AlendoReviews

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

frauduleuze firma

Is een frauduleuze firma. Eens bestelling geplaatst en betaald, duidelijk dat er een overzeese bestelling werd geplaatst. Enkel trackingsnummer, maar je kan bestelling nooit volgen. Ook contactnummer in NL is nep, steeds stereotiepe mail: bestelling verzonden.

13 november 2024

Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf

Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf, bestel hier niet!!! 3 Sept een bestelling geplaatst (2 lampen), levertijd 8 tot 16 dagen. Na 16 dagen en een mail van mijn kant met de vraag waar de bestelling bleef, n bericht gehad dat die bij de vervoerder is. Daarna weer zoveel dagen wachten. Nu, 23 sept, bericht gekregen dat het pakket is bezorgd. We hebben NIETS ontvangen en ook nooit de naam van een vervoerder met track en trace gekregen. Wees gewaarschuwd: je bent je geld kwijt!!
CvdW

23 september 2024

Ik heb een lamp besteld

Ik heb een lamp besteld. En die is nooit aangekomen. Ik heb contactformulier ingevuld, maar niets gehoord. Je kunt ze niet bellen. Had ik de reviews maar eerder gelezen...

16 september 2024

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Mail gestuurd; géén reactie. Gewoon oplichters. Hier nooit bestellen. Hetzelfde product gezien bij meerdere aanbieders op Pinterest. Waarschijnlijk van dezelfde leverancier. NIETS VIA DIT PLATFORM BESTELLEN! Zijn criminelen.

2 augustus 2024

Nooit iets bestellen

Ik heb iets besteld nooit aangekomen al 4x gemaild geen reactie terug. Ga nu verdere stappen ondernemen want ik wil mijn geld terug. Ik ga naar de rijdende rechter eens kijken wie hier het laatste lacht wat een...bedrijf schandalig om zo mensen te bedriegen

10 juli 2024

Alles ging mis

Alles ging mis. De producten waren veel en veel kleiner dan in de advertentie stond en niet bruikbaar. Terugsturen kon alleen naar het land van herkomst. China?
Rechtsbijstand ingeschakeld die mij wees op mijn rechten. Herhaaldelijk mails gestuurd en ontvangen. Bezig vanaf februari, maar wordt vervolgd. Ik laat het er niet bij zitten. Valse beloften, maar wel zwart op wit. Nu doorgegaan met incasso. Ben benieuwd. Zal wel niets meer van ze horen, maar het is het principe. Oplichterij !!

23 juni 2024

Bestel hier nooit!!!

Duurt lang. Tot 3x moeten informeren waar mijn bestelling blijft. 2 maanden later eindelijk ontvangen.
Helaas een andere trui dan ik besteld had. Retour aangevraagd. Het blijft stil. Tot 2x een herhalingsemail gestuurd.
Excuus, vanwege drukte er tussendoor geschoten. Zal z.s.m. een retourformulier sturen. Ook hier een herhalingsverzoek. Geen reactie meer.
Heb het verlies genomen en zal nooit meer hier bestellen en dit ook in mijn omgeving vertellen dit nooit te doen.

10 mei 2024

!!! ripoff !!!

!!! Grootste ripoff ever!! De geleverde tas was echt 'plastieken brol' en er zat een vreselijke chemische geur aan. Was dus niet de mooie leren tas zoals ze op de foto willen laten uitschijnen. Meteen retour gemeld, duurt heeeeel lang voor er gereageerd wordt, het blijft allemaal heel vaag, dus je moet meerdere keren sturen voor het duidelijk wordt. Dan is het ineens ook heel moeilijk en duur om iets te retourneren. Je wordt dan zo goed als gedwongen het artikel te houden en dan krijg je 30% van het bedrag terug gestort. Artikelen komen recht uit China, Amsterdam heeft er niets mee te maken. vre-se-lijk!!!

20 mei 2024

Niet eens 1 ster waard!

Niet eens 1 ster waard!! Ben niet van plan om ooit nog te bestellen
Ten eerste duurde het een maand eer ik mijn pakketje kreeg
Vervolgens klopt niets van de bestelling.
Ik vroeg een geel en een beige broek plus jasje.
Heb 2 x beige ontvangen in een mini maatje.
Ben uiterst ontevreden. Heb hier al over gemaild
Maar geen antwoord gekregen. Ik heb 90€ uitgegeven voor niets 😡echt slecht!

13 mei 2024

Als je jezelf serieus neemt bestel dan niet bij Alendo.

Alendo is een dropshipper. Je bestelling gaat diect naar China. Levertijd is lang ( maand +). Zelfde artikelen zijn ook op Aliexpress te bestellen maar dan de helft goedkoper en 100% betere service en snelle levering. Reactie op e-mails over bij levering kapotte artikelen wordt niet gegeven. Als je jezelf serieus neemt bestel dan niet bij Alendo.

11 maart 2024

Producten slechte kwaliteit

Na twee leuke tafellampjes besteld te hebben bij Alendo duurde het een dikke maand eer de lampjes aankwamen, op zich geen probleem want er werd een trackinglink meegestuurd dus ik kon het pakketje volgen. Bij de aankomst was een van de twee lampjes kapot dus ik mailde de klantendienst om een nieuw lampje te vragen om het kapotte te vervangen. Er werd gevraagd om een video te maken, een week nadat ik deze doorgestuurd heb werd opnieuw gevraagd om de video te bezorgen omdat ze de andere ‘kwijt’ waren. Dus ik stuur opnieuw een video en krijg zo goed als meteen een antwoord dat ze een nieuwe zullen opsturen. Ik vraag meteen ook om een trackinglink zodat ik de vervanging kan opvolgen. Sindsdien heb ik niets meer vernomen van hen (laatste communicatie dateert van begin maart), ondanks mijn 2 vervolgmails die ik hen nog gestuurd heb. Op de koop toe is ook mijn tweede lampje gestopt met werken na een drietal keer te gebruiken. Weinig kwalitatieve producten die voor veel geld verkocht worden en de klantendienst is ook niet al te behulpzaam.

6 maart 2024

Na wat geduld 3 oplaadbere touchlampjes…

Na wat geduld 3 oplaadbere touchlampjes ontvangen. Hartstikke leuk totdat je ze met bijpassende oplaadsnoertjes gaat opladen. Alle drie de lampjes doen het daarna niet meer. Na twee mails te hebben gestuurd met de vraag waar het aan kan liggen, geen reactie. Slechte service! En geld weggegooid. Heel jammer want het waten echt leuke lampjes

12 februari 2024

Reactie op antwoord Alendo

Beste Team Alendo

Het spijt me te horen dat jullie mijn bezorgdheid niet volledig begrijpen. Het gaat hier niet alleen om de retourvoorwaarden, maar vooral om het product zelf dat niet aan de verwachtingen voldoet. Het ontbreken van labels en wasvoorschriften, samen met de inferieure kwaliteit en het afwijkende breipatroon, zijn allemaal punten van zorg die niet worden aangepakt door simpelweg te verwijzen naar de retourvoorwaarden. Ik hoop dat jullie deze feedback ter harte nemen om de ervaring van andere consumenten te verbeteren.

Met vriendelijke groet
Ilse

9 februari 2024
Reviews in alle talen tonen. (21 reviews)