Aegon verdwijnt uit Nederland. Niets mis mee als bedrijf die geld heeft ge-int op Hypotheken, Levensverzekeringen via Nederlandse burgers. Daarom zetten ze hun zaken over via oa ASR, KNAB. En... Toon meer
Polis overgenomen van Spaarbeleg naar Aegon naar ASR. Ineens het het inleg terug polis. Kon waarde niet meer goed terugvinden. Vandaag gebeld, ik was een beetje huiverig gezien de recensies, maar ik b... Toon meer
Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Wat een waardeloos zooitje daar. En dat terwijl ze van ons pensioengeld betaald worden! 🤮 Ben al maanden bezig en nog steeds geen ant... Toon meer
Wat is Aegon toch een ranzig bedrijf. 25 jaar geleden een woekerpolis laten aansmeren. Pas na 18 jaar werd me duidelijk dat ze extreme percentages uit de belegde waarden jatten. En zelfs aan het einde... Toon meer
- Verzekeraar
- Financieel adviseur
- Verzekeringsmakelaar
- Verzekeringsmaatschappij
- Tussenpersoon voor levensverzekeringen
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Oplossingen voor Pensioen, Hypotheek, Verzekeringen, Sparen en Beleggen
AEGONplein 50, 2591 TV, Den Haag, Nederland
- aegon.nl
Wat een ongelofelijk slecht bereikbaar…
Wat een ongelofelijk slecht bereikbaar bedrijf is dit zeg!
Chat werkt totaal niet, als je al iemand na 10 x een chatbot te spreken krijgt wordt de chat gewoon afgebroken.
Telefonisch gewoon niet te bereiken.
Hoop hier zo snel mogelijk weg te kunnen!!
Zeer slecht verzekeraar super slecht…
Zeer slecht verzekeraar super slecht mensen wat hier onder staat van 1 ster is echt waar, klantenservice waardeloos, schade afhandeling duurt eeuwig, dan komen ze met hun partij die de schade vast stelt, 1 ding moet u weten en niet twijfelen NIET BIj AEGON in zee gaan. -10 sterren ze verdienen niet een 1 ster
De bot van de klantenservice stuurt…
De bot van de klantenservice stuurt mensen op het verkeerde pat. Klantenservice verbind je niet door, maar laat je gewoon opnieuw proberen. Ik heb nog betere ervaringen bij KPN. Waardeloos
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice
Niet telefonisch bereikbaar
Geen mogelijkheid om een vraag over een lopende polis te stellen…..
Daarom maar beëindigd…misschien krijg ik bij een ander wel de gevraagde informatie.
Zeer slechte en leugenachtige…
Zeer slechte en leugenachtige verzekeraar. Autoverzekering afgesloten, kreeg bericht dat ze mijn schadevrije jaren niet konden vaststellen terwijl ik mijn vorige polis voor me heb liggen, trede 10, notabene ook via AEGON. Ze zijn op geen enkele manier bereikbaar, drie kwartier in de wacht, via website foutmeldingen. Ondertussen is mijn premie meer dan verdubbeld van 21 naar 48, aso's SLUIT GÉÉN VERZEKERING AF BIJ AEGON, JE KRIJGT ER SPIJT VAN
Hele slechte klantenservice
Hele slechte klantenservice. 22 min in de wacht gestaan voor ik iemand aan de telefoon kreeg, waarna na een paar seconden de stem weg viel en er werd opgehangen. Bij een tweede poging weer ruim 20 min in de wacht gestaan. Na een paar minuten gesproken te hebben viel weer de stem weg. Ook: De chat zou binnen 1 minuut beschikbaar zijn, maar heb dit maar opgegeven na een paar minuten geen antwoord te krijgen.
Leugenachtig
Leugenachtig, laakbaar gedrag en zeer onprofessioneel en extreem klantonvriendelijk.
Weinig wendbaar en dus starre club die gemaakte afspraken moeiteloos niet nakomt.
Aegon Inboedelverzekering
Sinds 2015 een opstal, aansprakelijkheids en inboedelverzekering afgesloten. Eigen risico afgekocht.
Voor het eerst schade aan mijn telefoon. Ik had geluk want Aegon maakt reclame dat zelfs val schade door u zelf is meeverzekert! Met goede moed schade aangemeld (+/- EUR300,-). Helaas meneer,.. uw telefoon is 3 jaar oud. Wij schrijven telefoons af in drie jaar. Nieuwwaarde zou volgens hen nu EUR582,- zijn (Destijds EUR880,-). (Ze schrijven dus dubbel af) Waarde zou nu 15% van deze waarde zijn:EUR 87,38. De afkoop van het eigen risico geldt ook niet op val en stootschade meneer en bedraagt EUR250,-! Oftewel u heeft geen recht op vergoeding, fije dag! Waardeloze verzekeraar, begin er niet aan!!
Teleurstellend
Na 47 minuten in de wachtrij gestaan hebben ze me gewoon opgehangen. Zeer slechte zaak
Enorme wachttijden klantenservice...
32 minuten in de wacht voor één hele simpele vraag over mijn woon- en vrijetijdspakket en uiteindelijk de moed maar opgegeven... Ai serviceniveau is écht tot een bedenkelijk niveau gedaald.
Het is niet gelukt om de klantenservice…
Het is niet gelukt om de klantenservice te bereiken, ik heb 20 minuten gewacht. Ook in de chat kan ik niemand te pakken krijgen. Het is dinsdagmorgen 11u...
Wat je ook doet
Wat je ook doet, een account aanmaken gaat niet! Ben blij dat het telefonisch opzeggen wel een stuk makkelijker is gegaan. Ze zijn je blijkbaar liever kwijt dan rijk!
Telefonisch nagenoeg niet te bereiken
Telefonisch nagenoeg niet te bereiken! Problemen met doorgeven van documenten. Alleen via een chatbot te bereiken.
Goede huisdier verzekering
Goede huisdier verzekering. Claim indienen gaat snel en makkelijk. Uitbetaling vaak vlot.
Drama motorverzekering
Dit is de slechtste verzekering die ik heb afgesloten… ik heb een motor verzekering afgesloten WA+. Er is laatst geprobeerd mijn motor te stelen maar niet gelukt hierdoor heb ik wel wat schade overgehouden. Dit direct doorgegeven via de mail met duidelijke foto’s, factuur van de schade en een aangifte rapport. Omdat mijn motor niet startte en naar de garage moet heb ik gebeld voor pech hulp waar ik recht op heb maar kreeg te horen dat zij alleen auto’s ophalen en geen motoren dus zo kan je ook zien dat ze het beter konden houden op auto’s. Ik wacht nu al bijna 5 weken en er wordt mij nog steeds vertelt dat ik binnenkort een mail kan ontvangen van de schade expert. Ik raad serieus niemand aan om hier een motor verzekering af te sluiten. 5 weken wachten voor een schade expert is ongelooflijk schandalig.
Onduidelijk, addertje onder het gras
Onduidelijke site, met onduidelijke vragen. Als je deze niet goed naar hun inzien beantwoordt word je afgewezen. Wij gaan terug naar onze eigen verzekering, waar wel duidelijkheid geschept wordt. Als dit al zo gaat bij een aanmelding, dan vraag ik me af hoe het gaat als je er verzekerd bent!!!
Aegon was "vergeten" mijn pensioen…
Aegon was "vergeten" mijn pensioen potje op tijd over te maken naar Nationale Nederlanden. Op 4 april heb ik aangevraagd alles over te maken en op 29 mei na veel bellen het eerste deel overgeboekt. Sorry vergeten. Het tweede deel van deze polis heb ik vervroegd laten uitbetalen. U raad het al vergeten en tot op heden is er niets door Nationale Nederlanden ontvangen. En wanneer je belt is men niet op de hoogte want de betreffende persoon is er die dag niet en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd.
Aegon, dat was toch die club die de pensioenen van alle haven arbeiders was "kwijt geraakt" 1,4 miljard euro nergens meer te vinden. Ja we hebben echt goed gezocht. Geen bedrijf om zaken mee te doen.
Aegon Digitaal is géén Klanten taal: digitale rotonde waar je niet vanaf komt
Inloggen op mijn aegon werkt niet;
Wachtwoord reset komt niet binnen;
Nieuw account aanmaken met idin werkt niet, er bestaat al een account;
Chat bot geeft alleen maar opties of geen antwoord op de vraag. Komt niet eens in de buurt;
Feedback van de chatbot zijn niet alle waardering cijfers aan te kiezen, uiteraard wel het cijfer 10;
Bericht achter laten in de chat bot loopt eveneens vast omdat je daarvoor door de chatbot verwezen wordt naar mijn aegon.
GEEN ZAKEN MEE DOEN
Ik wil mijn overlijdensrisicoverzekering verhogen zodat wanneer één van ons onverhoopt zou komen te overlijden, de andere financiële zekerheid heeft. Dit vindt Aegon geen geldige reden. Belachelijk, wat een bedrijf en wat een bizar slechte website. Dat dit bedrijf nog kan bestaan.