste.

17 mei 2024

Waardeloos bedrijf!!

Waardeloos bedrijf!!

Item retour gestuurd binnen de termijn.
Kunnen ze mijn retour niet vinden. Met track & trace kunnen aantonen dat ze deze wel hadden ontvangen. Na weken vragen eindelijk een bevestiging dat het item gevonden en geretourneerd was.
Maar ze geven dit niet door aan Klarna.
Hier heb ik al 30x contact over opgenomen. Ze komen met een onzin verhaal dat ik dat moet doen terwijl Klarna heeft bevestigd dat About You dat moet doen.

Na een melding van Klarna heeft About You nu aan Klarna doorgegeven dat mijn retour niet voldeed en dat ik het geld opijn rekening zou krijgen. Ik heb niks ontvangen en Klarna heeft nog steeds geen bericht gekregen dat mijn retour is verwerkt. Ik heb nu extra kosten bij Klarna en kan niet meer iets achteraf betalen hierdoor.

About You: neem je verantwoordelijkheid en geef het 5 maanden na mijn bestelling eindelijk eens door aan Klarna!

Bestelling is geplaats met een ander mailadres. Deze mag ik hier niet vermelden maar voor de volledigheid vermeld ik dit hier.

10 mei 2024

Misleidende aanbiedingen

Wat een waardeloze website. Adverteren ze met een bepaalde korting voor Adidas campus. Zijn ze niet te bestellen. Dit bewijst maar weer dat je veel beter in een fysieke winkel kan kopen!

9 mei 2024

Niet kunnen bestellen …

Ik wilde een broek bestellen bij About You. Nog nooit eerder had ik iets besteld daar en heb dus ook geen account. Telkens als ik de bestelling door wilde zetten, kreeg ik de melding dat mijn account al bestond en mijn wachtwoord niet klopt. Heel raar, omdat ik nog niet eerder iets besteld heb daar. De melding die ik krijg, “Wachtwoord vergeten” aan klikken heb ik dus maar gedaan. Ik kreeg een mailtje dat ik mijn wachtwoord kon resetten. Tot vijf maal toe gedaan, steeds blijf ik de melding krijgen dat mijn wachtwoord niet klopt. Ik heb gebeld, Krijg ik een heel slecht Nederlands sprekende dame aan de telefoon Die zegt dat ze de melding door gaat zetten. Twee dagen later krijg ik een mailtje, dat ik mijn gegevens door moet geven. Dit heb ik gedaan, en daar wordt me gezegd : Uw gegevens kloppen niet en passen niet bij dit account. Log in , en verander uw gegevens. Ik heb tot drie maal toe gemaild, dat ik niet in mijn account kom, omdat de nieuwe wachtwoorden niet geaccepteerd worden , wat ik ook doe. Na mijn derde mailtje krijg ik gewoon geen reactie meer. Ik vind het een hele slechte service.

30 april 2024

Thank you for rating our shop.

We are sorry that it came to issues with your login, and would like to go into more detail about the issue. In order to check what exactly happened, please contact our customer service with your email and issue. We are sure that we will find a common solution.