Åderbråcksklinikerna Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tyvärr ganska besviken. Skulle behandla ett litet område av ådernät (3x3cm) och fick betala maxbeloppet ändå. Sköterskan tyckte också att det var konstigt. Två veckor efter behandlingen ser jag noll e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffesionellt och omhändertagande bemötande genom hela processen, från första mötet i receptionen till behandling efter operationen. Kirurg Abudi med sjuksköterska var helt fantastiska under operatio... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket gott bemötande, kände mig trygg med läkaren och sköterskan, mycket trevliga. Fick information före, under och efter hela behandlingen vad som kommer att behandlas, på vilket sätt och hur de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bemötandet från dag ett har varit så proffsigt och fint. Bra information innan och efter. Jag var inte det minsta orolig inför operationsdagen, helt lugn, så bra är personalen. Jag är en sån... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vaatchirurg

Geschreven door het bedrijf

Åderbråcksklinikerna är en ledande internationell aktör i utvecklingen av skonsamma och effektiva behandlingsmetoder med vetenskapligt dokumenterade och långsiktiga, positiva effekter. Vi sätter omsorgen om dig som patient främst och hjälper dig till ökad livskvalitet – fri från åderbråck

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

57 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kompetenta och lyhörda

Lyhörd, kompetent personal och väldigt varmt mottagande. Bara gott att säga om min upplevelse hos kliniken i Göteborg.

27 januari 2026

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Vi är väldigt glada att höra att du upplevde både ett varmt mottagande och lyhörd personal hos oss i Göteborg. Din feedback betyder mycket för hela teamet, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. /Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tog bort åderbråck på ena benet

Tog bort åderbråck på ena benet, nu vilat en halvtimme. Fått utmärkt service och omtanke. Jag är helnöjd med hela besöket. Tack !

20 januari 2026

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt besök och att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar dina ord och du är välkommen vid frågor. /Åderbråcksklinikerna

Kliniken i Halmstad.

Jag genomförde en åderbråcksoperation på denna klinik i april och känner mig tyvärr mycket besviken på både upplevelsen och resultatet.

Vid konsultationen kände jag mig trygg och hoppfull. Läkaren gav intrycket av att kunna ta bort nästan alla mina åderbråck och sa att mina ben skulle bli ”fina igen”. Utifrån detta valde jag att boka operationen.
Själva operationsdagen gav dock ett helt annat intryck. Hela ingreppet kändes stressat och oprofessionellt. Det upplevdes som att operationen påskyndades, och läkaren verkade mycket stressad. Det nämndes att tiden var begränsad till cirka 30 minuter (exakt tid minns jag inte), vilket skapade en tydlig känsla av tidspress. Därefter lämnade läkaren direkt för att möta nästa patient, medan jag fortfarande låg på operationsbordet. Detta gjorde mig otrygg och gav intrycket av att allt som planerats kanske inte hann genomföras och det som väl gjordes kändes slarvigt gjort.

Nu, cirka 9 månader senare, har jag fortfarande grova missfärgningar på benen. Flera av de åderbråck som enligt plan skulle tas bort finns fortfarande kvar, och även klådan kvarstår. Resultatet motsvarar inte alls de förväntningar som sattes vid konsultationen. Benen är fulare nu än innan operationen..

På grund av min upplevelse känner jag mig dessutom otrygg med att ta kontakt med kliniken och läkaren igen, vilket i sig känns väldigt beklagligt.

14 april 2025

Hej Emma.

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna över att resultatet och upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar.
Vi vill samtidigt förtydliga att vi inte kan se att Åderbråcksklinikerna har behandlat en patient med namnet Emma i Halmstad den 14. april 2025.

För att vi ska kunna undersöka ärendet närmare och hjälpa dig vidare, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt med lite mer information.
Vi tar alltid patienters synpunkter på stort allvar och vill gärna hitta en lösning.

Utfallet efter åderbråcksbehandling kan variera, och vissa besvär kan kräva uppföljning eller kompletterande bedömning.
Kontakta oss gärna via info@aderbracksklinikerna.se

Varning för Norrköpingskliniken

Oskicklig läkare som inte väntade tills lokalbedövningen tog innan han tryckte in nästa spruta, vilket resulterade i att hela behandlingen var mycket smärtsam. En våt handduk på pannan och tröstande ord av sköterskorna (som verkligen var vänliga) var den hjälp jag fick. När det efteråt tillstötte komplikationer; mycket svår smärta, kraftig svullnad, 38,5 graders feber i över tre veckor (!) och en stor böld som uppträdde på insidan av låret strax ovanför knät, blev jag extremt arrogant bemött av läkaren. Det fanns heller ingen möjlighet till återbesök under annan tid än de onsdagskvällar som Åderbråckskliniken är öppen i Norrköping. Detta trots att läkaren bor i samma stad och borde ha något slags intresse av sina privatpatienter, som förstås är en stor inkomstkälla för honom. Slutresultatet? Möjligen bra i slutändan, eftersom syftet med ingreppet är att förstöra venen, och den rann ju i mitt fall ut i form av olika vätskor, ur det sår som öppnade sig på låret. Rakt igenom en fruktansvärd upplevelse.

15 oktober 2025

Hej.
Tack för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att din helhetsupplevelse inte har motsvarat de förväntningar som sattes vid konsultationen.

För oss är det mycket viktigt att patienter känner sig trygga och välinformerade genom hela sitt vårdförlopp. Vi beklagar därför om behandlingen eller efterförloppet inte upplevdes så tydligt och förutsägbart som du hade förväntat dig.

Vi kan se i journalen att du varit i kontakt med behandlande läkare efter ingreppet och att både medicinsk rådgivning samt erbjudande om efterkontroll har getts. Samtidigt är det tydligt att din upplevelse av förloppet och kommunikationen inte har varit tillfredsställande för dig, och det tar vi på allvar.

När det gäller resultatet är det viktigt att känna till att utfallet efter åderbråcksbehandling kan variera, och att slutresultatet i regel bedöms först efter en längre uppföljningstid. I vissa fall kan kompletterande bedömning eller ytterligare åtgärder vara aktuella.

Vårt fokus är nu att hjälpa dig vidare på ett sätt som känns tryggt för dig. Vi vill därför gärna erbjuda dig en förutsättningslös uppföljning, där resultatet kan bedömas och eventuella frågor besvaras. Om du önskar kan detta ske hos en annan läkare än den som behandlade dig.

Du är varmt välkommen att kontakta oss via info@aderbracksklinikerna.se, så hjälper vi dig vidare och ser till att du får den uppföljning du behöver.

Mvh, Åderbråcksklinikerna

Besviken på dåligt resultat

1,5 år sedan jag gjorde en behandling för venös insufficiens i Halmstad. Fortfarande problem med missfärgning, klåda, svullen ankel. Kliniken vill inte ta ansvar för resultatet, de anser att de gjort allt rätt. Verksamhetschefen lovade ny kontakt med annan läkare, men det löftet bröt han också. Anmält till deras försäkringsbolag Trygghansa, som självklart avslog ansökan om återbetalning, de är ju rädda om kliniken som är deras kund. 27000 bara borta för ingenting.

26 november 2025

Hej Cristina,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar alltid patienters återkoppling på största allvar och vill gärna säkerställa att varje ärende blir korrekt utrett utifrån medicinska fakta och gällande riktlinjer.

Vi kan tyvärr inte kommentera detaljerna i ditt specifika fall här på Trustpilot, men vi vill gärna gå igenom ditt ärende på nytt för att säkerställa att allt hanterats korrekt och att du får tydlig information om de medicinska bedömningar som gjorts.

Vänligen kontakta oss direkt på info@aderbracksklinikerna.se, så ser vi till att en ansvarig chefsläkare eller verksamhetschef följer upp ditt ärende personligen.

Vi vill att alla patienter ska känna sig trygga, och vi hjälper dig gärna vidare i en direkt dialog där vi kan gå igenom fakta i ditt ärende.

Åderbråcksklinikerna / Nordic Health Group

Utmärkt

Utmärkt - om än ngt smärtsam - behandling och åtgärd på Åderbråckskliniken Odenplan. Utomordentligt skicklig kirurg o specialist ssk.
Samt såklart receptionen och övrig personal.
Så nöjd efter ingrepp!!

7 november 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med behandlingen och resultatet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och att du valt Åderbråckskliniken Odenplan. /Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väl omhändertagen genom hela processen

Väl omhändertagen genom hela processen. Trevlig redan i receptionen enda till läkaren.

29 augustus 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för din fina återkoppling! Det gläder oss att du känt dig väl omhändertagen från första stund och från vår personal. /Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är otroligt nöjd med min…

Jag är otroligt nöjd med min åderbråcksoperation! Fick ett väldigt professionellt bemötande med bra information både före och efter ingreppet. Under själva operationen kände jag mig trygg, min kirurg förklarade alltid innan bedövningen lades och stämningen var så avslappnad att vi till och med skrattade mycket under tiden.
Efter operationen var det lite jobbigt att gå den första veckan, vilket jag redan var förberedd på, men nu kan jag gå helt utan smärta. Jag är evigt tacksam och supernöjd. Ser fram emot slutresultatet!

28 augustus 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gläder oss enormt att höra att du känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen – från första informationen till själva operationen och eftervården. Att du dessutom kunde känna dig så avslappnad under ingreppet betyder mycket för oss. /Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag fick ett tryggt omhändertagande…

Jag fick ett tryggt omhändertagande under operationen. Det gick fort och gjorde inte särskilt ont.

25 augustus 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt omdöme! Vi är så glada att du kände dig trygg och väl omhändertagen under operationen. /Åderbråcksklinikerna

Kände mig väl omhändertagen

Kände mig väl omhändertagen. Visste att det skulle göra ont när de lade bedövning men var väl förberedd. En läkare och två sköterskor. Alla tre var lugna och trevliga. Jag har ingenting att klaga på.

20 augustus 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Stort tack för dina fina ord – det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både bemötandet och informationen kring behandlingen. /Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vänligt och proffsigt bemötande.

Vänligt och proffsigt bemötande.
Snabb behandling , visst kändes det, men det gick bra, fick lugnande ord under behandlingen.

25 augustus 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack så mycket för dina fina ord!
Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen och trygg under behandlingen. Din upplevelse betyder mycket för oss. Varma hälsningar

Jättetrevlig personal

Jättetrevlig personal. Mycket nöjd med mitt besök.

13 augustus 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök och att vår personal gjorde ett gott intryck. /Åderbråcksklinikerna

Fantastiskt bemötande!

Fantastiskt bemötande!

19 augustus 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi blir verkligen glada över att höra att du upplevde vårt bemötande som fantastiskt. Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa till med framöver. Varma hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gjorde mina åderbråck för två veckor…

Gjorde mina åderbråck för två veckor sen. Mycket vänligt bemötande, såå nöjd. Visst man är blå och gul så här i början, men ser redan ett bra resultat

18 augustus 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tusen tack för dina vänliga ord. Det glädjer oss att du känner dig nöjd. Varma hälsningar

Operation av venös insufficiens

Mötet med undersökning och bedömning av mina besvär, ytlig venös insufficiens i båda bena, var mycket informativt. Doktor Abudi Mohamed var mån om att ge mig ett väl underbyggt beslutsunderlag för vidare behandling.
En dryg månad senare genomfördes operationen, vilket i skrivande stund är åtta dagar sedan. Jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med mottagandet på kliniken, omhändertagandet under- och genomförandet av operationen. Resultatet är så här långt över förväntan bra.
Jag vill därför rikta ett stort tack till er på Åderbråcksklinikerna!
Jonas

16 augustus 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack Jonas för din fina återkoppling! Vi är glada att du känt dig väl omhändertagen och att resultatet hittills överträffat dina förväntningar. Vi önskar dig fortsatt god återhämtning! Varma hälsningar

Otroligt bra

Otroligt bra! Mycket bra bemötande och trevlig personal före under och efter behandlingen. Resultatet är fantastiskt bra och jag kan bara rekommendera Åderbrocksklinikerna.
Thomas

3 juni 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet av behandlingen. Det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen och att du rekommenderar oss vidare. /Åderbråcksklinikerna

Trevlig personal

Trevlig personal ! God omvårdnad och proffsig hjälp!

4 juli 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tusen tack för ditt fina omdöme. Varma hälsningar

Bästa teamet!

Bästa teamet! Så väl omhändertagen av all trevlig och profesionell personal.
Kan varmt rekommendera Åderbråckskliniken!

1 juli 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tusen tack för dina fina ord, det värmer. Varma hälsningar

Supernöjd!

Trevlig och lugn personal med bra bemötande. Lokalerna var fräscha och hemtrevliga. Operationen gick fort och personalen var lyhörda kring hur jag ville ha det, förutom att sköterskan missade ett lite udda önskemål från min sida (men det var ingen big deal). Jag är supernöjd, åkte och jobbade natt direkt efter och har mått jättebra. Snabb återkoppling när jag behövde besökskvittot efteråt. Nu väntar jag på slutresultatet som jag tror och hoppas blir bra, har redan märkt en avsevärd förbättring i mitt ben!

4 juli 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Stort tack för dina vänliga ord! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varma hälsningar

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Toppen-bemötande

Toppen- bemötande och proffsig personal! Det gjorde riktigt ont med bedövningen men dom hanterade det bra.
Infon innan var lite dålig, att man helst ska få skjuts hem. Jag körde bil, manuell, hem och det gjorde lite ont. Nu har jag inte riktigt läkt men det känns bra ändå. Riktigt blå blir man men det gör inget om man ändå bara jobbar.

Fina lokaler också, lätt att hitta dit.

30 juni 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att du kände dig väl bemött och den allmänna upplevelsen av behandlingen.
Vi tar till oss din feedback kring informationen innan behandlingen och hoppas att läkningen fortsätter gå bra och att du snart känner dig helt återställd. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar! /Åderbråcksklinikerna

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.