Via de website shampoo besteld en betaald op 20/8/2024 maar tot op heden nooit iets ontvangen alleen een bestel bevestiging per email. Na mijn vraag wanneer levering zou plaatsvinden ontving ik op 2... Toon meer
Het enige wat ze sturen is een factuur. Oplichters zijn het. E-mails worden niet beantwoord en telefonisch krijg je alleen een voicemail.
Geen goede communicatie en het duurde bijna een maand voordat ik me geld terug kreeg. Koop liever met een credit card of paypal anders ben je niet beschermd als klant.
Dit bedrijf moet gesloten worden. OLICHTERS OPLICHTERS OLICHTERS. DAMES WE WERKEN HARD VOOR ONZE CENTJES NIET BIJ DEZE SHOP BESTELLEN. OH EN MENEER ALS JE WILT DREIGEN I'M WAITHING. gus deze olichte... Toon meer
Het enige wat ze sturen is een factuur
Via de website shampoo besteld en…
Na mijn vraag wanneer levering zou plaatsvinden ontving ik op 24/9/2024 een excuus mail voor vertraging en dat de zender direct aktie zou ondernemen. Inmiddels weer een maand verder en nog niets ontvangen.
Ik vermoedt dat dit geen betrouwbare webshop is en raad de mensen dan ook aan om hier niets te bestellen want ik vrees dat u dan uw geld kwijt bent zonder iets geleverd te krijgen.
Zorg voor achteraf betalen en laat je niet bang maken als het mis is gegaan
Mijn bestelling werd gewijzigd door afrobeautyshop en ik heb iets ontvangen wat ik niet heb besteld. Contact leggen is onmogelijk en nu krijg ik incasso achter me aan, alsof ik dan ineens wel ga betalen voor iets wat ik niet heb besteld. Ik heb betaald voor wat ik heb besteld en ontvangen dus los dit op en laat me met rust!
Geen geld terug
Afgelopen maand heb ik een bestelling gedaan. Met vertraging kreeg ik uiteindelijk EEN DEEL van mijn bestelling. 2 haar producten heb ik niet gekregen, maar wel voor betaald. Ik heb meermaals een mail gestuurd om mijn geld terug te krijgen en heb geen reactie gekregen. Het is onmogelijk om iemand te bereiken. Ik zou hier niet bestellen!
Frauduleus
Begin mei besteld. Gevraagd om restitutie ivm lange levertijd en nodig hebben producten. Al 2 berichten gestuurd maar nooit antwoord op gehad. Ik denk dat deze site pure oplichting is. Wat me verbaast is dat het ik Google shopping staat. Dit gaf mij vertrouwen in de webshop. Echter is niks minder waar. NIET bestellen hier!!
Foute producten geleverd
Ik heb de bestelling snel ontvangen; maar het waren alleen maar foute producten. Om met ze in contact te komen, lijkt onmogelijk. Bellen, email, whatsapp... Nergens een reactie. Ik zou het product wel terug willen sturen, maar heb geen zekerheid dat ik dan de verzendkosten terug krijg. Ik ga ervan uit dat een bedrijf wat een fout maakt ook de verantwoording hiervoor neemt. Had ik deze site met reviews maar eerder gelezen.
Waardeloze winkel krijg de verkeerde…
Waardeloze winkel krijg de verkeerde producten moet dan ook nog betalen voor retourzending en zijn niet te bereiken via mail of telefoon. Vervolgens krijg je van MyRiverty een betalingsherinnering. Postbewijs en alles verstuurd maar zijn niet te bereiken. Nu kan ik aanvinken stuur een review naar info afrobeautyshop maar deze komt toch niet aan is onbestelbaar en je kunt fluiten naar je verzendkosten wat niet mijn fout was.
Dit bedrijf moet gesloten worden
Dit bedrijf moet gesloten worden. OLICHTERS OPLICHTERS OLICHTERS.
DAMES WE WERKEN HARD VOOR ONZE CENTJES NIET BIJ DEZE SHOP BESTELLEN. OH EN MENEER ALS JE WILT DREIGEN I'M WAITHING. gus deze olichters je centen niet aub scheelt een hoop ellende voor jou want deze mensen boeien niet als je huilt later of niet. Met jou centjes leven ze een goed leven. NIET BESTELLEN HIER NIET BESTELLEN. een gewaarschuwde dame telt voor 2. Jammer dat je een ster moet geven. Deze mensennzijnngeennsterretjes waard
BESTEL HIER NIET !!
Deze mensen zijn stiekem en vals..
Ik wacht al 9 dagen op mijn bestelling
Al meer dan een week wordt er gelogen over dat mijn bestelling is verzonden..
En uiteindelijk na 9 dagen krijg ik een bericht dat mijn pakket naar een pickup wordt gestuurd terwijl ik 6,95 verzendkosten heb betaald ! om het thuis af te laten leveren
Op mail wordt nu gewoon niet geantwoord
Als ik mijn geld niet terug krijg ga ik melding maken bij het ACM
Ook zal ik in de black hair communities waar ik lid van ben op facebook waarschuwen voor deze mensen
Van mij zijn ze nog niet af
koop er nooit wat
koop er nooit wat. Ik heb nooit iets ontvangen en telefonisch onbereikbaar. Zo asociaal. Had het kunnen weten natuurlijk, als ik beter had nagedacht....Maak niet dezelfde dure fout.....
Koop er niet, mensen!
Bedrijf levert niet. Bedrijf doet niet aan klantcommunicatie. Bedrijf doet niet aan voorraadbeheer.
Ook al geeft het bedrijf op de website aan "op voorraad, morgen bezorgd"- daar klopt niks van. Het product is standaard niet op voorraad. Waarschijnlijk is dit een dropshipping bedrijf. Je order gaat naar een of andere vage leverancier. Na een tijdje blijkt die niet te kunnen leveren. Pas als jij als koper dan twee keer gemaild hebt over waar de bestelling blijft, of de voicemail hebt ingesproken ("Hi, this is Lyca voicemail"...?!!) krijg je een standaard mailtje terug: bestelling is geannuleerd en betaling wordt teruggestort. Ik heb nu tweemaal deze ervaring met dit bedrijf, over drie jaar, dus je kunt gerust stellen dat dit een onbetrouwbaar bedrijf is dat niet een ECHT bedrijf wil zijn. Koop er niet, mensen.
Een rot webshop
Een rot webshop, klant onvriendelijk en je ontvangt je bestelling niet compleet. Mails gestuurd word gewoon niet op gereageerd, blijf aub ver weg van deze waardeloze webshop!!!!!!
Bestelling ontving ik laat en niet compleet
Bestelling ontving ik laat en niet compleet (slechts 1 van de 4 flessen en een conditioner die ik niet besteld had). Op e-mail wordt niet gereageerd. De vorige bestelling ging prima, maar ik doe dit niet nog een keer.
Onbereikbaar en slordig
Ik heb hier meerdere keren besteld en elke keer verkeerd (veel goedkoper dan het bestelde product) of ontbrekend product gekregen. Winkel is vervolgens telefonisch en via mail onbereikbaar. Ik bestel hier noooooit meer.
Verkeerde levering en lange levertijd ivm vakantie?
Levertijd van 7 dagen ivm vakantie, terwijl er op de website stond dat de vakantie tot eind juli was. Het is nu eind augustus. Daarnaast verkeerde producten gekregen! Ik heb een e-mail gestuurd, maar helaas geen reactie. Ik zou niet nog eens voor deze webshop kiezen.
Bestelling niet geleverd.
Ik wacht inmiddels al zeven weken op mijn bestelling. Klanten service is niet bereikbaar. Geen telefoonnummer dus alleen via mail te bereiken. Dat geld ben ik dus kwijt. Wellicht dat ze hier wel op reageren. Zo moet je in ieder geval niet met klanten omgaan. Ik raad aan hier zeker niet te bestellen.
Ge wel dig top haar producten voor…
Ge wel dig top haar producten voor een scherpe prijs
Netjes en goed ingepakt zelf nog extra afgeplakt
Het eengiste jammere is dat soms wat langer duurt voor het geleverd wordt maar het komt altijd
Tot snel weer
Levert niet, onbereikbaar, en schokkend onbeleefd
Torenhoge verzendkosten betaald om vervolgens maar 1 van de 3 producten te ontvangen. Als de site gewoon aangegeven had de producten niet op voorraad te hebben, had ik niet besteld. Inmiddels drie keer gemaild, maar klantenservice volledig onbereikbaar. Ik bestel hier nooit meer.
Update: ik ben gebeld door het bedrijf en het is werkelijk SCHOKKEND hoe onbeleefd deze man tegen me was. Onderbrak me telkens, luisterde totaal niet naar wat ik zei, weigerde een oplossing te bieden, en dreigde alleen maar met dat ik de review moest verwijderen.
Beter met een andere betaal methode betalen
Waardeloos
Waardeloze webwinkel. Bestel 3 producten, na 5 dagen krijg ik maar 1 product in de brievenbus bezorgd zonder enige aankondiging. Waar blijft de rest??? Heel onprofessioneel dit. Zal hier zeker NOOIT meer bestellen.