Åderbråcksklinikerna Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tyvärr ganska besviken. Skulle behandla ett litet område av ådernät (3x3cm) och fick betala maxbeloppet ändå. Sköterskan tyckte också att det var konstigt. Två veckor efter behandlingen ser jag noll e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffesionellt och omhändertagande bemötande genom hela processen, från första mötet i receptionen till behandling efter operationen. Kirurg Abudi med sjuksköterska var helt fantastiska under operatio... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket gott bemötande, kände mig trygg med läkaren och sköterskan, mycket trevliga. Fick information före, under och efter hela behandlingen vad som kommer att behandlas, på vilket sätt och hur de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bemötandet från dag ett har varit så proffsigt och fint. Bra information innan och efter. Jag var inte det minsta orolig inför operationsdagen, helt lugn, så bra är personalen. Jag är en sån... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vaatchirurg

Geschreven door het bedrijf

Åderbråcksklinikerna är en ledande internationell aktör i utvecklingen av skonsamma och effektiva behandlingsmetoder med vetenskapligt dokumenterade och långsiktiga, positiva effekter. Vi sätter omsorgen om dig som patient främst och hjälper dig till ökad livskvalitet – fri från åderbråck

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

57 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rekommenderar tyvärr inte kliniken i…

Rekommenderar tyvärr inte kliniken i Göteborg. Tyckte jag fick fint bemötande till och med operationsdagen då informationen var extremt knapphändig. Fick väldigt lite information om ingreppet och upplevde att jag inte hade en aning om vad de gjorde eller vad nästa steg skulle vara. Jag uttryckte flera gånger att det gjorde extremt ont men fick inte någon bekräftelse att de skulle hjälpa mig med smärtan. De sa bara att jag skulle slappna av.

Jag hann hastigt fråga kirurgen vad jag kunde ta för smärtlindring och om jag behövde någon eftervård innan han gick ut ur rummet efter operationen.

Efter operation har jag varit tvungen att ha smärtlindring i tre veckor konstant. De sa att jag skulle kunna springa efter tre dagar. Jag är van vid vård och operationer men det var ingen fin upplevelse tyvärr. Alldeles för lite information precis innan under och efter ingreppet.

14 december 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är mycket ledsna över att höra att ditt besök på vår klinik i Göteborg. Det låter verkligen inte som den standard vi strävar efter. Att du kände dig otillräckligt informerad och upplevde smärta under och efter ingreppet är djupt beklagligt.

Jag tar ditt feedback på största allvar och vill gärna undersöka detta vidare för att förstå vad som gick fel och hur vi kan förbättra vår service. Vår patienters välbefinnande och information är av yttersta vikt, och vi vill göra allt vi kan för att säkerställa att alla patienter känner sig trygga och väl omhändertagna.

Vi skulle uppskatta möjligheten att prata med dig direkt för att diskutera din upplevelse mer i detalj och se vad vi kan göra för att rätta till situationen. Du är välkommen att ringa oss på 020-140 19 90 eller skicka ett mail med ditt namn så att vi kan kontakta dig.

Återigen, vi är mycket ledsna för din upplevelse och ser fram emot möjligheten att göra det rätt.

Magnus
Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra bemötande från början till…

Mycket bra bemötande från början till slut.
Speciellt tack till Johan och Åsa.
Mvh Anders

11 februari 2025

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi tar det vidare till teamet på plats. Välkommen att återkoppla till oss vid behov.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick ett jättefint bemötande och…

Jag fick ett jättefint bemötande och kirurgen lyssnade verkligen på mig när jag beskrev mina besvär. Undersökningen gick snabbt och smidigt och efter en vecka erbjöds jag en operationstid för att åtgärda åderbråcken i mitt högra ben. Resultatet är svårt att säga något om ännu då det är blåmärken kvar men det viktigaste av allt är att smärtan är borta. >Kan varmt rekommendera Åderbråcksklinikerna

16 oktober 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Stort tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att höra att din upplevelse varit så lyckad. Varma hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och snabbt mottagande!

11 oktober 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt fina omdömme. Det glädjer oss att du fick ett bra mottagande. Varma hälsningar

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Erfaren läkare och sköterska

Professionella, erfarna, pålitliga. Det enda som störde något var att jag var tvungen att ringa två gånger innan jag fick min journal på Kivra när jag ville få detaljer om det kommande ingreppet.

15 oktober 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt fina omdömme. Det glädjer oss att din upplevelse hos oss var lyckad. Varma hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kände mig trygg och omhändertagen

Kände mig trygg och omhändertagen från första stund. Kan varmt rekommendera Åderbråckskliniken!

23 september 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. /Åderbråcksklinikerna

Professionellt och tryggt.

Detta var min tredje operation för åderbråck, men den första gången på åderbrocksklinikerna. Detta var min första positiva upplevelse och det kändes väldigt professionellt. Både kirurgen och sjuksköterskan kändes mycket kunniga och gjorde mig trygg. Operationen gick bättre än förväntat. Minimal smärta efteråt, behövde inte ens värktabletter. Kunde ta min vanliga promenad dagen efter. Nu väntar jag förväntansfullt på resultatet och hoppas det blir jättebra! Förhoppningsvis är detta min sista operation för åderbråck men om inte så kommer jag absolut tillbaka till Åderbrocksklinikerna i Jönköping.

10 oktober 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att din upplevelse med oss var så lyckad. Varma hälsningar

Allting kändes bra

Allting kändes bra, blev väl omhändertagen från början till slut. Fick bra info och frågor under ingreppet om allt kändes bra.

9 oktober 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för din feedback. Vi blir glada över att du delar din positiva upplevelser. /Åderbråcksklinikerna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick väldigt bra behandling och…

Fick väldigt bra behandling och bemötande. Fick komma tillbaka en till gång utan extra kostnad då det fanns oklarheter kring en tidigare behandling som gjorts på annat ställe och hur det skulle samverka med den nya, så de är måna om hur resultatet blir.

4 oktober 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en så positiv recension. Det är fint att höra att din upplevelse med oss var så lyckad! Varma hälsningar

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Professionella, empatiska och positiva

Jag upplevde operationen, läkaren och sköterskan som väldigt empatiska, kompetenta, lugna och professionella men gav samtidigt en positiv stämning och stöd när det kändes som värst, både före, under och efter operationen.

26 september 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt fina omdömme. Det glädjer oss att höra att din upplevelse med oss kändes bra. Varma hälsningar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Äntligen vågar jag till badhus och stränder!

Hade väldigt tråkiga ben med åderbråck och visade mig inte på en badstrand eller i badhus. Operationen i Karlstad var jättebra, mycket proffesionellt utförd, kände mig hela tiden trygg. Det har gått mindre än två veckor nu och jag ser redan att det kommer att bli jättebra. Kan varmt rekommendera kliniken.

11 oktober 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Stort tack för dina vänliga ord! Det glädjer oss att veta att du är nöjd med resultatet av din behandling. Varma hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Första gången var inget vidare men…

Första gången var inget vidare men gången efter är jag nöjd med. Kunnig och trevlig personal.

27 september 2024

Tack så mycket för ditt omdöme! Välkommen åter! Mvh Åderbråcksklinikerna

kunnig personal

Vänlig och kunnig personal som tog hand om mig bra under hela tiden.

13 september 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra om din upplevelse.

Proffsig personal

Blev väl mottagen på kliniken.
Fick förtroende för personalen.
Borttagningen av åderbråck näst intill smärtfritt,
kändes bara som små stick.

5 september 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med behandlingen och vår service. Varma hälsningar

Mycket positiv upplevelse

Bra bemötande från personalen. Bra information om vilka ingrepp som skulle göras. Otroligt duktig kirurg och sjuksköterska. Jag kände mig totalt lugn och avslappnad under ingreppen (utan lugnande medel). Jag kan verkligen rekommendera åderbråckskliniken i Umeå.

29 augustus 2024

Antwoord van Åderbråcksklinikerna

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi strävar alltid efter att ge våra patienter den bästa möjliga vård. Tack för att du valde oss. Varma hälsningar

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.