Vi har innstallert Aduro 9.5 i februar. Ovnen er stilren, og ildstedet høyt løftet, gir veldig godt innsyn. Oppfyring går fint, den krever ikke veldig god trekk og blir fort varm og varmer veldig godt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Peisen e grei nokk men sliter med at pakningen på glassene jobber seg ut når ovnen brukes! Etter mye Ohio fekk eg nye pakninger tilsendt tok 6 mnd etter aktiv purring. Varmer bra å bruker mykje ved... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi kjøpte en Aduro 9.3 Lux, den fungere fantastisk. Vi rev den gamle Lecapipen og satte inn ny stålpipe. Ovnen fungere fantastisk lett, aldri hvert lettere og fyre i ovn. Legge inn et par kubber, f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
VINNER AV EU'S MILJØPRIS for Aduro Hybrid som på beste vis kombinerer ved- og pelletsfyring. Vi har solgt mer enn 20.000 Hybridovner. I løpet av de siste 19 årene har over 450.000 peisovnseiere i Europa fått varmen hos oss - og det er tre gode grunner til. For det første har vi gjort det enkelt å betjene peisovnen, så du slipper å regulere luften selv. For det andre brenner du deg ikke på prisen. For det tredje forener vi innovativ teknologi og miljøhensyn med flott dansk design. Vi arbeider hele tiden på å gjøre det lettere for brukerne å få mest mulig ut av våre moderne og effektive peisovner. Ved, betjening, skorstein og peisovn skal nemlig passe sammen for å gi den optimale fyringsopplevelse, ellers er det som å kjøre med en moderne bil på en hullete vei. På aduro.no og på viden.aduro.dk finnes det mye mer informasjon om det
Hasselager Allé 13D, 8260, Viby J, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
We had an old fireplace which only drew cold air from the loft and covered the sitting room in soot. It never really got warm in the house.
Not until we got an Aduro woodburner. Now we have heat, flames and a clean sitting room.

Antwoord van Aduro
I didn't know how advanced the fireplace was until I bought the Aduro, very easy and a very nice experience.

Antwoord van Aduro
Et bra produkt. Litt trøbbel med lister som gled ned over rutene. Fikk beskjed om hva jeg måtte gjøre for å repparere den. Har nå vært fin i tre år.😃

Antwoord van Aduro
Aduro ovner et neget godt produkt. Varmer raskt og godt. Suveren oppfølging med tips og råd fra Aduro som altid er bra å ta med seg.

Antwoord van Aduro
Rask og god service og et godt produkt !!!!

Antwoord van Aduro
Er ikke fornøyd med at vi må ha ovnsdør på gløtt for å få det til å brenne, vi har et hus fra midten på -80 tallet med ventiler i alle vinduer og likevel slokner det etter et minutt når vi lokker igjen døren, har dere noen tips, dette gjelder en Aduro 9.5. Fornøyd med ovn utseende messig.

Antwoord van Aduro
Har montert en 9.3 lux som jeg kjøpte for drøyt 2 år siden. Den brenner kjempefint og gir god varme, men det kommer mye lyder fra den når den brenner. Tips.

Min oplevelse hos Aduro.
1. Kunden har aldrig ret
2. Gør det så besværligt at reklamere at kunden giver op.
Opdatering. Jeg er blevet lovet et nyt sæt sten til min brændeovn. Afventer

Antwoord van Aduro
Veldig godt fornøyd med ovnen. Kan være noe utsatt med sot på de glassene på siden i brennkammer, men ellers veldig fornøyd med Adura 9-5 Lux.

Antwoord van Aduro
Vi monterte Aduro 9 i august. Er veldig fornøyd med varmen den gir fra seg. Men den soter veldig mye og glassene er stort sett svarte hele tiden. Vi har også problemer med at det faller ut aske hver gang vi åpner den. Vi har alltid en støvsuger stående klar i nærheten av ovnen.

Antwoord van Aduro
Kjøpte en Aduro 1.1 SK for 2 måneder siden. Er kjempefornøyd. Varmer godt, og tar vedlengder opp til 36 cm. Lett å fyre i, og holder godt på varmen.

Antwoord van Aduro
Vi har to peisovner fra Aduro. Kjøpte en vi bruker i stua som gir svært god varme og fungerer utmerket. Derfor kjøpte vi en 9 lux ceramic til kjøkkenet. Den er jo flott å se på og passet utmerket til teglsteinsveggen der den står. Etter en liten stund begynte det å komme til syne brune streker som ser ut som sprekker på den nederste delen av ovnen. Når man kjøper en hvit peisovn er det ikke spesielt stilig. Aduro avfeide reklamasjonen glatt. Nå har det kommet en sprekk i platen som utgjør toppen. Jeg gidder ikke engang å ta kontakt med Aduro, svaret blir vel det samme. Ovnen varmer heller ikke like godt som den første vi kjøpte, og holder heller ikke spesielt godt på varmen til tross for keramiske deksler.
Edit: Aduros svar stemmer ikke. Vil du være sikker på at ovnen fortsetter å være hvit, kjøp fra et annet merke.

Antwoord van Aduro
Jeg kan ikke gi noen stjerne ennå pga helt ny installasjon. Så langt dårlig med bruker-manual vedlagt produktet. Har googlet, googlet og googlet, sett på youtube men klarer ikke finne hvor det er beskrevet noe om luftespjeld for sideglass.

Antwoord van Aduro
Vi har en relativt ny aduro 9,5 lux ovn der frontvinu knuste da lukkemekanismen tok borti vindu etter å ha kilt seg fast.. Her får vi skylden av elendig "kundeservice" som mener fast og holdent at det er vår skyld siden vi i følge dem ikke har vedlikeholdt den godt nok.. Synes ikke dette bør skje med en så ny ovn og nytt glass koster over 5000kr..

Antwoord van Aduro
I huset vårt har vi to Aduro ovner. Huset er på to plan en gammel del og en nyere del derfor to piper og ovner.
Den del kjøkkenet er blir de fyrt opp kun om morgen.
Stuen blir den som blir brukt mest. Våre Aduro ovner er 2010 og 2013.
Veldig fornøyd med begge ovnene.

Antwoord van Aduro
God info hos Maxbo selv om valget egentlig var tatt på forhånd men ble styrket i troen på valget. Har også familie som gar Aduro og er meget fornøyd.

Antwoord van Aduro
Vår Aduro 9.7 fungerer bra. En del sot. Pusser glass hver uke. Bruker fuktet papir med aske på. Men brunaktig belegg øverst i hjørnene på døra er veldig vanskelig å fjerne. Har prøvd skrape for keramisk topp som hjalp noe. Kan jeg bruke sandpapir 000? Andre råd? Ønsker å fjerne automatisk lukking av dør, men kan ikke finne oppskriften.

Antwoord van Aduro
Har en Aduro9 kjøpt nov. 22. lett å få fyr i og varmer bra! Men… steine inni ovnen løsner og sklir ut av posisjon!!!! Kan dere gi en forklaring på dette???
Har tatt de ut og satt de inn igjen, men det skjer på nytt!
Dette gjør at vi ikke er fornøyd med ovnen!

Antwoord van Aduro
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.