Lees wat reviewers zeggen
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Aviation English exams and courses for pilots by pilots. Comprehensive, affordable and convenient formula that let's you earn your EASA/ICAO level 4, 5 or even 6 from home with exam tailored to your licence. One on one tutoring, self-study materials, real audio recordings with ATC communications and many more. Let's climb higher level together!
Contactgegevens
icao english exam
Highly recommend ICAO4ME — the exam was conducted in a professional but stress-free atmosphere, more like a conversation than a typical test. I passed at ICAO Level 5 and I'm very satisfied with the whole experience.
Bardzo polecam
Bardzo polecam , egzamin przebiegł szybko, sprawnie i w miłej atmosferze :)
Polecam ICAO4ME
Szczerze polecam cały zespół ICAO4ME. Korzystałem zarówno z kursu Turbo, jak i z pomocy lektorów (Pan Łukasz i Jakub) jak i z egzaminu próbnego z Panią Alicją. Przygotowanie do egzaminu z nimi zaowocowało uzyskaniem upragnionego certyfikatu z języka angielskiego. Egzamin przeprowadzony w bardzo przyjemnej atmosferze. W całym zespole firmy widać zaangażowanie i pasję do lotnictwa. Polecam każdemu skorzystanie z usług ICAO4ME
Świetny i przejrzysty kurs pozwala…
Świetny i przejrzysty kurs pozwala sprawnie przygotować się do egzaminu. Sam egzamin przeprowadzony w wygodnej formie i w bardzo przyjaznej atmosferze. Polecam!
To był mój drugi egzamin Aviation…
To był mój drugi egzamin Aviation English. Pierwszy raz z ICAO4ME. Więc mam porównanie szkoleń i przebiegu egzaminu. Bardzo dobrze przygotowane materiały. Dobre odświeżenie wiedzy. Kurs ma bardzo czytelną strukturę zarówno dla kogoś kto zdaje ponownie ale i dla wszystkich co podchodzą do egzaminu pierwszy raz w życiu. Łukasz w czasie indywidualnej sesji super przedstawia materiał i wyjaśnia strukturę egzaminu. Czym się różnią level 4 od 5 i od 6.
Sama forma zdawania egzaminu online, jak dla mnie genialna. Wygodnie i szybko.
ICAO4ME - dzieki !
Profesjonalnie i wygodnie
Jestem bardzo zadowolony z usług ICAO4.ME. Cały proces przygotowania do egzaminu przebiegał sprawnie i bezproblemowo. Na szczególne wyróżnienie zasługuje bardzo dobra komunikacja z panem Łukaszem, zawsze szybko odpowiadał na wiadomości, wszystko jasno tłumaczył i był bardzo pomocny na każdym etapie.
Dużym plusem jest również świetna dostępność terminów, nie trzeba długo czekać, a sam egzamin można zdać naprawdę szybko i w komfortowych warunkach. Cała organizacja stoi na wysokim poziomie, wszystko jest dobrze przygotowane i profesjonalne.
Z mojej strony mogę zdecydowanie polecić ICAO4.ME każdemu, kto chce sprawnie i bez stresu podejść do egzaminu. Profesjonalizm, szybki kontakt i dobre podejście do kursanta sprawiają, że cały proces jest znacznie łatwiejszy. Ja wybrałem ich po raz kolejny i po raz kolejny się nie zawiodłem.
Polecam ICAO4ME
Bardzo praktyczna platforma do nauki. Bardzo dobra atmosfera zajęć z lektorami 1:1. Wszystkie błędy gramatyczne jakie podczas rozmowy popełniłeś dostajesz na czacie i możesz je przeanalizować później. Elastyczne podejście do terminów zajęć i samego egzaminu. Sam egzamin - przeprowadzony z zachowaniem wszystkich standardów przeszedł w przyjaznej atmosferze co ma duży wpływ na stres jaki mi towarzyszył przed. Ogólnie bardzo polecam.
Serdecznie polecam ICAO4ME!
Serdecznie polecam zarówno kurs ECON, jak i Egzamin Aviation English. Przejrzysta struktura, pełen profesjonalizm i przyjazna atmosfera. Z pewnością będę polecał innym!
Rzeczowo i w miłej atmosferze
Rzeczowo, konkretnie, miła atmosfera egzaminu i szybki feedback. Gorąco polecam
100% profesjonalizmu
Bardzo polecam, profesjonalne podejście od początku do końca.
Egzamin w ICAO4ME
W ICAO4.ME zdawałem tylko egzaminy, próbny i oficialny. W czasie pierwszego z nich dostałem wiele cennych wskazówek, właściwy egzamin był poprowadzony bardzo profesjonalnie, wszystkie elementy wytłumaczone w zrozumiały sposób. Co dla mnie było bardzo istotne, lektor tak prowadził egzamin by przebiegał on w bardzo dobrej atmosferze. Pozwoliło to na złagodzenie stresu, który akurat mnie osobiście najbardziej przeszkadzał. Chciałbym wszystkim zarekomendować ICAO4.ME, profesjonalni i przyjaźni ludzie, którzy pomogą uzyskać kolejne lotnicze uprawnienie.
gorąco polecam !!!
Bardzo gorąco polecam przygotowanie do egzaminu i sam egzamin w icao4.me.
Skorzytałem z pakietu TURBO, dzięki czemu mogłem samodzielnie przerobić przepastne materiały. Dodatkowo bardzo pomogły mi sesje z lektorem, dzięki którym moje szanse na wynik znacząco wzrosły. Lektor skupił się na elementach, które musiałem skorygować i tych, które warto było wyeksponować. Co więcej, mock-up egzaminu był genialnym pomysłem rozgrzewkowym przed tym właściwym wydarzeniem, które finalnie miało się okazać „kawałkiem ciastka” 😄. Wszystkim w icao4.me jeszcze raz dziękuję!
Bardzo wygodna forma nauki i pełen profesjonalizm
Bardzo wygodna forma nauki, świetne wprowadzenie w bezpośredniej rozmowie on-line i niezwykle pomocne zajęcia z instruktorem wprowadzające w realia egzaminu. Egzamin on-line świetnie zorganizowany a sposób prowadzenia skutecznie redukuje poziom stresu pozwalając skupić się na odpowiedziach.
Very interesting form of learning suits…
Very interesting form of learning suits me so well
plecam ICAO4ME
Materiały jasne i na temat, kontakt z egzaminatorem i lektorem (wziąłem próbny egzamin) łatwy i profesjonalny. Polecam
Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm. Wszystko odbyło się w miłej i przyjaznej atmosferze. Miał to być mój pierwszy ustny egzamin od 25 lat, więc się stresowałem, zwłaszcza że nie używam angielskiego na codzień. Na zajęciach z lektorem oraz na egzaminie próbnym pani Alicja oraz panowie Łukasz i Jakub wskazali obszary nad którymi muszę popracować i przyniosło to efekty podczas egzaminu. Dziękuję serdecznie i polecam z czystym sercem.
Warto zdawać egzamin w ICAO4.me
Warto zdawać egzamin w ICAO4.me, bo cały proces jest prosty, szybki i dobrze zorganizowany, a podejście do zdającego naprawdę profesjonalne. Platforma daje dużą wygodę – wszystko można załatwić online, bez zbędnych formalności. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że usługa stoi na wysokim poziomie, dlatego jestem bardzo zadowolony i mogę ją śmiało polecić!
Zdawałem egzamin z języka angielskiego…
Zdawałem egzamin z języka angielskiego na konwersję licencji EASA z Australii. Panie Łukasz szybko odpowiadał na moje e-maile, i też odpowiadał na wszystkie moje pytania.
Egzamin był bardzo prosty i odbywał się w domu, za pośrednictwem mojego laptopa. Mój certyfikat został wydany w ciągu zaledwie 2 dni, z pozytywnym feedbackiem. Bardzo polecam ICAO4ME.
Świetny wybór
Bardzo dobrze zorganizowany kurs, jak i egzamin. Zdziwiło mnie, jak dużo segmentów kursu poświęconych jest "cywilnemu" angielskiemu, co sprawia, że w zasadzie każdy ma okazje się czegoś nauczyć lub coś sobie odświeżyć. Sam egzamin odbywa się bez zarzutów i w pozytywnej i bezstresowej atmosferze. Bardzo polecam!
Konkretnie i na temat.
Bardzo polecam cały kurs ICAO4me jak i sam egzamin. Kurs konkretny i na temat, można sporo poćwiczyć słuchanie jak i zaawansowane struktury. Jest sporo wskazówek jak sie wypowiadać podczas części interview. Sam egzamin ustala się w dogodnym terminie poprzez kalendarz -REWELACJA.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.