Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nauka języka z NYA to przyjemność. Jestem tutaj już dwa lata. Profesjonalizm lektorów szybko zaowocuje postępami w znajomości języka i pomoże osiągnąć cele. Zajęcia są ciekawe, lektorzy cudowni.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Taalopleiding Engels

Over Academy of New York

Geschreven door het bedrijf

Visit Our Website Follow Us On Instagram Follow Us On Facebook Listen To Our Podcasts Read Our Blog Contact Us

About Us

You’ll really enjoy your classes knowing our dedicated American teachers will do whatever is needed to keep your English alive. Join us. We’ll get you talking!

Our Mission

Our goal is to be the most credible English language school in Europe. We only teach English because this is what we know best. We are the only American Academy in Poland and our courses are taught exclusively by American teachers. We support our clients by giving them the necessary tools to speak authentic and natural English. As a result, our students fulfill their dreams and achieve their life goals, such as landing a better job, earning more, meeting new people, and travelling around the world.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Mastering American Eloquence

Attending the Academy of New York has been a transformative experience for me. The instructors are deeply knowledgeable and genuinely passionate. Each class is engaging and has significantly boosted my confidence and skills. Highly recommend!

29 juli 2024

Lipa

Lipa ! nie ma kursu a pieniążki chcieli za cały okres z góry. Oszuści zgłaszam sprawę do prokuratury.

9 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Poza zdawkowym komunikatem o…

Poza zdawkowym komunikatem o bankructwie firmy, nie mam informacji o wznowieniu zajęęć, ani o tym, czy odzyskam pieniądze za odwołane zajęcia.
Andrzej

24 maart 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Szkoła była super ale zawiesili…

Szkoła była super ale zawiesili działalność a raty trzeba spłacać przez studentów.

Może jest tu ktoś kto ma pomysł jak można odzyskać pieniądze w takiej sytuacji gdzie większość z nas podpisała umowę z bankiem na spłatę rat za zajęcia..

20 maart 2024

Klienci zrobieni na słupa FRAUD

Klienci zostali oszukani w bardzo łatwy sposób.
Ta firemka od dawna notowała ogromne straty, widać w KRS ze 22 stycznia zrobili wałek "na słupa" z 3 włascicieli ABC przepisali na jednego pana A.
15 marca pan A. złozył wniosek o upadłosc społki.

Pewnie wybrali tego ktory nic nie ma majątku na siebie zeby mogli sie zawinąć bez konsekwencji.
Ewidentne znamiona przestępstwa ma to ze wiedzieli w styczniu a jeszcze 15 marca prowadzili marketing i sprzedaz zawierajac umowy długofalowe nawet na 24 miesiace.
Na grupie fbook Academy poszkodowani jest ponad 700 osób.

Oszukane osoby proszone są o kontaktowanie sie z kancelaria pani Moniki : kancelaria (małpa) pawlak-legal.pl .
Pierwszy ruch to zgłaszajcie do prokuratury pisma że zabrali wam pieniadze których nie odzyskacie, to mozna robić bezpłatnie. Działajcie dopóki upadłosc nie jest zaakceptowana i syndyk tego nie zwinie z mapy zlikwidowanych firm.

21 maart 2024

Uwaga

Niestety jeśli to prawda, a wszystko wskazuje na to, że firma zwinęła manatki, to zostałam oszukana na ponad dwa tysiące złotych. Kredyt który miała spłacać dalej ów szkoła muszę spłacać nadal! Mimo rozwiązania umowy i wpłacenia ustalonej kwoty! Żenada. Pójdę z wami do sądu.

20 maart 2024

Jestem zawiedziony

Jestem zawiedziony, bo wziąłem kredyt 5000 PLN na kursy języka w tej szkole, teraz ogłaszają upadłość. Pieniądze wzięte z góry za kursy, których pewnie już mi nie udzielą. Mogę mieć żal do samego siebie, że zaufałem tej szkole, zęby w tynk i nie po angielsku tylko po polsku, zrobiony w balona

19 maart 2024

Jaja jak berety

Upadłość ogłaszają, nie wypłacają pracownikom pensji za Luty i dodatkowo zwalniają wszystkich lektorów w trybie natychmiastowym. To jest właśnie akademia. teraz szukają NOWEGO ZARZĄDU. Śmiechu warte. Jak się nie umie prowadzić firmy to się idzie na etat panie adamie i krzysztofie. ha tfu

18 maart 2024

Oszuści

Oszuści, ale w tym życiu wszystko jest okupione, przed sprawiedliwością niebios nikt nie ucieknie. A jeśli nie wierzą w Boga, nikt nie ucieknie przed sprawiedliwością wszechświata.

16 maart 2024

Profesjonalizm i swoboda

Dobra obsługa. Zawsze pomocna. Słuchająca problemów kursanta. możliwość zawsze zmiany. Szybkie rozwiązywanie problemów. Tal, nauczyciel zabawny nie pozwoli na milczenie :). Bardzo dobrze tłumaczy i „zmusi” każdego do rozmowy. Swobodnie czułam się na zajęciach, mimo
że wiele z nich było dla mnie wyzwaniem. Lubię kiedy jest różnorodnie i wesoło, a z Talem tak jest. I ciekawych ludzi poznałam.

12 maart 2024

Polecajka !

Mój kurs dobiega końca, jestem zadowolona z efektów ! Zrobiłam postępy co zostało zauważone przez zewnętrznych trenerów personalnych. Zajęcia mojej grupy prowadzi Jimmy. Bardzo dobry i uważny lektor ! Spotkania mają różnorodną tematykę i zawsze są prowadzone w świetnej atmosferze. Polecam !

6 maart 2024

Jedyna taka szkoła:-)!

To jedyna szkoła, w której wszyscy nauczyciele pochodzą z USA. Mają różne akcenty i wymowę i to jest super w uczeniu się języka. Zajęcia online są kameralne, a ich konwersacyjny tryb daje zupełnie inne kompetencje niż trening gramatyczny.
Szkoła dba o swoich Słuchaczy, o dzieci i Rodziców :-). I to sobie bardzo cenię.
Moja córka właśnie kończy roczny kurs, który przygotowywał ją do wyjazdu do liceum. I jesteśmy zadowolone.

5 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Warto inwestować w naukę języka obcego…

Często podróżuje i znajomość języka jest podstawą. Wybór tej szkoły jest dla mnie strzałem w 10. Uczę się w małej grupie na podobnym poziomie. Uczę się mówić i używać języka w sposób prosty i swobodny z lekkim uwzględnieniem zasad pisowni. Po zajęciach mam dostęp stały do przerobionego materiału.
Moje zajęcia prowadzi Matt i bardzo mu dziękuję za swobodę i profesjonalne a jednocześnie ciepłe podejście do swoich kursantów.

2 oktober 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.