ICAO4ME Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firma pozwala załatwić cały temat - od nauki po egzamin. Sporo wariantów do wyboru. Dorabiałem sobie fiszki samodzielnie do nauki słownictwa z materiałów źródłowych. Sporą wartością jest dostęp do kon... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Materiały pozwoliły mi na przygotowanie się w komforcie własnego tempa. Pakiet, który wybrałem zawierał bardzo dużo przykładów do treningu. Co więcej, zgodnie z opisem, okazały się nawet trudniejsze n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Serdecznie polecam ICAO4ME. Kurs w swojej strukturze przejrzysty i przyjazny. Egzamin przeprowadzony na absolutnie najwyższym poziomie. Egzaminator swoim podejściem przełamuje bariery związane ze stre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wykupiłem egzamin wraz z kursem przygotowującym, który dużo mi dał bo dzięki niemu wiedziałem jak egzamin będzie wyglądał i jakich pytań się spodziewać. Sam egzamin przebiegł w przyjemnej atmosferze,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vlieglesinstituut
  2. Luchtvaartadviseur
  3. Taalopleiding Engels

Geschreven door het bedrijf

Aviation English exams and courses for pilots by pilots. Comprehensive, affordable and convenient formula that let's you earn your EASA/ICAO level 4, 5 or even 6 from home with exam tailored to your licence. One on one tutoring, self-study materials, real audio recordings with ATC communications and many more. Let's climb higher level together!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

gorąco polecam !!!

Bardzo gorąco polecam przygotowanie do egzaminu i sam egzamin w icao4.me.
Skorzytałem z pakietu TURBO, dzięki czemu mogłem samodzielnie przerobić przepastne materiały. Dodatkowo bardzo pomogły mi sesje z lektorem, dzięki którym moje szanse na wynik znacząco wzrosły. Lektor skupił się na elementach, które musiałem skorygować i tych, które warto było wyeksponować. Co więcej, mock-up egzaminu był genialnym pomysłem rozgrzewkowym przed tym właściwym wydarzeniem, które finalnie miało się okazać „kawałkiem ciastka” 😄. Wszystkim w icao4.me jeszcze raz dziękuję!

29 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo wygodna forma nauki i pełen profesjonalizm

Bardzo wygodna forma nauki, świetne wprowadzenie w bezpośredniej rozmowie on-line i niezwykle pomocne zajęcia z instruktorem wprowadzające w realia egzaminu. Egzamin on-line świetnie zorganizowany a sposób prowadzenia skutecznie redukuje poziom stresu pozwalając skupić się na odpowiedziach.

31 maart 2026

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm. Wszystko odbyło się w miłej i przyjaznej atmosferze. Miał to być mój pierwszy ustny egzamin od 25 lat, więc się stresowałem, zwłaszcza że nie używam angielskiego na codzień. Na zajęciach z lektorem oraz na egzaminie próbnym pani Alicja oraz panowie Łukasz i Jakub wskazali obszary nad którymi muszę popracować i przyniosło to efekty podczas egzaminu. Dziękuję serdecznie i polecam z czystym sercem.

20 maart 2026

Warto zdawać egzamin w ICAO4.me

Warto zdawać egzamin w ICAO4.me, bo cały proces jest prosty, szybki i dobrze zorganizowany, a podejście do zdającego naprawdę profesjonalne. Platforma daje dużą wygodę – wszystko można załatwić online, bez zbędnych formalności. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że usługa stoi na wysokim poziomie, dlatego jestem bardzo zadowolony i mogę ją śmiało polecić!

18 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zdawałem egzamin z języka angielskiego…

Zdawałem egzamin z języka angielskiego na konwersję licencji EASA z Australii. Panie Łukasz szybko odpowiadał na moje e-maile, i też odpowiadał na wszystkie moje pytania.

Egzamin był bardzo prosty i odbywał się w domu, za pośrednictwem mojego laptopa. Mój certyfikat został wydany w ciągu zaledwie 2 dni, z pozytywnym feedbackiem. Bardzo polecam ICAO4ME.

6 maart 2026

Świetny wybór

Bardzo dobrze zorganizowany kurs, jak i egzamin. Zdziwiło mnie, jak dużo segmentów kursu poświęconych jest "cywilnemu" angielskiemu, co sprawia, że w zasadzie każdy ma okazje się czegoś nauczyć lub coś sobie odświeżyć. Sam egzamin odbywa się bez zarzutów i w pozytywnej i bezstresowej atmosferze. Bardzo polecam!

1 maart 2026

Konkretnie i na temat.

Bardzo polecam cały kurs ICAO4me jak i sam egzamin. Kurs konkretny i na temat, można sporo poćwiczyć słuchanie jak i zaawansowane struktury. Jest sporo wskazówek jak sie wypowiadać podczas części interview. Sam egzamin ustala się w dogodnym terminie poprzez kalendarz -REWELACJA.

27 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam platformę i lektorów

Na platformie znajdują się wszystkie elementy przydatne podczas egzaminu - wystarczy przysiąść i się nauczyć. Dodatkowo lektorzy profesjonalnie i z zaangażowaniem przygotowują do zdania egzaminu.
Ważnym elementem jest to, że w każdej sprawie związanej z kursem idzie się spokojnie dogadać. Polecam!

17 februari 2026

Highly recommended!!!

I highly recommend icao4.me! I purchased an Econ exam + prep course and additional 1 on 1 classes which gave me an idea of what the exam might look like and prepared me well for it. The prep course materials are tougher than the exam itself but it's good in my opinion. Mr Łukasz Wieczorek is a very calm and pleasant person and it was a pleasure to have 1 on 1 classes and the exam with him. All in all don't look elsewhere as you won't find a better preparation, deal and service.

30 januari 2026

Serdecznie polecam ICAO4.me!

Kurs bardzo jasny i przejrzysty. Ogromnym plusem są zajęcia 1 na 1, które naprawdę pomagają przed egzaminem. Dzięki nim dokładnie wiadomo, nad czym jeszcze trzeba popracować i można skupić się na swoich słabszych stronach. Sam egzamin w pełni zdalny, a wyniki miałem w 2 dni robocze na mailu. Kurs zdecydowanie warty polecenia. Na pewno wrócę za 6 lat na przedłużenie uprawnień.

21 januari 2026

Egzamin ICAO4me

Struktura kursu jasna i przejrzysta, materiały przygotowane w klarowny sposób. Zasady egzaminu, oraz jego zawartość wytłumaczona w prosty sposób. Serdecznie polecam!

11 januari 2026

Polecam w 100%

Przejrzysta struktura kursu, dokładny mock exam z dogłębnym omówieniem, świetny kontakt z klientem i łatwy do umówienia egzamin.

23 december 2025

Polecam Serdecznie

Egzamin przeprowadzony w bardzo przyjaznej atmosferze. Stres związany z egzaminem szybko zmienił się w swobodną rozmowę z egzaminatorem. Pełen profesjonalizm.
Zdecydowanie polecam.

19 december 2025

Polecam kursy

Polecam kursy, lektorzy udzielają dobrych wskazówek i nakierowują, na co trzeba zwrócić uwagę. Razem z materiałami sprawia to, że wiadomo, czego trzeba się uczyć i gdzie poprawić swój język przed egzaminem. Dzięki temu znacznie poprawiłem swoją strategię i poszło mi o wiele prościej na egzaminie!

14 december 2025

Szczerze polecam ICAO4.me

Szczerze polecam ICAO4.me! Egzamin, egzamin próbny oraz zajęcia z lektorem przebiegły w spokojnej i przyjemnej atmosferze. Osobiście wykupiłem kurs+ egzamin próbny+ zajęcia z lektorem- Bardzo polecam taki pakiet. Dzięki temu możemy się "rozgadać" i uzupełnić ewentualne braki w przypadku gdy nie używamy języka angielskiego każdego dnia. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję bardzo.

11 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I highly recommend the course and exam

I highly recommend the course and exam offered by ICAO4ME. I purchased the Turbo course and am extremely satisfied with it. The materials are thorough and well-prepared, and the instructors are both professional and supportive. The exam was conducted in a very pleasant and stress-free environment.

31 oktober 2025

Dit is Trustpilot