Aduro Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har innstallert Aduro 9.5 i februar. Ovnen er stilren, og ildstedet høyt løftet, gir veldig godt innsyn. Oppfyring går fint, den krever ikke veldig god trekk og blir fort varm og varmer veldig godt... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Peisen e grei nokk men sliter med at pakningen på glassene jobber seg ut når ovnen brukes! Etter mye Ohio fekk eg nye pakninger tilsendt tok 6 mnd etter aktiv purring. Varmer bra å bruker mykje ved... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kjøpte en Aduro 9.3 Lux, den fungere fantastisk. Vi rev den gamle Lecapipen og satte inn ny stålpipe. Ovnen fungere fantastisk lett, aldri hvert lettere og fyre i ovn. Legge inn et par kubber, f... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har en relativt ny aduro 9,5 lux ovn der frontvinu knuste da lukkemekanismen tok borti vindu etter å ha kilt seg fast.. Her får vi skylden av elendig "kundeservice" som mener fast og holdent at det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huis en tuin

Geschreven door het bedrijf

VINNER AV EU'S MILJØPRIS for Aduro Hybrid som på beste vis kombinerer ved- og pelletsfyring. Vi har solgt mer enn 20.000 Hybridovner. I løpet av de siste 19 årene har over 450.000 peisovnseiere i Europa fått varmen hos oss - og det er tre gode grunner til. For det første har vi gjort det enkelt å betjene peisovnen, så du slipper å regulere luften selv. For det andre brenner du deg ikke på prisen. For det tredje forener vi innovativ teknologi og miljøhensyn med flott dansk design. Vi arbeider hele tiden på å gjøre det lettere for brukerne å få mest mulig ut av våre moderne og effektive peisovner. Ved, betjening, skorstein og peisovn skal nemlig passe sammen for å gi den optimale fyringsopplevelse, ellers er det som å kjøre med en moderne bil på en hullete vei. På aduro.no og på viden.aduro.dk finnes det mye mer informasjon om det

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aduro 9.5

En kjempe god ovn, som gir god varme lekker og se på og bruker veden fult ut

Kære Roy

Tusind tak for den fine anmeldelse. Rigtig god fornøjelse med ovnen.

Flott design

Flott design, meget god varme spredning. Lett å tenne opp i og varme effektiv. Forbruket av ved er nesten halvert.
Super fornøyd

Kære Ole

Sikke en dejlig anmeldelse, mange tak. God fornøjelse med ovnen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Denne vedovnen er veldig bra

Denne vedovnen er veldig bra, og varmer opp min store stue utrolig raskt. Veldig effektiv i forhold til forbruk av ved. Holder det som skrives i reklamen.

Kære Bjørn

Tusind tak for din positive feedback. Rigtig god fornøjelse med ovnen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God ovn

Ovnen fungerer godt. Vi må fyre med god trekk. Dette skyldes vifte i kjelleren som trekker ut radongass til et lavt nivå.

Kære Thore

Mange tak for anmeldelsen. Rigtig god fornøjelse med ovnen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Grei ovn

Grei ovn. Men For tett/lite lufting. vanskelig å få nok luft inn for god fyring. Vinduer soter lett til tross for tørr ved. Har lett for å røyke/slukne om ikke både vinduer og dører står åpent.

Kære Mayeik

Tak for anmeldelsen. Ud fra din korte beskrivelse tyder det på, at der ikke er tilstrækkelig træk i skorstenen. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så kontakt venligst vores kundeservice på service@aduro.dk eller udfyld denne reklamationsformular: https://www.aduro.no/garanti/reklamasjonsregistrering/¨

Fantastisk peis!

Fantastisk peis!
Brenner godt og gir god varme!

Kære Frank

Tusind tak for den positive feedback. Rigtig god fornøjelse med ovnen.

Aduro med Aduro-tronic

Hei.

Har hatt vår vedovn i 4 år å har vært super fornøyd.
Varmer godt og har ikke hatt noen probemer.
Men sist weekend så opplevde jeg at Tronicen ikke ville holde seg ute lenger, den gikk inn med en gang, noen deler som muligens må byttes?

20 december 2021

Kære Per Kristian
Tak for den fine anmeldelse. I forhold til Aduro-tronic lyder det som om, at den skal justeres. Besøg gerne vores kundeserviceportal og afsnittet omkring Aduro-tronic: https://aduro.microsoftcrmportals.com/da-DK/knowledgebase/category/?id=CAT-01003
For at få adgang til portalen skal du oprette en profil.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! De utvidet garantien fra 2 til 5 år ved registrering på nett. Den stod på døren en uke etter bestilling og hel, pen og godt pakket!

8 december 2021

Kære Inga
Sikke en dejlig anmeldelse. Tusind tak.
Rigtig god dag

Super fornøyd

Varmer godt, enkel å tenne opp i og ikke noe røk ut i stuen selv om jeg åpner døren når det er full fyr.
Opptenningsventilen var nok feiljustert fra fabrikk (lukket seg helt på vel et minutt), men dette har jeg nå justert til ca.6,5 minutter.

25 september 2021

Kære Harald
Tusind tak for den fine anmeldelse. Rigtig god fyringssæson.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte Aduro 9.1 Ovnen varmer veldig…

Kjøpte Aduro 9.1 Ovnen varmer veldig bra.
Kontaktet kundeservice om et problem og fikk umiddelbart tilbakemelding. Overaskende fort og positivt.

7 september 2021

Kære Jon

Tusind tak for din positive anmeldelse.
God fornøjelse med ovnen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Aduro nøkkel

Hei, er godt fornøyd med vår nye Aduro 17. Ovnen har fin størrelse og romslig brennkammer. Har montert tilluft utenfra men opplever at Adurotronic trekken drar seg fort inn. Har derfor opplevd at ovenen soter litt om vi ikke passer på å dra den ut igjen. Det fulgte ikke med en Aduro nøkkel så det har jeg bestilt i ettertid slik at trekken kan stå opp så lenge JEG vil :-)
Og så er det tullete at jeg må logge inn på FB (med alle cookies) eller Google og ALLE vilkår for å publisere!
Mvh. Ole

6 september 2021

Kære Ole
Tak for din positive anmeldelse. I forhold til Aduro-tronic tyder det på, at lukketiden skal justeres. Fra fabrikken er lukketiden indstillet til ca. 6-8 min. Ønskes der længere lukketid >6-8 min., skal unbrako skruen skrues til højre.
Bemærk at unbrako skruen er meget sensitiv, hvilket betyder, at en ændring på få grader ændrer lukketiden markant. Det kan være nødvendigt med flere justeringer for at opnå den optimale lukketid.
Tag endelig kontakt til vores kundeservice, hvis dette ikke hjælper.

God dag

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har kjøpt en Aduro 9.3 og den varmer…

Har kjøpt en Aduro 9.3 og den varmer godt, men den soter veldig, spesiellt på siderutene. Dette på tross av at veden er veldig tørr, og det var svært god trekk i ovnen vi hadde der før. Ovnen har veldig dårlig regulering av trekken til sidevinduene, merker ingen forskjell om de er åpnet eller lukket; det er veldig liten vandring på disse to trekkreguleringene. Burde vært mye lengre vandring og merking for min/max, så en slipper å se i manualen bare for å justere trekken.

1 september 2021

Kære Egil

Tak for anmeldelsen. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, men kan ikke se, hvorvidt du har været i dialog med vores kundeservice omkring problemer med sod på glasset.
Der dannes sod på glasset, hvis der ikke kan tilføres primær-, sekundær- og tertiærluft, hvis der fyres med fugtigt træ, hvis skorstenstrækket er for dårligt, eller hvis der tændes forkert op.
Nye moderne brændeovne afkøler røgen mere end gamle brændeovne for at opnå en bedre udnyttelse af træet. Varmen sendes i større grad ud i rummet i stedet for at komme op gennem skorstenen. Dette stiller imidlertid større krav til trækket i skorstenen, da røgtemperaturen i skorstenen er lavere.

Vær opmærksom på, at røglederpladen i metal altid skal sidde på krogene (det sker, at de falder af under transporten) for at opnå optimal forbrænding og forhindre sod på glasset.

God dag

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte Aduro de 9-5 lux ov i 2020 hos…

Kjøpte Aduro de 9-5 lux ov i 2020 hos Bauhaus. Første vinteren virket bra, andre vinteren glaset ble helt svart etter en gangs bruk, og oste kommer utt røyk fra undersiden selv om døra er låst. Virker som automaten er ødelagt. Vi var hos Bauhaus å klaget for 4 månader siden, fortsatt har ikke fått noen svar. Nå er sommer vi bruker ikke peisen men vi synes det er ikke bra service.

9 mei 2021

Kære Arben
Vi er kede af, at du ikke har fået den nødvendige hjælp. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så vil du venligst skrive en mail til service@aduro.dk, hvor du beskriver problemet, så tager vi kontakt til dig snarest.