Alensa.pl Reviews

9.343
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamawiałam ze sklepu alensa.pl już kilka razy i zawsze byłam bardzo zadowolona. Szeroka dostępność soczewek, które w innych sklepach mają długi czas wysyłki lub całkowite problemy z dostępnością. Świe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Od około 5–6 lat regularnie zamawiam soczewki na Alensa.pl i jestem bardzo zadowolona z zakupów. Sklep oferuje atrakcyjne ceny, a realizacja zamówień i dostawa przebiegają sprawnie i bezproblemowo. D... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zawsze zamawiam tutaj soczewki kontaktowe i jestem bardzo zadowolony. Zamówienia są bardzo szybko realizowane i wysyłane, a produkty zawsze docierają dobrze zapakowane i zgodne z opisem. Nigdy nie mia... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nie zawiodłam się kolejny raz- dostawa bardzo szybko, dziękuję, niestety często za późno sprawdzę ilość pozostałych soczewek i wtedy liczę na cud że szybko dotrą. Konkurencja i to znana na rynku wile... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Contactlenzen leverancier
  2. Brillengroothandelaar
  3. Zonnebrillenwinkel

Over Alensa.pl

Geschreven door het bedrijf

Darmowa dostawa powyżej 169 zł
Dostawa jest bezpłatna dla wszystkich zamówień powyżej 169 zł i zaczyna się od zaledwie 9,95 zł dla pozostałych zamówień. Numery śledzenia są dostarczane do wszystkich zamówień, a większość z nich jest dostarczana w czasie krótszym niż 3 dni robocze.

Darmowe prezenty powyżej 300 zł
Wybierz ekscytujący prezent przy zakupie powyżej 300 zł. Prezenty często się zmieniają, więc bądź na bieżąco.

Szybka wysyłka
Każdego miesiąca przetwarzamy ponad 200 000 zamówień i jesteśmy dumni, że prawie 98% z nich wysyłamy tego samego dnia.

Zawsze niskie ceny
Zobowiązujemy się do oferowania najniższych konkurencyjnych cen na rynku, a jeśli znajdziesz lepszą ofertę, dopasujemy ją.

Nr 1 wśród europejskich dostawców soczewek kontaktowych
Jesteśmy dumni z posiadania największego zapasu soczewek kontaktowych i akcesoriów do nich w Europie, co pozwala nam utrzymać niskie ceny i doskonałą obsługę dzięki natychmiastowej wysyłce.

Wysokiej jakości oprawki
Oferujemy wyłącznie oryginalne produkty wszystkich znanych producentów. Nasz sklep internetowy oferuje ponad 19 000 modeli okularów korekcyjnych i przeciwsłonecznych ponad 80 marek, w tym Ray-Ban, Polaroid, Crullé, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger i Prada. Wszystkie oprawki posiadamy w naszych magazynach i są one gotowe do natychmiastowej wysyłki.

Najwyższa jakość soczewek okularowych
Wszystkie soczewki okularowe wykonujemy na zamówienie w Europie. W tym celu współpracujemy z wiodącymi na świecie producentami soczewek, takimi jak Zeiss, Adrial czy Essilor. Nasi specjaliści zachowują najwyższe standardy w produkcji i montażu okularów korekcyjnych.

Alensa.pl
Wiedza i doświadczenie, które zdobyliśmy przez 20 lat na rynku, pomogły nam opracować obszerny katalog produktów, dedykowany zespół obsługi klienta i miliony zadowolonych klientów.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(9.343)

979 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam. Jestem bardzo zadowolona.
Towar zgodny z opisem.

10 september 2026

Dzień dobry, Pani Edyto!

Bardzo dziękujemy za wspaniałą, pięciogwiazdkową ocenę i miłą opinię!

Bardzo nas cieszy, że jest Pani zadowolona, a zakupiony produkt sprawia radość i dokładnie odpowiada opisowi. Pani rekomendacja jest dla naszego zespołu wspaniałą nagrodą.

Życzymy pięknego dnia i zapraszamy ponownie!

Szybka realizacja

Dzień dobry, Pani Moniko,

bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek i Pani opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło w najlepszym porządku i do Pani pełnego zadowolenia.

Życzymy miłego dnia i zapraszamy na kolejne zakupy!

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku

Dzień dobry, Pani Moniko,

Życzymy miłego dnia i zapraszamy na kolejne zakupy!

Sprawna obsługa

Zamówienie dotarło szybko.Dobra cena.

Dzień dobry, Pani Agnieszko,

bardzo dziękujemy za wspaniałą, pięciogwiazdkową ocenę oraz czas poświęcony na napisanie opinii.

Bardzo nas cieszy, że była Pani zadowolona zarówno z szybkości dostawy, jak i z cen w naszym sklepie internetowym. Błyskawiczna realizacja zamówień i zadowolenie naszych klientów są dla nas zawsze na pierwszym miejscu.

Życzymy pięknego dnia i z niecierpliwością czekamy na Pani kolejne zakupy!

Szybka wysyłka produktu

Szybka wysyłka produktu. Produkt atrakcyjny cenowo.

Dzień dobry,

bardzo dziękujemy za miłą opinię i pięć gwiazdek!

Bardzo cieszy nas, że jest Pan zadowolony zarówno z szybkości dostawy, jak i z atrakcyjnej ceny naszych produktów. Pana zadowolenie jest dla nas największą nagrodą.

Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybkość dostaw i szybkie przetworzenie zwrotów

Na plus wysyłka i przetworzenie zwrotów i łatwy kontakt :)

Dzień dobry!

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię i maksymalną liczbę gwiazdek!

Ogromnie cieszy nas Pana zadowolenie z szybkiej dostawy, sprawnej obsługi zwrotu oraz łatwego kontaktu z nami. Staramy się maksymalnie ułatwiać naszym klientom zarówno zakupy, jak i całą obsługę posprzedażową, dlatego taka pochwała sprawia nam ogromną radość.

Zapraszamy na kolejne zakupy i życzymy miłego dnia!

Antwoord van Alensa.pl

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię.
Bardzo cieszy nas Twoje zadowolenie z dostawy i cen. Będzie nam bardzo miło, jeśli wkrótce znowu zrobisz u nas zakupy.

Bardzo krótki czas wykonania usługi

Bardzo krótki czas wykonania usługi

3 september 2026

Antwoord van Alensa.pl

Dzień dobry, dziękujeme za miłą opinię.

Cieszy nas błyskawiczna realizacja Twojego zamówienia. Będzie nam bardzo miło, jeśli następnym razem znowu zrobisz u nas zakupy.

ekspresowa wysyłka

zamawiam soczewki od dłuższego czasu. Zawsze dobre ceny i bardzo szybka wysyłka. Polecam

Dzień dobry Dariusz,

dziękujemy za miłą ocenę.

Bardzo cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej oferty cenowej oraz z szybkości realizacji swoich zamówień. To dla nas ogromna nagroda, że obdarza nas Pan zaufaniem od tak długiego czasu.

Będzie nam bardzo miło, jeśli ponownie dokona Pan u nas zakupu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo szybka wysylka i swietna…

Bardzo szybka wysylka i swietna dostepnosc produktow!

2 september 2026

Dzień dobry Zuza,

dziękujemy za pozytywną ocenę.

Bardzo cieszymy się, że była Pani zadowolona z szybkości realizacji zamówienia. Cieszy nas, że docenia Pani również dostępność produktów w naszym sklepie.

Życzymy pięknego dnia

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, moje soczewki zazwyczaj przychodzą w 3 tygodnie a tu były po 3 dniach, aż się zdziwiłam ( to są soczewki toruczne z specyficzną wadą)

Dzień dobry Karolina,

dziękujemy za pozytywną recenzję.

Bardzo cieszymy się, że była Pani zadowolona z szybkości realizacji zamówienia.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybkie i sprawne dostawy zamówionych…

Szybkie i sprawne dostawy zamówionych soczewek

Dzień dobry Anna,

dziękujemy za pozytywną ocenę.

Bardzo cieszymy się, że była Pani zadowolona z szybkości realizacji zamówienia.

Życzymy miłego dnia

Solidna firma

Solidna firma. Dostawa na czas. Bez problemów.

Antwoord van Alensa.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Dit is Trustpilot