Aegon Nederland Reviews 344

1,5

Aegon verdwijnt uit Nederland. Niets mis mee als bedrijf die geld heeft ge-int op Hypotheken, Levensverzekeringen via Nederlandse burgers. Daarom zetten ze hun zaken over via oa ASR, KNAB. En... Toon meer

Polis overgenomen van Spaarbeleg naar Aegon naar ASR. Ineens het het inleg terug polis. Kon waarde niet meer goed terugvinden. Vandaag gebeld, ik was een beetje huiverig gezien de recensies, maar ik b... Toon meer

Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Wat een waardeloos zooitje daar. En dat terwijl ze van ons pensioengeld betaald worden! 🤮 Ben al maanden bezig en nog steeds geen ant... Toon meer

Wat is Aegon toch een ranzig bedrijf. 25 jaar geleden een woekerpolis laten aansmeren. Pas na 18 jaar werd me duidelijk dat ze extreme percentages uit de belegde waarden jatten. En zelfs aan het einde... Toon meer

1. Verzekeraar
  2. Financieel adviseur
  3. Verzekeringsmakelaar
  4. Verzekeringsmaatschappij
  5. Tussenpersoon voor levensverzekeringen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Oplossingen voor Pensioen, Hypotheek, Verzekeringen, Sparen en Beleggen

• AEGONplein 50, 2591 TV, Den Haag, Nederland

• aegon.nl

1,5

Zeer slecht

belabberde resultaten Aegon uitkerend beleggingspensioen

Het Aegon uitkerend beleggingspensioen wordt gerund door mensen die niet kunnen beleggen. De prestaties zijn middelmatig to slecht en je pensioenkapitaal kan zo maar in een paar jaar verdwijnen. De diretie en supervisory board zijn onzichtbaar, er wordt niet ingegrepen. Aegon bestuurders zelf lijden er trouwens niet onder, maar pensionado's zien hun pensioen kelderen

23 mei 2023

Slechtste verzekeraar is AEGON

Mijn ervaring met aegon is heel slecht.
Er was ingebroken in me auto diverse onderdelen zijn gestolen. Ik ging naar me eigen schadehersteller maar ik krijg zelf niet de offerte van mijn schadehersteller, de expert (dennis van der ploeg) heeft er niet eens naar gekeken. Ook heeft de expert fouten gemaakt met onderdelen zoals de koplampen waar de modules niet in zaten, waarbij ik aangaf dat u een fout heeft gemaakt, krijg ik een antwoord met nee ik heb alles erin gezet en wat wil je nog meer, en ging zelfs zover dat hij ze stem verhoogd en zegt eigen schuld moest je maar naar aegon schadehersteller gaan. Alles staat nog op de mail en whatsapp berichten. Uit eindelijk heeft de expert mercedes dealer gebeld en belde me terug met u heeft gelijk onze systeem heeft fout gemaakt( dramatisch scheelde me 1400 euro). Uiteindelijk is mijn auto gemaakt maar de extra kosten die ik moest maken omdat de expert weer een fout had gemaakt met de stuur moest ik zelf betalen omdat het mijn schuld was dat ik naar mijn eigen schadehersteller moest gaan. Ook heb ik hiervoor 500 euro eigen risico betaald.

Kortom bespaar je tijd en bezuinig niet voor die 5-10 euro per maand

13 maart 2023

Na bijna 10 jaar huisdierenverzekering…

Na bijna 10 jaar huisdierenverzekering bij Aegon passen ze hem nu aan , ja dan word je hond ouder en telkens Na al elk jaar verhoogd te worden kan je nu ineens 25 procent ook nog eens van de gedekte kosten zelf betalen , dat was eerst zo dat je de rekeningen kon opsparen tot 1 jaar dan betaalde je een vast bedrag van 50 euro I P v 25 procent . Daar zit je dan 9 jaar bij en kom je erachter als je een rekening indiend van ongeveer 600 euro. In okt 2022 kreeg ik een brief de voorwaarden zijn veranderd link naar link moet je het opzoeken en dus was ik niet op de hoogte Ze denken ze blijven toch wel ga maar eens met een hond van 10 naar een andere verzekering. Dus let op je denkt goed af te sluiten maar krijg je hond een bepaalde leeftijd gaan ze hem gewoon aanpassen ,ik vraag me dan ook af of dit wel mag. Slecht slecht slecht

15 januari 2023

Ongelooflijk slechte klantenservice.

Ongelooflijk slechte klantenservice.
Telefonisch contact is niet mogelijk.
Na 20 minuten wordt de verbinding automatisch verbroken.
Account aanmaken lukt niet, dus digitaal vragen stellen ook niet.
Heel erg frustrerend!
Het is niet de eerste keer dat ik contact zoek, het is elk jaar hetzelfde.

8 mei 2023

Ga niet met Aegon in zee!

Ooit lijfrentepolis en een vermogensverzekering afgesloten bij Aegon. Weliswaar met een minimumbedrag aan wat ze zouden uitkeren maar ondertussen is het zo slecht gegaan met het beleggen ervan dat ik ongeveer alleen mijn ingelegde geld terug krijg. In de afgelopen jaren hebben ze heel veel kosten afgetrokken. Nu zijn ze aan uitbetalen toe en gaat er van alles fout. Ik heb gelukkig een financieel adviseur ingeschakeld. Die wist ook al te vertellen dat Aegon heel onbetrouwbaar is in het regelen van betalingen e.d. Vandaag kreeg ik een mailtje dat ‘het’ bedrag is overgemaakt en dat ze nog een brief zullen sturen hierover. Het bedrag staat nog niet op mijn rekening maar ze willen nog wel even de inleg van deze maand ontvangen terwijl het al weken terug beëindigd is.
WAARSCHUWING: Ga nooit met Aegon in zee! Lees de reviews en je weet genoeg!

5 mei 2023

Reis- en annuleringsverzekering: trap er niet in

Reis- en annuleringsverzekering afgesloten. De voorwaarden van de annuleringsverzekering zijn slecht. Slechts een paar aandoeningen geven recht op een uitkering. Breek je je armen en benen dan heb je dubbel pech in ieder geval geen uitkering. De website is slecht. De telefonische bereikbaarheid wisselt. De medewerkers zijn wel behulpzaam en vriendelijk. Het feit dat ik 4 keer contact met Aegon heb moeten opnemen buiten de afgewezen annulering, spreekt boekdelen over de helderheid van de voorwaarden.

27 augustus 2022

Inloggen lukt niet en niet bereikbaar.

Inloggen lukt niet. Nieuw wachtwoord via mail komt niet aan. Telefoon bandje: we helpen u zo snel mogelijk.. al een uur aan het wachten. Chatfunctie geeft geen antwoord op vraag. Wat een bedrijf. Totaal niet bereikbaar en zelfs kun je niet bij je eigen informatie zonder wachtwoord nu…

25 april 2023

Boevenbende

Boevenbende, dat hele Aegon. Opeens stoppen ze met betalen van pensioen en na een half jaar, talloze telefoontjes, brieven wordt mijn moeder van 77 jaar gewoon afgescheept met mooie woorden maar een fatsoenlijke oplossing komt er niet. Jullie moeten je de ogen uit de kop schamen Aegon!

17 april 2023

slechte website.

slechte website.
onlangs ingestelde wachtwoord werkt opeens niet.
nieuw ingesteld wachtwoord moet worden bevestigd met SMS-code en die komt niet.
De chatfunctie is een lachertje (of om te huilen). Prima en logisch dat chatten in het weekend niet kan maar doe svp niet alsof je 24/7 zinvol chatcontact kunt hebben.
Als laatste optie zou je dan een e-mail kunnen aanvragen maar als je dat probeert, kom je weer in het chat-doolhof terecht.

15 april 2023

Als trouwe klant zo behandeld wordt door Aegon!

Hoewel ik 17: februari na c.a 11 jaar trouwe klant te zijn geweest ! mij inboedel verzekering op heeft gezegd invb verhuizing! Ben namelijk in gaan wonen ! Dus zelf geen inboedel verzekering meer nodig krijg ik 16 maart een herinnering van de maand maart.heb reeds gebeld.c.a 50 minuten waarvan 43 minuten ik de wacht !hierbij vertelde de medewerker van Aegon dat ik volgens hun alleen een verhuisbericht door zou hebben gegeven! Dus leggen hun fout zo bij mij neer en maken mij voor leugenaar uit ! Dus gaf door dat ik het dan per direct voor de 2 keer op wilde zeggen maar volgens hun had ik nu een achter stand van 18 euro en 10 cent en kan ik niet afzeggen maar moet eerst me vermeende achterstand betalen! Het gaat mij beslist niet om die lullige 18 euro ! Maar om zo na ruim 11jaar behandeld te wy door dit bagger bedrijf! Schaam me kapot dat ik ruim 11jaar klant ben geweest! Ook hebben ze nooit wat uit hoeven te keren ! En dan zo behandeld worden.stel je voor dat je ze nodig zou hebben bij een schade ! Als ze al voor 18 euro een trouwe cliënt bedonderen! Raad werkelijk iedereen af zaken te doen met deze corrupte organisatie!

6 april 2023

Dat dit nog bestaat!

Website laadt zeer zeer traag, niet te doen, account aanmaken werkt niet, telefonisch onbereikbaar, nergens een contactformulier of zelfs maar een e-mail adres te vinden, chat bot werkt niet.......uren bezig geweest om een adreswijziging door te geven. Maar er is een oplossing! Ja ja, dien voor elk verzoek, voor elke vraag die je hebt, een klacht middels het klachtenformulier in. Daar wordt namelijk wel binnen een paar dagen op gereageerd. Is uiteindelijk toch mijn adres zomaar gewijzigd.

15 maart 2023

Blijkt dat alle stukken naar knab zijn…

Blijkt dat alle stukken naar knab zijn verhuisd en in plaats hiervan een mededeling te doen door aegon houdt men de kaken op elkaar. Slordig omgaan met klanten
Wel meer aanvaring gehad met dit bedrijf en via jurist mijn gelijk moeten halen
Maar aegon opgekocht door andere verzekeraar die binnen 24 uur je vragen beantwoordt

17 maart 2023

Waardeloos bedrijf nul interesse voor bestaande klanten

Waardeloos bedrijf. 1 week lang geprobeerd om in contact te komen . Klanten "service" gebeld meer dan 10 minuten wachten. Chat ingevuld en vervolgens er uit gegooid ( 3 x achter elkaar) Mailen kan niet .Bel je voor een nieuwe verzekering binnen 1 minuut iemand aan de lijn. Kennelijk is nieuwe klanten scoren belangrijker dan je bestaande klanten tevreden te houden. Ik moet voor de belastingdienst alleen een begin datum hebben van mijn lijfrente. Ben nu precies in week bezig. Had ik eindelijk iemand aan de telefoon is het heel toevallig de dag er voor naar de KNAB bank overgegaan. Ik was niet kwaad maar woest. Echt zo slecht heb ik de service nog nooit mee gemaakt

14 maart 2023

Laat Aegon aub links liggen!

Exact dezelfde ervaring als voorgaande poster. Men laat de klant weken wachten, beloven voor een bepaalde datum te antwoorden maar doen dat niet. Neem je vervolgens maar weer contact op dan zijn er veel excuses maar ja de helpdesk zit er om klanten af te poeieren, niet om problemen op te lossen. Jammer dus.

8 maart 2023

Is dit jouw bedrijf?