Snelle verzending maar door helaas falen van PostNL kwam het pakketje meer dan een week later. Er moest helaas een onderzoek door PostNL opgestart worden maar vond fijn dat er goed contact was door ac... Toon meer
Supersnelle levering. 1e keer kwam de showcase met een kleine afwijking. Een berichtje gestuurd en meteen opgelost en een nieuwe toegestuurd gekregen. Werkelijk waar, top service. Los daarvan is het p... Toon meer
Top shop , zendingen waren vertraagd keurig bericht gehad en als men dat wilde mocht je annuleren. Keurig een melding dat de producten er waren en verstuurd zijn. Wilde nog wat nabestellen en er ware... Toon meer
Acryl Koning verkoopt vitrines, ofwel showcases, voor helmen in schaal 1:2 voor een scherpe prijs.
Eindhoven, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goed verpakt. Snel geleverd. Hij was iets groter dan ik had verwacht. Er is duidelijk met de grootste zorg aandacht besteed aan alles. Fijn bedrijf om wat te kopen. Een aanrader.

Antwoord van Acryl Koning
goed product en snel in huis,mijn volgende aankoop is zeker weer bij acryl koning voor 1:2 vitrine,s

Antwoord van Acryl Koning
Hele fijne site , overzichtelijk.
Snelle levering en supergoed verpakt, top!
Product is heel mooi!

Antwoord van Acryl Koning
Prima service,product ziet er goed uit.
En snelle verzending 1 dag.
Goed bedrijf.

Antwoord van Acryl Koning
Fijne bestelervaring, vlotte levering!
Het product zit heel heel goed verpakt, kwam ook goed aan.
Product is van hele mooie en goede kwaliteit!

Antwoord van Acryl Koning
Zat een klein barstje in een hoek nadat ik melding via mail heb gedaan kon s' anderdaags langs komen ( omdat ik er niet veraf woonde ) en na een leuk gesprek met de eigenaar die ook enthousiast is wat betreft de F1 direct geruild

Antwoord van Acryl Koning
Top kwaliteit, heb me bestelling ontvangen waarvan ( kan altijd gebeuren ) paar beschadigd waren. Maar zonder moeite te hoeven doen kreeg ik nieuwe opgestuurd. Als ik weer meer nodig heb ik me adres waar ik ze zo weer zou bestellen. Top geregeld 6sterren makkelijk

Antwoord van Acryl Koning
Uitstekende service, ik ben zeer tevreden
Ik beveel Acryl Koning iedereen aan
Ga zo door

Antwoord van Acryl Koning
Zeer zeer goed contact, via marktplaats ontdekt de voorraad wat toen op
En ben door acryl koning 👑 benaderd dat er weer voorraad was.
Heb er toen 2 besteld.
De verzending ging toen razend snel,eenmaal aangekomen was alles zeer goed verpakt.
wat eigenlijk mijn grootste zorg was, de producten waren zo verpakt dart er eigenlijk niet mis kon ! Gaan.
Eenmaal eenmaal uitgepakt ook nog eens een zeer goed qualitatief zeer goede helm box.
ik heb mijn helmen er nu in staan wat de helm een nog betere uitstraling geeft.
Volgende helmen wat ik aanschaf zullen weer bij deze mannen zijn.
Helemaal top dus, en kan de acryl koning 👑 voor ieder die zijn helm nog in de doos heeft aanbevelen
Top bezig mannen en bedankt voor de goede snelle afhandeling zeer zeer correct

Antwoord van Acryl Koning
Super verpakt daar is veel tijd in gestoken.
Ook al door de drukte toch snel geregeld.
Prijs kwaliteit fantastisch.
Ik ben vaste klant!!!!

Antwoord van Acryl Koning
Erg goede service en snelle reactie op mijn vragen, makkelijk om een pré order te annuleren en krijg het volledige bedrag terug gestort.
Via Whatsapp goede afhandeling van een bestelling, had een helm case met scheurtje en kreeg vervolgens een nieuwe toegestuurd.

Antwoord van Acryl Koning
Mooie vitrines en de verkoper hield me keurig op de hoogte van de verwachtte levering.

Antwoord van Acryl Koning
Het duurde uiteraard best lang voordat me bestelling er was maar dat was logisch na de Corona perikelen.
Werd keurig op hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en eenmaal in huis werd het supersnel geleverd 👌🏼

Antwoord van Acryl Koning
Ondanks de vertraging van het product, was de communicatie prima en was duidelijk hoe en wat. Het ontvangen product voldoet helemaal aan de wens.
Altijd netjes en snel geholpen , snel antwoord en snelle afwerking en verzending .
Goede communicatie en ook de levering was uitstekend ook al moest ik er lang op wachten.