Absolute Teamsport Brugge Reviews

4,7

Gisteren een nieuwe voetbaloutfit voor onze zoon gekocht. Niettegenstaande het heel druk was in de winkel op een zaterdagmiddag werd er toch voldoende tijd aan ons besteed. Print op het shirtje i... Toon meer

Mijn bijna 9 jarige zoon kon zonder moeite zijn favoriete spullen op site vinden , juiste maat kiezen en in winkelmand plaatsen. Rond 14 uur bestelling geplaatst en volgende dag ( ochtend 8.30 uur... Toon meer

Per ongeluk gekozen voor "Ophalen in de winkel" terwijl de winkel een week gesloten was wegens verlof. Nadat ik mijn fout inzag en een mailtje stuurde werd ik ik even later gecontacteerd om mij te mel... Toon meer

1. #2 van de 2 beste bedrijven in Voetbalwinkel

Absolute-teamsport Brugge is een voetbalspeciaalzaak met een winkel gelegen aan de rand van de Brugse ring. Als voetbalspecialist volgen wij elke trend in het voetbal nauw op, en proberen deze allemaal beschikbaar te stellen voor onze klanten. Door onze specialisatie garanderen wij jullie een optimale, persoonlijke service en uiteenzetting bij al onze producten. Met Nike & adidas hebben we 95% van de voetbalmarkt in huis.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer aangename en behulpzame verkoper

Gisteren een nieuwe voetbaloutfit voor onze zoon gekocht.
Print op het shirtje is ook zeer mooi.
Tot de volgende.

4 juli 2026

Vandaag nieuwe voetbalschoenen gekocht…

Vandaag nieuwe voetbalschoenen gekocht maar was niet echt tevreden dus was na 2 uurtjes terug gegaan in de hoop dat ik men geld kon terug krijgen maar dat kon niet dus eens dat je ze gekocht hebt willen ze er niks meer van weten (ze waren nog steeds gloed nieuw) HEEL RAAR

18 juni 2026
Logo Absolute Teamsport Brugge

Antwoord van Absolute Teamsport Brugge

Dag Jens,

We begrijpen dat je teleurgesteld bent en vinden het jammer dat je ervoor kiest om dit op deze manier online te uiten én gisteren niet in dialoog te gaan.

Als kleine zelfstandige hanteren wij een duidelijk retourbeleid voor aankopen die in onze fysieke winkel gebeuren. Schoenen die in de winkel gepast, getest en aangekocht worden, kunnen na aankoop niet terugbetaald worden. Dit is een bewuste keuze die ons toelaat om op een duurzame en correcte manier te werken.

Omdat klanttevredenheid voor ons enorm belangrijk is, hebben we je echter wel een oplossing aangeboden. Je gaf zelf aan dat de wedstrijd aan de kust was afgelast en dat je de schoenen daardoor niet meer nodig had. Daarom hebben we voorgesteld om de schoenen om te ruilen voor een ander paar of voor andere artikelen uit onze winkel. Daarnaast konden we ook een waardebon voorzien die onbeperkt geldig blijft, zowel in onze fysieke winkel als online.

We vinden het jammer dat we ondanks deze aangeboden oplossingen niet tot een positieve afloop zijn gekomen en hopen dat er toch begrip is voor het beleid dat wij als lokale zelfstandige onderneming dienen te hanteren.

Met vriendelijke groeten,
Benito - zaakvoerder

TOP over de ganse lijn!

TOP! Zeer ruime keuze, zeer goed advies, perfect verder geholpen, leuke mooie winkel, gemakkelijk te bereiken en ruime parking. Ook online al gekocht en heel snelle verzending en zeer goed op de hoogte gehouden van alles. Ons gaan jullie nog dikwijls terug zien! Tot binnenkort!

24 september 2025