Mijn vraag over een horloge die ik via bol.nl op de website van ajuwelier zag werd snel en deskundig beantwoord. Advies, ondersteuning en verzending waren helemaal in orde. Een aanrader!
Ingegraveerd kinderbestekje besteld. Bestellen via de site ging heel makkelijk. Snelle levering, werd nog telefonisch overlegd over het ingraveren. Zeer klant vriendelijk. Cadeautje was ook nog heel... Toon meer
AJuweliers.nl heeft duidelijke beschrijvingen over de maten, de vorm en mogelijkheden, naast helder beeldmateriaal en beschrijvingen tot in detail over de materialen die zijn gebruikt. In ieder gev... Toon meer
Nadat ik eerst de armband een maat te klein had besteld kon deze bestelling kosteloos geannuleerd worden. AJuweliers heeft daarna de juiste maat besteld en zodra deze bij hem binnen was, mij direc... Toon meer
Over Ajuweliers
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ajuweliers.nl is de online winkel van Juwelier Remark en Trends, Jewels & Watches Leeuwarden. Je bent van harte welkom in onze winkel om de collecties te bekijken en voor advies van onze vakkundige medewerkers.
Nieuwestad 18, 8911 CS, Leeuwarden
- 058-2139146
- info@ajuweliers.nl
- ajuweliers.nl
Prima service en mijn ring fantastisch …
Prima service en mijn ring fantastisch thuis afgeleverd gekregen. De service is ter plaatse in Leeuwarden ook heel prettig en correct.
prima service
prima service. na bestelling snel in huis en zonder verzendkostem.
Top service en snelle levering!
Supersnelle service
Supersnelle service, vandaag besteld is morgen in huis. En dan is het ook nog heel mooi ingepakt! Bij mijn laatste bestelling, kreeg ik ook nog een armband cadeau. Volgende keer bestel ik weer bij Ajuweliers.
Scherpe prijs en service
Scherpe prijs, werkende welkomstkorting, al met al de goedkoopste voor de ketting die ik wou. Netjes de dag erna bezorgd en gratis in cadeaupapier verpakt.
Snelle levering, mooi verpakt
Snelle levering, mooi verpakt en een cadeautje erbij! Erg leuk!
Super leuk ingepakt en zeer snelle …
Super leuk ingepakt en zeer snelle levering.
Horloge met een kras erop ontvangen
Horloge met een kras erop ontvangen, Toch omdat ik hem zo graag wou hebben,(het was de laatste van dit horloge) heb ik hem toch gehouden maar het hoort niet. Ook konden ze niets aan de prijs veranderen, een kleine tegemoetkoming had toch leuk geweest. Het kan goed gemaakt worden door deze cadeaubon te winnen ha-ha.
Prachtige bedeltjes van heart to get!
Prachtige bedeltjes van heart to get, snel bezorgd en heel mooi verpakt.
Betrouwbaar en vriendelijk bedrijf, zo wil je behandeld worden
Een snelle levering
Een snelle levering. De volgende ochtend had ik mijn bestelling al in huis.
Verjaardagscadeau.
Ik was op zoek naar een bepaald horloge en was prijzen aan het vergelijken toen ik op deze site kwam.
Het horloge meteen besteld.De belofte van snelle levering goed nagekomen.
Het was smaakvol ingepakt,terwijl ik dat niet eens ingevuld had!
Prima geregeld dus.
Een volgende keer zal ik zeker eerst naar deze site gaan om wat te bestellen!
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Pakjes waren mooi ingepakt. Ik zou het zeker aan iedereen aanbevelen.
Grote klasse!
Zeer attente medewerker(s): namen (e-mail) contact op toen zij zagen dat mijn bestelling niet goed was gegaan.
Nog dezelfde dag verstuurd en daags erna bestelling in huis.
Was elk bedrijf maar zo!
Goede en snelle service
Goede en snelle service, prachtig ingepakt!
Ontzettend tevreden!
Snelle levering, goede kwaliteit en goede service. Netjes verpakt.
Ik vond het erg snel en netjes …
Ik vond het erg snel en netjes afgeleverd. Het was heel netjes verpakt alsof het een cadeautje was! De levering was snel en kreeg ook op tijd mailtjes voor de track en tracé. Bij deze was ik erg tevreden en zou ik zeker vaker bestellen bij ajuweliers!