Trevligt och proffsigt bemötande! Smidig och trygg affär. Fem stjärnor till VKDB i Eskilstuna! Rekommenderas varmt. Det enda negativa var att bokningssystemet för att få en tid strulade (ringde... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Lätt att sälja bilen på detta sätt. Fick lite lägre betalt än vad jag hade tänkt på nätet men tänkte att det är ok om det är smidigt och att budet inte sänks efter besiktning på stationen. Gick med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Info over vikoperdinbil.se
Geschreven door het bedrijf
vikoperdinbil.se är en tjänst från Autohero, Europas största oberoende återförsäljare av begagnade bilar. Autohero gör det enkelt att hitta, köpa och finansiera begagnade bilar.
Contactgegevens
Verenigde Staten
- vikoperdinbil.se
mycket bra bemötande från han som tog…
mycket bra bemötande från han som tog hand om min bil jag är jättenöjd
Nöjd säljare
Allt gick så smidigt. De tog hand om allt pappersarbete. Han som tog emot bilen var väldigt trevlig och kunnig.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Fick ett otroligt dåligt pris som förslag till köp av min bil
Fick ett otroligt dåligt pris för köp av min bil, 302' då 2 andra bjöd 375'. Skojare skulle jag vilja säga.

Seriöst intryck.
Allt Gick Smidigt Till Mycket Trevlig…
Allt Gick Smidigt Till Mycket Trevlig Mottagande Jag Är Jätte Nöjd.
Vi hälsar dig på din bil
Vi hälsar dig på din bil inte vi köper din bil.
Vilken scam pris buder ni på

Smidigaste bilaffären någonsin
Rekommenderas varmt.
Det enda negativa var att bokningssystemet för att få en tid strulade (ringde inte upp, utan jag fick maila/ringa), men när man kom över det hindret så var allt toppen.
Seriöst och enkelt
Bra bemötande och enkelt. De ombesörjer uppsägning av försäkring samt löser det finansiella tex lån mm.
Vi köper din bil ville köpa min volvo…
Vi köper din bil ville köpa min volvo 944 epa från 1991 för 7 tusen. Har fått bud på 80 tusen och högre. Den har orginal lack med minimal lack släpp och har minimal synlig rost. Hadde förväntat mig minnst 60 tusen då andra försäljare velat ge 70 tusen men det är ju mentalt att försöka få en bil ett jätte bra sick för 7 tusen. Känner mig lurad av Tony rickardsson ljög om bästa marknads pris. VKDB är ett skämt.

Bemötandet var helt ok
Bemötandet var helt ok, allt sköttes korrekt och tydligt. Att det inte blev 5 stjärnor beror istället på lokalerna och läget. Att komma in på en skitig bakgård för att sälja sin bil ger taskiga vibbar…
Bra pris och mycket vänligt bemötande
Nöjd med priset jag fick på datorn. Besiktningen var snabb och smidig och priset nu t o m marginellt högre. Kördes till tågstationen för hemfärd utan bil.
Va väldigt bra
Va väldigt bra, kunde förklara hur det skulle gå o blev nöjd med prisvärderingen
Trevlig personal som var tydlig med vad…
Trevlig personal som var tydlig med vad hon skulle göra och hur det skulle gå till. Efter väntan under genomgång av bilen där dom bjöd på kaffe fick vi ett bra samtal och en bra stund att diskutera bilen. Vi är jätte nöjda med bemötandet vi fick.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.