Aduro Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har innstallert Aduro 9.5 i februar. Ovnen er stilren, og ildstedet høyt løftet, gir veldig godt innsyn. Oppfyring går fint, den krever ikke veldig god trekk og blir fort varm og varmer veldig godt... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Peisen e grei nokk men sliter med at pakningen på glassene jobber seg ut når ovnen brukes! Etter mye Ohio fekk eg nye pakninger tilsendt tok 6 mnd etter aktiv purring. Varmer bra å bruker mykje ved... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kjøpte en Aduro 9.3 Lux, den fungere fantastisk. Vi rev den gamle Lecapipen og satte inn ny stålpipe. Ovnen fungere fantastisk lett, aldri hvert lettere og fyre i ovn. Legge inn et par kubber, f... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har en relativt ny aduro 9,5 lux ovn der frontvinu knuste da lukkemekanismen tok borti vindu etter å ha kilt seg fast.. Her får vi skylden av elendig "kundeservice" som mener fast og holdent at det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huis en tuin

Geschreven door het bedrijf

VINNER AV EU'S MILJØPRIS for Aduro Hybrid som på beste vis kombinerer ved- og pelletsfyring. Vi har solgt mer enn 20.000 Hybridovner. I løpet av de siste 19 årene har over 450.000 peisovnseiere i Europa fått varmen hos oss - og det er tre gode grunner til. For det første har vi gjort det enkelt å betjene peisovnen, så du slipper å regulere luften selv. For det andre brenner du deg ikke på prisen. For det tredje forener vi innovativ teknologi og miljøhensyn med flott dansk design. Vi arbeider hele tiden på å gjøre det lettere for brukerne å få mest mulig ut av våre moderne og effektive peisovner. Ved, betjening, skorstein og peisovn skal nemlig passe sammen for å gi den optimale fyringsopplevelse, ellers er det som å kjøre med en moderne bil på en hullete vei. På aduro.no og på viden.aduro.dk finnes det mye mer informasjon om det

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kjøpte en Aduro 9 i høst

Kjøpte en Aduro 9 i høst. Vi byttet en gammel koks/vedovn som slukte ved. Aduro 9 bruker under halvparten av veden vi brukte før i løpet av en dag. Er veldig fornøyd med varmen den gir. Og utseende gir et ryddig og pent inntrykk. Gleder oss til å bruke ovnen hele vinteren.

Kære Lise

Tak for anmeldelsen. Hvor er det godt at høre, at dit brændeforbrug er faldet markant.

Ha' en god dag

Aduro 9 kjøpt for 3 år siden

Aduro 9 kjøpt for 3 år siden. Varmer bra og bruker lite ved. Kan ryke inn litt om det brenner godt og man åpner døra, best å legge inni ovnen når det kun er glo.
Fornøyd med ovnen.

Kære Kenneth

Kære Kjell

Tak for de positive ord. Det glæder os.

God fyringssæson

Aduro AS

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Aduro som tar inn falskluft gjennom sideglassene

Kjøpte en aduro som tok falskluft gjennom sideglassene siden den lekket i pakningen. Dette tok jeg opp med Coop byggmix i Sandnessjøen. Der sa de at dette måtte jeg fikse selv. Dessverre er jeg meget skuffet over selger som driter i kundene. Ovnen ellers ser jo veldig bra ut som møbel

Kære Fritz

Vi er kede af denne anmeldelse, men vil gerne hjælpe dig.
For at vi kan tage hånd om sagen og få løst problemerne, vil vi meget gerne, at du kontakter vores kundeservice på service@aduro.dk, så vi har mulighed for at kigge nærmere på dine udfordringer
Vi ser frem til at høre fra dig

Kjøpte en Aduro 1

Kjøpte en Aduro 1 - 1 for noen måneder siden, har fått testet den en del nå, og synes ovnen fungerer bra, den er også et fint møbel på stuen, var litt uvant med Aduro-tronicen til og begynne med, men har lært meg og fyre med denne nå, og sparer mye ved i forhold til min gamle ovn, har ingen problemer med og anbefale denne ovnen.

Kære Kjell

Tak for anmeldelsen. Dejligt du kan mærke forskellen på, hvor meget varme du får ud af din Aduro brændeovn kontra din gamle ovn.

God dag

Aduro 9.7 - 2 års erfaring

Kjøpte en Aduro 9.7 for 2 år siden for installasjon i ny hytte. Dette er en ovn som varmer opp hytta veldig bra på kalde vinter kvelder uten at det går med mye ved. Relativ lett å fyre opp.
Dette er en ovn jeg kan anbefale videre !

Kære Trond

Tak for de positive ord. Det glæder os.

God fyringssæson

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi byttet ut vår gamle vedkamin med en…

Vi byttet ut vår gamle vedkamin med en Aduro 1. SK med kleberstein i høst. Foruten at den er et vakkert møbel, er den utrolig lett å fyre opp. Vi kjøpte også Smart Response for å følge med på om vi fyrte riktig.

Kære Kjell

Vi er glade for, at du deler din oplevelse med din brændeovn. Tusind tak.

Ha' en dejlig dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte en Aduro 9 litt før…

Kjøpte en Aduro 9 litt før sommerferien, da vi skulle rive en stor peis og fjerne en gammel svartovn på fjellet. Installerte Aduro 9 og en ny stålpipe, og ble veldig overasket hvor lite ved som trengs nå👍 Synes Aduro 9 er et pent møbel i seg selv, å varmer skikkelig. Og er flott å se på når det brenner. Vurderer å kjøpe en til for ha hjemme, veldig positivt overasket. Og veldig lett å fyre opp i👍👍

Kære Aksel

Tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at ovnen præsterer lige præcis som den skal.

God dag

Kjøp Aduro9 og Aduro1-1 SK

Kjøp Aduro9 og Aduro1-1 SK, Veldig bra ovn :) enkel og bruke.

Kære Ivars

Tusind tak for anmeldelsen. Vi bliver så glade, når vi får anmeldelser som denne.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjøpte ovnen på sommeren 2016 på Coop…

Kjøpte ovnen på sommeren 2016 på Coop Klepp. Fikk ikke bruke den før utpå høsten. Ble veldig overrasket hvor mye varme den ga. Så jeg er kjempefornøyd . Eneste minuset var at jeg betalte 12990,- og fire uker senere var prisen 8990,-

Kære Terje

Tak for den flotte anmeldelse. Ha' en dejlig dag

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte en ny aduro peisovn for ca 2 år…

Kjøpte en ny aduro peisovn for ca 2 år siden. Allerede KORT tid etter bruk begynte malingen av ovnen å flasse av.. Klagde til aduro. Å fikk kun en ovnssverte spray som "plaster" på såret. Her snakker vi en ovn til nesten 10000 kr...
Ovnen er blitt svært stygg og den er overhodet ikke noe smykke i stua lengre!
Kommer aldri til å anbefale noen å kjøpe aduro.

Kære Karianne

Vi beklager, at du ikke er tilfreds med produktet. Jeg kan se, at du har været i dialog med vores kundeservice tilbage i 2016, men ikke siden da. Desværre fremgår der ikke nogle billeder af sagen og hvor lang tid ovnen havde været brugt, da du kontaktede os.

Aduro brændeovne er malet med en varmebestandig spraymaling, der kan klare temperaturer på op til 500 grader. Fordelen ved denne type maling er, at det er super let at genopfriske ovnen eller reparere en ridse i overfladen. Alle kan udføre opgaven og opnå et perfekt resultat.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjøpte Aduro 1-4 i fjor og monterte den…

Kjøpte Aduro 1-4 i fjor og monterte den på hytta. Veldig fornøyd. Varmer godt og lett å få det til å brenne.

Kære Tomas

Tak for anmeldelsen. Det glæder os, at du er glad for ovnen.

Flott ovn

Flott ovn, god varme, men litt soting.

Kære Elisabeth

Tak for anmeldelsen. Vedr. sod på glasset har vi skrevet en lang række svar til, hvordan dette kan undgås i vores nye kundeserviceunivers. Se mere her: https://www.aduro.dk/rad-og-vejledning/

Ha' en god dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er meget fornøyd med ovnen fra Aduro

Er meget fornøyd med ovnen fra Aduro. Har hatt den nå i 9 år. Kan på det varmeste anbefales på kalde dager.

Kære Geir

Tak for din positive feedback. Den varmer på en kold decemberdag.

Kjøpte ovn til hytta.

Kjøpte ovnen i august og monterte den på hytta . Godt fornøyd med ovnen , den varmer veldig godt !

Kære Rolf

Tak for din fine anmeldelse. God dag

Nettopp kjøp 9,5 lux

Nettopp kjøp 9,5 lux. God service på Coop obs bygg på Sotra.

Gleder meg til å få den installert. Veldig fint møbel

1 november 2018

Kære Trond

Tak for din positive tilbagemelding. Rigtig god fyringssæson. Vi håber du bliver glad for ovnen.

God weekend

:)))

super fornøyd :)

5 oktober 2018

Kære Arnt

Det glæder os at høre. God fyringssæson

Aduro A/S

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Aduro 9, nytt møbel i stua!

Vi kjøpte og monterte vår nye Aduro 9 i vår(2016).
Vi fikk et nytt møbel og samlingspunkt i stua!
Den gir fra seg veldig god strålevarme kort tid etter opptenning, og er lett å fyre videre med.
På vår ovn er det glass på tre sider, noe som gir en fantastisk deilig utstråling av lys og varme! Litt sot blir det på glasset, men det er vel ikke til å komme utenom. Vi fyrer med god trekk og tørr ved, så sotet brenner også bort av seg selv, stort sett. Litt vasking av og til når vi vil begynne på nytt med helt rene glass:-)
Aduro-tronic funksjonene er god! ,men den skulle gjerne vært bedre under opptenning. Den fungerer godt først når ovnen er blitt varm (etter 20-25 minutter). Før det, må nesten døra stå litt på gløtt for god trekk under opptenning.

Alt i alt, kjempefornøyd, vi hadde kjøpt den en gang til!

24 september 2016

Happy with Aduro 9

We are happy with our Aduro 9.
It is a nice design and efficient burner.
The only problem is the black ash covering the glass (which apparently is due to burning wet? wood).

23 september 2016