Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har innstallert Aduro 9.5 i februar. Ovnen er stilren, og ildstedet høyt løftet, gir veldig godt innsyn. Oppfyring går fint, den krever ikke veldig god trekk og blir fort varm og varmer veldig godt... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Peisen e grei nokk men sliter med at pakningen på glassene jobber seg ut når ovnen brukes! Etter mye Ohio fekk eg nye pakninger tilsendt tok 6 mnd etter aktiv purring. Varmer bra å bruker mykje ved... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kjøpte en Aduro 9.3 Lux, den fungere fantastisk. Vi rev den gamle Lecapipen og satte inn ny stålpipe. Ovnen fungere fantastisk lett, aldri hvert lettere og fyre i ovn. Legge inn et par kubber, f... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har en relativt ny aduro 9,5 lux ovn der frontvinu knuste da lukkemekanismen tok borti vindu etter å ha kilt seg fast.. Her får vi skylden av elendig "kundeservice" som mener fast og holdent at det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huis en tuin

Geschreven door het bedrijf

VINNER AV EU'S MILJØPRIS for Aduro Hybrid som på beste vis kombinerer ved- og pelletsfyring. Vi har solgt mer enn 20.000 Hybridovner. I løpet av de siste 19 årene har over 450.000 peisovnseiere i Europa fått varmen hos oss - og det er tre gode grunner til. For det første har vi gjort det enkelt å betjene peisovnen, så du slipper å regulere luften selv. For det andre brenner du deg ikke på prisen. For det tredje forener vi innovativ teknologi og miljøhensyn med flott dansk design. Vi arbeider hele tiden på å gjøre det lettere for brukerne å få mest mulig ut av våre moderne og effektive peisovner. Ved, betjening, skorstein og peisovn skal nemlig passe sammen for å gi den optimale fyringsopplevelse, ellers er det som å kjøre med en moderne bil på en hullete vei. På aduro.no og på viden.aduro.dk finnes det mye mer informasjon om det

4,1

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

This has been a very frustrating…

This has been a very frustrating installation. The Chimney guys installed the fireplace, a new Aduro 9.5 for us.

Before using anything I always read the user manual.
The instructions in this case were VERY INcomplete... They used terminology that neede to be googled (and even then it wasnt very clear what was the part they were talking about in the manual) and there were no illustraions to guide us... there is nothing good online either. Found some user videos on youtube.

Particularly look out for the metal plate inside, on the top... The manual said this might have moved during transport and should be hooked back in place... good frigging luck... it was extremely frustrating trying to get it in its place with no drawings and guide. How hard is it to make a good user guide? They can design a modern and effective fireplace but not a propper user manual... amazing.

We managed to put it in its propper place after a TON of frustration...

There is supposed to be a system that cirkluates air in a way, in front of the windows so that they dont sooth up... Well we are alll sooted up... a pain to clean.. and makes it a VERY dark fireplavce to look at even with fire blazing inside...

I believe it is because of the installation of the inner plates and that heavenly steel plate on top... I dont think we got it right...

So either but a similar fireplace and make sure the user manual, installation guide is crystall clear or get the people you buy from to install and garante it. Cause this is sooo not the cozy experienced we paid for.

I will update this if and hopefully when i figure all this out.

Good luck :)

1 november 2024

Dear Levent

We would of course like to help you here. However, we can't see that you have been in contact with our customer service. Please contact them: service@aduro.dk.

Best regards,

Jeg elsker min Aduro 9

Jeg elsker min Aduro 9. Den ser flott ut og er veldig effektiv og den perfekte størrelsen for stuen min og ser estetisk nydelig ut. Installasjonen var enkel og uproblematisk. Jeg anbefaler absolutt dette Aduro-produktet. Jeg elsker også tilleggsproduktene Aduro tilbyr.

9 oktober 2024

Kære Sandra

Tusind tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre om din positive oplevelse. Rigtig god dag!

Installerte Aduro 9 i sommer

Installerte Aduro 9 i sommer, fyrte den opp nå en høstdag da kvikksølvet hadde krøpet under null, la inn 4 bjørkeskier, etter en time var det så varmt i stua at døren til hagestuen måtte åpnes, fra 20 til 28 gr. på en time med 4 vedskier, kan det bli mere effektiv oppvarming 🤔😁👍

Kære Steinar

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for din Aduro 9 ovn og at den varmer fantastisk.

God weekend

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med ovnen.

Veldig fornøyd med ovnen.
Eneste minus er litt avansert oppfyring pga låsing av spjeld og åpen dør. Når den er varm er den fantastisk.

3 oktober 2024

Kære Rory6774

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for din ovn.

God weekend

Aduro og Aduro H1

Har en Aduro H1 ovn.
Den er helt fantastisk, man slipper peis-/røyklukten man vanligvis får ved peisbrenning, man fyller på med pellets og så går peisen av seg selv resten av døgnet, man kan velge temperatur i rommet ved å sette peisen på forskjellige programmer og slipper derfor hva mange peiser gjør, nemlig at rommet bare blir varmere og varmere.
Fordi peisen kan styres med en app kan jeg tenne i peisen f.eks. når jeg drar fra jobb og komme hjem til et varmt hus.
Liker å ha en pelletspeis som og kan brukes som en normal peis dersom f.eks. strømmen skulle gå.

Det eneste som trekker ned for min del er at man ikke kan ringe Aduro dersom man har spørsmål, og man må vente VELDIG lenge for å få svar på email. Jeg har opplevd å vente 2 måneder før det kom svar på henvendelsen min! Og når jeg så svarte på den emailen måtte jeg vente enda 2 måneder til før jeg fikk svar igjen.
Men de er veldig behjelpelige, så når man først kommer gjennom får man god, kompetent hjelp.

3 oktober 2024

Kære Elisabeth

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for din hybridovn.
Vi beklager, at du har måttet vente så længe på svar fra vores kundeservice flere gange. Vi har tidligere desværre haft længere svartider på grund af ekstraordinær travlhed, og det kan vi kun beklage.

Jeg har en Aduro H1

Jeg har en Aduro H1. Kjempegod ovn. Anbefales.

Kære Kjell

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at I er glade for ovnen. Rigtig god fyringssæson.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjøpte nye plater i aduro 9 etter 11år…

Kjøpte nye plater i aduro 9 etter 11år med fyring.
Rask leveranse og alle deler passa perfekt.
Varme frå ved er best💪

28 september 2024

Kære Kurt

Tusind for den flotte anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og svært hyggelige…

Super service og svært hyggelige mennesker som prøver å hjelpe deg med alt du spør om.

21 augustus 2024

Kære Kjetil

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har vært eier av en Aduro 9 i 7 år…

Jeg har vært eier av en Aduro 9 i 7 år nå å har i snitt brent mellom 6000-9000 liter ved i året, så min erfaring med denne ovnen må sies å være innholdsrik. Ovnen har for min del vært meget god. Den varmer godt, brenner rent og funksjonen for automatisk justering av luft kalt Aduro tronic har fungert utmerket alle disse årene på mitt eksemplar. Jeg har måttet gjøre noe forventet vedlikehold, som å bytte noen pakninger 1 gang iløpet av denne tiden, Men når jeg trengte en reservedel som ikke var å finne på Aduro sin nettside så sendte Aduro meg denne fra Danmark uten kostnad, selv om det måtte endel forklaring til over mail før vi forstod hverandre godt nok. Det eneste negative jeg som norsk kunde har opplevd med Aduro, er at vi må betale ekstra toll avgift når deler bestilles fra Aduro i Danmark. Jeg ønsker å oppfordre Aduro til å opprette en norsk løsning for norske kunder på da dette gjør vedlikeholdet litt dyrere enn nødvendig.

2 oktober 2024

Kære Magnus

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at du nyder stor glæde af din Aduro brændeovn.

Aduro varmer

Kjøpt en aduro 9,3, kjempe fornøyd varmer godt. Har glass på 3 sider og er et møbel i stua. Skulle jeg hadd en ny ovn i dag hadde jeg ikke tenkt meg om, hadde klart kjøpt Aduro🔥👍

2 oktober 2024

Kære Trond

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for din Aduro 9.3.

Kvalitet i hele kjeden.

Meget god service og veldig bra produkter👍😀

24 september 2024

Kære Stensli Knut

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grei service og rask ekspedering av…

Grei service og rask ekspedering av verktøy til å skifte frontglass på 9.1, men dette burde strengt tatt fulgt med ved kjøp av glasset. Tidligere gode erfaringer med direkte kjøp fra Aduro selv om prisen blir høy pga kronekurs. Billigere enn å gå om forhandler…

Kære PM

Tak for din anmeldelse. Ha' en dejlig dag

Varmesmart vedovn

Fantastisk vedovn som gir god varme!

Kære Silje

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for din brændeovn. Rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ovnen avgir meget god varme

Ovnen avgir meget god varme. Vindu i front og på siden bidrar i tillegg til en hyggelig atmosfære. Ovnen er stilren, pen å se på og lett å rengjøre. Meget fornøyd 😊👍

Kære Remi

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er glad for ovnen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er super fornøyd med kjøpet av…

Jeg er super fornøyd med kjøpet av Aduro peisovn. Varmer veldig godt og lite forbruk av ved. Fint innsyn i flammene, koselig.

Kære Per

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at høre at I er glade for ovnen. Rigtig god fyringssæson.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine ovner som varmer godt

Fine ovner som varmer godt. Vi har kjøpt to stk Aduro 9 peisovner. En i 2022 til fjell hytten, og nå i 2024 til sommerhus. Er veldig fornøyde med disse.

21 november 2023

Kære June

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os at høre. God fyringssæson.

Funker veldig bra

Funker veldig bra. Har hatt det i 5 år nå.ingen problem.

Kære Abdullah

Tusind tak for den fine anmeldelse. God fyringssæson.

Veggehengt Aduro 9.4 wall

Har en veggehengt Aduro 9.4 wall og den fungerer som en drøm. Veldig fornøyd etter 1 års bruk.

Kære Rizwan

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os at høre. God fyringssæson.

Anduro peisovn

Gir god varme og har et fint design

30 september 2024

Kære Rolf

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Bra nettside

God nettsted med mange deler på lager og gode råd

Kære Terje

Mange tak for den flotte anmeldelse. God fyringssæson.

Aduro

Lees meer over geverifieerde reviews.