Köpte en bil från Aften Bil och blev tyvärr mycket besviken. Vid köpet uppgav säljaren att bilen hade kamkedja, och detta stod även på varudeklarationen som säljaren hade skrivit under. Efter någr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lämnade in bilen för skadereglering. Bilen skulle vara klar efter 5-7 dagar. Nu har det gått över två veckor !! Jag förstår att det kan hända att folk blir sjuka. Men precis som andra jobb med deadlin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rekommenderar David på Arlandastad. Bytte in min bil mot en ny och allt gick smidigt. David gav bra service, var lätt att nå och hade ett professionellt bemötande. Mycket nöjd med hela affären.
Jag köpte en Toyota Auris av Papken och fick ett väldigt gott intryck redan från första stund. Atmosfären på platsen var avslappnad och professionell, och både Papken och hans kollegor var tillmötes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi är auktoriserade återförsäljare & verkstad för Volkswagen, SEAT, CUPRA, Kia och Maxus. På vår verkstad är vi även auktoriserade för Kia, Volkswagen, Volkswagen transport, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA, Hyundai, Ford & Maxus. På Aftén Däckcenter är vi anslutna till kedjan Euromaster. Vi har alltid de senaste modellerna för omgående leverans. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta våra kunder i fokus så vi överträffar kundernas förväntningar. Hos oss på Aftén Bil kan man få hjälp med att hitta rätt när det är dags att införskaffa en ny bil. Vi hjälper kunder med allt från värdering av nuvarande bil till finansiering på den nya. Vi kan också hjälpa till i frågor vad det gäller fordonsskatt, försäkring, service och andra viktiga faktorer man ska tänka på när man köper en ny bil. Våra säljare är produktspecialister och har stor kunskap i bilekonomi, t.e.x leasing och finansiering. Detta gör att vi kan hjälpa våra kunder till en tryggare bilaffär. Vårt mål är att våra kunder ska hitta rätt bil för just dennes individuella behov och vara så pass nöjd, att vi får fortsatt förtroende att vara den självklara billeverantören. Hos oss kan du ha ett komplett bilägande där vi b.la erbjuder försäljning, verkstad, tillbehör samt reservdelar. Välkommen till Aftén Bil - En Riktigt Bra Bilaffär.
Rallarvägen 10A, 184 40, Åkersberga, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 82% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sämsta servicen någonsin. Har inte så mycket mer att säga. Måste tyvärr trycka i en stjärna för att det inte finns lägre betyg…
Papken är trevlig och var lätt att göra affär med. Det gick snabbt och smidigt

Antwoord van Aftén Bil
Tack vare, Papken Khachadorin, som tog hand om mitt köp, metodiskt och med glatt humör,

Antwoord van Aftén Bil
Ville köpa en bil från dem och lämna min bil som inbyte. De värderade min bil till 260k, en likadan model är till salu för 360-370k. Precis likadan! Skambud!!! Tråkigt, ni snålar istället för att tjäna pengar.

Antwoord van Aftén Bil
Var inne med ett försäkringsärende. Har en plåtskada som täcker flera delar av bilen som min försäkring täcker.
Uppstod oklarheter om en ev tidigare skada som fanns dold under. Försäkringsbolaget säger en sak till verkstan o en annan till mig.
Jag uppskattar att Aftén tagit sig tiden att gräva vidare i det förvirrade läget.

Antwoord van Aftén Bil
Väldigt nöjda med både nya bilen och upplevelsen vid inköpet. Kan varmt rekommendera Aftèn Bil i Åkersberga och säljaren David Alan för ett väldigt bra och proffsigt bemötande
Den upplevelsen när jag lämnade in min bil på service på Aten bil i Barkarby det blev bemött av Sedim Dogic och fått hjälp av hans kollegor bland annat Alex. Den professionalism som de hade och bemötandet jag fick direkt när jag kom till butiken var fantastiskt och självklart kommer det göra att jag kommer rekommendera Aften bil Barkarby till mina kollegor vänner och bekanta.

Antwoord van Aftén Bil
Bra kvalité på bilen för ett bra pris, vänliga bemötanden och väldigt hjälpsamma.

Antwoord van Aftén Bil
Papken tog hand om oss direkt, visade alla möjliga bilar efter våra kriterier, var öppen med brister och hjälpte till med allt, mindre problem uppstod med bilen vi köpte men som Papken löste snabbt och enkelt.
Det är så en bilaffär ska gå till
Tack Papken för all din hjälp

Antwoord van Aftén Bil
Köpte nyligen en bil och hade turen att få hjälp av Papken. Riktigt trevlig och genuin person som tog sig tid att svara på alla mina frågor – inget stressat eller påklistrat, utan han ville verkligen att jag skulle känna mig trygg med köpet. Han kollade upp allt jag undrade över och såg till att jag fick all info jag behövde. Kändes som att han verkligen brydde sig om att jag skulle bli nöjd. Rekommenderar honom varmt om du vill ha en smidig och ärlig bilaffär!

Antwoord van Aftén Bil
Ärlig bilhandlare! Inga problem att få dåliga bromsar åtgärdade efter köpet. Jätte nöjd!

Antwoord van Aftén Bil
Köpte bil av David på vw, otroligt smidig och bra affär. Stort tack!
Jätte bra service och kundbemötande har dem. Kan starkt rekommendera Papken som säljare. Han gör ett jätte bra jobb och är väldigt hjälpsam. Han kan mycket om bilar oxå vilket är pluspoäng. 😄

Antwoord van Aftén Bil
Alt fungerar bra så länge du ska köpa något, vill du reklamera så mottagaren inte tillgänglig.
⭐⭐⭐⭐⭐
Jag var initialt lite tveksam efter att ha läst recensionerna, men bestämde mig ändå för att kontakta Aftén Bil eftersom de hade en bil jag var väldigt intresserad av. Det visade sig vara ett riktigt bra beslut!
Från första kontakten fick jag ett mycket trevligt bemötande. Det mesta av affären sköttes smidigt via telefon utan några problem, och när jag väl hämtade bilen på plats i Vallentuna kändes allt rätt. Jag fick ett bra pris och är mycket nöjd med köpet. Rekommenderas varmt!

Antwoord van Aftén Bil
Afténs verkstad är på riktigt det värsta jag varit med om. Strul, missförstånd och otrevligt bemötande. Jag hamnade där eftersom det var närmsta auktoriserade verkstad när bilen havererade. De förklarade att nogsamt att jag inte var kund där - alltså att bilen var köpt på ett annat ställe - och att jag därför inte fick samma välvilliga bemötande som en "riktig" kund. Så anmärkningsvärt att jag bad verkstadschefen upprepa det och ja, han menade att det verkligen var så. De hade massor av tillfällen att korrigera sitt bemötande men fortsatte på samma sätt och menade att de egentligen inte hade tid att reparera bilen överhuvudtaget. Det hjälpte en del när jag kontaktade Kia huvudkontor - något som absolut inte var ett garantiärende blev plötsligt just ett garantiärdende.

Antwoord van Aftén Bil
Köp aldrig en bil här, du blir grundlurad med information om bilen och sedan är personalen så otrevlig och okunniga.
Serviceboken försvann lägligt och finns ingenstans att hitta.
Här sätter de verkligen ett ansikte på lita aldrig på en bilförsäljare.
Infon du får på bilen stämmer inte med verkligheten och när du ifrågasätter blir du otrevligt bemött och de friskriver sig allt ansvar.

Antwoord van Aftén Bil
Bespara er huvudvärken och gör absolut inte affärer med dessa skojare till bilhandlare. Helt absurd upplevelse och efterköpupplevelse. När bilen totalt lägger av efter några mil totalvägrar företaget ta ansvar och lämnar oss utan bil i ett halvår.. ingen som helst ersättning.. undvik till varje pris

Antwoord van Aftén Bil
Företaget "bjöd" på en felsökning av bromsar. Kostnaden var 800:- + moms. Trodde i min enfald att detta var slutet på mina bilproblem då jag valde att skrota bilen. Får en fakturapåminnelse, nån första faktura har jag aldrig fått, där jag krävs på betalning för arbete som av försäljaren skulle vara "bjuden på". Så dom ljuger och ska ha betalt för det som skulle vara gratis. Denna verkstad går inte att lita på. Vallentuna Motor AB en del av Afte'n bil.

Antwoord van Aftén Bil
Jättebra och proffsigt första intryck av Aftén Bil. Säljaren David framförallt, lyhörd, servicemindad och trevlig. Svarade på alla våra tusen frågor och vi kände oss trygga. Jättenöjda med nya bilen och hela processen, tack David!

Antwoord van Aftén Bil
Lees meer over geverifieerde reviews.