Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam serwisu AleRabat.com. Skusiłem się na ofertę 5% cashbacku na AliExpress. System oczywiście transakcji nie zarejestrował (mimo poprawnego przejścia). Po złożeniu reklamacji przyznano mi jed... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

zarobiłem już powyżej 80,- może to niedużo ale jak to nic to wyślij mi taką kwotę na konto. Kupuję kody podarunkowe, płacę kartą kredytową np. ING, Citi,(SCB nie działa!) a na allegro (nie tylko) m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alerabat to świetna platforma, która naprawdę ułatwia zakupy online! Oferuje szeroki wybór produktów w atrakcyjnych cenach, co pozwala zaoszczędzić nie tylko pieniądze, ale i czas. Interfejs jest przy... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cashback-aanbieder
  2. Couponservice

Geschreven door het bedrijf

Oszczędzaj przy każdych zakupach! Z alerabat.com odzyskasz część pieniędzy wydanych podczas zakupów w ponad 3500 sklepach. Zaufało nam już 3 miliony użytkowników w Polsce – dołącz i przekonaj się, ile możesz zyskać.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Polecajka dla każdego

Świetna aplikacja, dzięki której zaoszczędziłem niemałe pieniądze. Zawsze znajdzie się jakiś rabat, który obniży cenę często o sporą kwotę. Jak dla mnie must have dla każdego. Szczerze polecam!

12 december 2024

Naciąganie influencerów

Alerabat zabiera dla siebie prowizję z linku affiliacyjnego influencera podmieniając pliki cookies zawierające komu naliczyć prowizję, alerabat poprostu zamienia te pliki na swoje zgarniając przy tym prowizję Uważam jako influencer, że jest to bardzo nieuczciwe.

3 december 2024

Antwoord van alerabat.com

Panie Mariuszu, nie korzystamy z linków afiliacyjnych dedykowanych dla influencerów. Prosimy o kontakt mailowy z nami abyśmy mogli wyjaśnić sytuację.

jestem zadowolony z wynikówpolecam

jestem zadowolony z wyników! Dzięki tej stronie udało mi się zaoszczędzić na wielu zakupach online, szybko znajdując kody rabatowe i oferty cashback. Interfejs jest intuicyjny i łatwy w obsłudze, a dostępne kupony i promocje sprawiają, że zakupy stają się jeszcze przyjemniejsze. Dodatkowo, szybka i sprawna obsługa klienta to duży atut. Polecam Alerabat.com każdemu, kto szuka korzystnych okazji

5 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Korzystam z Alerabat.com i zdecydowanie…

Korzystam z Alerabat.com i zdecydowanie polecam! Dzięki tej stronie udało mi się zaoszczędzić na wielu zakupach online, szybko znajdując kody rabatowe i oferty cashback. Intuicyjna obsługa i szeroki wybór sklepów sprawiają, że zakupy stają się o wiele tańsze i przyjemniejsze.

7 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blokada konta bankowego przy zakupie

Przy próbie zakupu karty podarunkowej Smyk przez płatność blik doszło do zablokowania konta bankowego. Taką samą sytuację 2 godziny wcześniej miał mój znajomy.
Dziwna sytuacja dająca do myślenia ...
Zrezygnowałem z zakupu.

Uzupelnienie: sytuacja w MBank i PKO S.A.

30 oktober 2024

Antwoord van alerabat.com

Panie Robercie, będziemy bardzo wdzięczni za kontakt z naszym supportem i przekazanie nam w jakim banku miało to miejsce abyśmy mogli wyjaśnić tą sprawę.
Z góry dziękujemy za pomoc

Zdecydowanie moge polecic

Jesli szukacie szybkiej wtyczki/aplikacji ktora jednym kliknieciem pokaze wam i zastosuje dostepne kody rabatowe to zdecydowanie moge polecic alerabat!

26 oktober 2024

Świetna usługa cashbackowa

Świetna usługa cashbackowa jak i promocyjna. Z alerabat oszczędziłem dużo pieniędzy z usługi cashback oraz z usługi znajdującej najlepsze kody promocyjne w danym serwisie. Serdecznie polecam.

25 april 2024

Nie polecam.

Nie polecam.
Za pierwszym razem wypłata środków z cashbacku bez zastrzeżeń, teraz to czysta kpina. Czekam już 1,5 tygodnia i nic, pisałem kilkakrotnie email do nich to też bez odzewu. Wysłali jakieś papiery do podpisu o rozliczeniu podatkowym, podpisałem i nadal milczą, a pieniędzy jak nie było tak i nie ma. Usunęłem tą wtyczkę, jestem rozczarowany ich podejściem.

14 oktober 2024

Antwoord van alerabat.com

Dziękujemy za przesłanie opinii. Zaskoczyła nas Pana sytuacja, ponieważ 95% wypłat realizujemy następnego dnia roboczego po dopełnieniu wszystkich formalności. Odpowiadamy na każdą wiadomość w ciągu 24 godzin roboczych, dlatego bardzo prosimy o ponowny kontakt. Może brakować nam jakiegoś dokumentu, który jest niezbędny do finalizacji wypłaty. Chcemy jak najszybciej wyjaśnić sprawę i zapewnić satysfakcjonujące rozwiązanie.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.