Tyvärr ganska besviken. Skulle behandla ett litet område av ådernät (3x3cm) och fick betala maxbeloppet ändå. Sköterskan tyckte också att det var konstigt. Två veckor efter behandlingen ser jag noll e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Proffesionellt och omhändertagande bemötande genom hela processen, från första mötet i receptionen till behandling efter operationen. Kirurg Abudi med sjuksköterska var helt fantastiska under operatio... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket gott bemötande, kände mig trygg med läkaren och sköterskan, mycket trevliga. Fick information före, under och efter hela behandlingen vad som kommer att behandlas, på vilket sätt och hur de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bemötandet från dag ett har varit så proffsigt och fint. Bra information innan och efter. Jag var inte det minsta orolig inför operationsdagen, helt lugn, så bra är personalen. Jag är en sån... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Åderbråcksklinikerna är en ledande internationell aktör i utvecklingen av skonsamma och effektiva behandlingsmetoder med vetenskapligt dokumenterade och långsiktiga, positiva effekter. Vi sätter omsorgen om dig som patient främst och hjälper dig till ökad livskvalitet – fri från åderbråck
Drottninggatan 101, 113 60, Stockholm, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Omdöme gäller Åderbråckscentrum på Betonggatan 12 Limhamn Fantastiskt personal, otrolig kunniga och professionella. Jag är djupt imponerad av det fina bemötande och personalens positiva attityd samt deras kompetens.
Jag kände mig trygg och omhändertagen. Stor tack.
Jag är mindre nöjd. Det var väldigt sparsamt med information. Behandlingen var smärtsam och nu efter två veckor har jag fortfarande ont.
Jag fick information av en av era doktorer, vid min förra besök hos er, att han skulle behandla mina ytliga blodkärl också? Men det blev inte så?
Vänligen/ Dorota Svensson

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Jag genomgick en estetisk åderbråcksbehandling på Åderbråckskliniken, och sitter nu med ett ben jag inte längre kan visa. Men det är inte bara resultatet som är katastrofalt – det är hur jag blev vilseledd.
Jag fick tydlig information inför behandlingen, både muntligt och skriftligt. Man betalar för en konsultation med läkare innan. Jag ställde många frågor, var mycket tydlig med att jag bara kunde acceptera en tillfällig förändring – högst 4–6 månader av missfärgning, som läkaren sa var det värsta tänkbara utfallet. Jag skulle på en lång resa till ett varmt land, och betonade att jag inte kunde ta risken att gå runt med förstörda ben, och att jag annars avstår och inte vill ta en risk. Jag litade på deras bedömning att detta är obefintlig risk.
Men när jag fick långa, breda bruna märken överallt på mitt behandlade ben efter behandlingen fick jag höra en helt annan historia. Då hette det plötsligt att det är helt normalt att missfärgningen är kraftig, att det ofta tar flera år att blekna – om det ens gör det. Man vet inte, det “kan” gå bort, eller inte. Under den här tiden får man inte ha benet i solen alls, alltså inga shorts, inga kjolar, inte bada om det finns någon UV-strålning, alltså inget vanligt liv. Detta sades inte ett ord om innan. Inte heller när jag sa att jag måste kunna simma ute i hav och sjö med mina små barn och hellre behåller åderbrocket i så fall. I informationen de mailade ut innan står inte alls detta, snarare tvärtom.
Det som gör mig riktigt arg är att de kunde ha avrått mig, eller de kunde ha erbjudit en operation istället, som inte innebär samma risk för synliga, långvariga skador. Men det gjorde de inte. Jag fick ett billigare alternativ – för kliniken. Snabbt, enkelt, bekvämt för dem – men katastrofalt för mig. En seriös klinik hade utgått från vad som är bäst för patienten, inte vad som går fortast att sälja. Eller funderat på vad de säljer. Deras produkt är att estetiska behandlingar. Det kan de inte leverera, tvärtom.
När jag försökt prata med dem efteråt har jag mötts av kalla svar som dröjt länge och total ogiltighet. De hänvisar till patientinformation – men där står något helt annat än det jag nu i efterhand fått höra. Jag känner mig övergiven, förminskad och illa behandlad.
Att få en estetisk behandling och komma ut med ett fulare, förstört ben – det är illa nog. Men det verkliga sveket är hur lite de verkar bry sig. Det känns som ett systematiskt sätt att behandla patienter - kunder - och jag hoppas att ingen annan går till Åderbrockskliniken och behöver bli lika ledsen som jag. Så himla hemskt att Åderbrockskliniken är en av alla "bluffkliniker" som man läser om, så skall tjäna pengar genom att förstöra folks liv.

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Allt gick mycket snabbt och smidigt - med allt från att få tid till både konsultation och operation, men också själva ingreppet. Trevlig personal och bra bemötande!

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Operation gick jätte bra och var inte ont alls vänligt bemötande och professionella

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Bemötandet på kliniken var superbra! Glad, lugn och trevlig personal. Lokalen var välkomnande och trevlig. Jag kände mig väl omhändertagen.

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Jätte bra bemötande, otroligt proffsiga och kunniga.
Åderbråcken är helt borta.
Fantastisk nöjd patient.🌟

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Kändes tryggt och proffsigt genom hela behandlingen.

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Kunnig personal, kände mig trygg och välkommen. Bra kontakt efter operation.

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Snabbt och enkelt. Personalen jätte trevliga och duktiga.

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Super trevligt bemötande, snabbt och smidigt behandling, väntar på resultat nu efter ingreppet 👏

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Mkt bra mottagning samt personal, bara +++

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Jag är +60 år gammal och har länge haft problem med åderbråck i båda benen. Redan för 25 år sedan genomgick jag en operation på ett sjukhus i Belgien. Under tiden bor jag permanent i Sverige. Förra året var det dags för ytterligare uppföljning av mina ben. Via internet kom jag i kontakt med åderbråcksklinikerna i Karlstad. Annonsen såg mycket tilltalande ut. Vid den första kontakten berättade kirurgen att det skulle kosta 30 000 kronor. Någon närmare förklaring till det gavs inte. Redan under operationen fick jag en dålig känsla. Båda benen behandlades samtidigt (stämde inte överens med annonsen). Höger av en kirurg, vänster av en sköterska. Tempot var högt. Det var oerhört smärtsamt. Operationssalen var inte steril. Mina personliga tillhörigheter, ryggsäck... låg bredvid min säng. När jag kom hem hittade jag blodiga vävnader på min ryggsäck. Jag har andra exempel på detta. I annonsen nämndes att återhämtningen skulle ta cirka 4 månader. Nu har det gått 6 månader och jag lider fortfarande. Jag valde att inte göra någon uppföljning på den nämnda kliniken. Jag har inte längre förtroende. Det är mycket tydligt att de främst är intresserade av att tjäna pengar. Det är alltså en privat institution. Patienten kommer inte i första hand. Detta är min erfarenhet.

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Professionellt, tryggt och vänligt bemötande! Perfekt resultat!

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Jag är mycket nöjd med åderbråckskliniska, De var både professionella och noggranna.

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Tyvärr kan jag inte rekommendera kliniken i Stockholm då informationen efter ingreppet var undermålig. Ingen skriftlig info tillhandahölls. Ingen ringde och följde upp. Jag tog de antal alvedon och ipren som sagts muntligen, men hade betydligt ondare än vad kliniken sagt var att vänta. När jag själv ringde kliniken pratade jag med en oförstående, på gränsen till otrevlig, sköterska som inte hjälpte mig. Tråkigt att bemötandet är så bristfälligt när det är en privatklinik och man betalar dyrt för behandling. Jag väntar fortfarande på att se resultatet av behandingen, än så länge är benet lika blått som innan ingreppet. Fick efter några månader träffa en annan läkare och fick för första gången en positiv upplevelse, jag togs på allvar och fick bekräftat att benet blivit inflammerat efter behandlingen.

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Blev remitterad till kliniken via landstinget och jag är väldigt nöjd med hur det blev. Allt gick snabbt och enkelt med tidsbokning och besök. Trevligt bemötande av alla. Kände mig trygg och informerad om ingreppet och vad som sker efter.

Antwoord van Åderbråcksklinikerna
Lees meer over geverifieerde reviews.