Ik vond deze winkel via Google (helaas). De website ziet er netjes uit, de prijzen ook, dus ik plaatste een bestelling. Waarna ik vervolgens drie hele weken heb moeten wachten voordat mijn pakket we... Toon meer
Na heel veel op en neer gemail is me een terugbetaling beloofd binnen 5 werkdagen, inmiddels 1,5 maand geleden. Nu werkt hun mail adres niet meer
Zoals iedereen die een review geplaatst heeft dezelfde klachten : - jas te klein en inderdaad Chinese makelij - aanvraag retour per mail gedaan (meerdere malen gevraagd waar het ticket bleef)... Toon meer
Pure oplichting! Levertijd is lang … Telefoonnummer (11 cijfers) klopt niet ... Artikelen komen niet overeen met omschrijving en afbeelding op website. Goedkope Chinese troep en waarschijnlijk... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik wil mijn bestelling retourneren…
Ik wil mijn bestelling retourneren zoals op de website vermeld staat maar dan meerdere mails krijg ik geen retourticket maar antwoord dat er geen retour mogelijk is enkel 10% wordt terug betaald!!! Dit vraag ik niet ik wil gewoon ruilen voor groter , zelfs dit gaat niet!!! Dit is echt ongelooflijk schandalig afzetterij!!!!
Waardeloos uit china
Kochten 4 stuks bedoeld voor een feest.zag er prachtig uit op foto.alles kwam bijna een week na ons feest binnen.zeer giedkope kwaliteit.kwam niet uit amsterdam maar uit china.4 keer gevraagd voor adres om retour te sturen( op eigen kosten 30 euro) heen gehoor.kreeg steeds zelfde mail terug waarom ik het terugstuurde.nu zit ik ermee.kan je beter zelf in china bestellen die helpen je wel.nu zag ik zelfde fotos weer onder een andere naam.pure oplichterij.nuet doen
.laten liggen
Oplichterij
Zo stom, dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken van dit waardeloze bedrijf Aliceamsterdam.
Het is zo besteld op hun website,maar dan lang wachten op mijn bestelling, een blousejurk. Het komt wss uit China, zeer slechte kwaliteit, lijkt wel of er stijfsel in zit. Er is voor de retourzending/ info NOOIT iemand telefonisch bereikbaar, zeer veel mails gestuurd, hoe en waar naartoe retourneren. Dan krijg je 1 reactie terug dat ze 10% ongemak willen vergoeden. Pffff, zo ga je niet met klanten om!!!!!! Je bent je geld kwijt !!!!! Nooit iets bestellen bij Alice Amsterdam. Zo erg dat dit soort bedrijven ( kunnen) bestaan, oplichterij!!!!
jas gekocht
jas gekocht, was redelijk snel geleverd vanuit China. dit werd niet op de site aangegeven. De jas was te klein en we wilde hem terug sturen. volgens de site moest je een mailtje sturen en dan kreeg je het retour adres toegestuurd. Na 5 mails waarop geen reactie kwam eindelijk een reactie. geen adres maar 10% korting. weer een boze mail terug, en jawel binnen een 1/2 uur een antwoord, 20% korting. Wat heb ik aan korting als het niet past. weer een boze mail terug en na een halve week een reactie 30% korting en een retour adres in China. Dat mag helemaal niet want je koopt in Nederland en niet in China.
KOOP HIER NIET!!!! zijn zakkenvullers en service staat niet in hun woordenboek.
ik heb nietbezorgd.nl in de hand genomen, zij gaan proberen recht te halen.
Niets kopen is oplichting
Koop niets bij Alice, je wordt opgelicht. Retouren niet mogelijk of althans je krijgt maar 10% korting op je volgende aankoop. Je krijgt niet je geld terug. Na nogmaals contact werd er 20% korting aangeboden op de volgende aankoop. Dus je kan naar he geld fluiten. Bah naar dit.
Pure oplichters
Pure oplichters, blijf hier weg!! Aankoop past niet, terugsturen doen ze heel moeilijk over, krijg 10% aangeboden. Net als de rest hier. Wees slim, koop hier niet, je bent je geld sowieso kwijt.
geen ster waard.letop,zijn oplichters.
geen ster waard.
gezien de naam denk je te maken te hebben met een bedrijf in Amsterdam dus bestel je een mooie jas.
echter na erg lang wachten kom je er achter dat de jas uit china moet komen en dat dit bedrijf de centen in hun zak stoppen.
zelfde jas in china is namelijk stukken goedkoper.
jas geleverd is te klein.
telefoon nummer klanten service niet bereikbaar.
wordt niet gereageerd op mail om product terug te sturen.
het zijn gewoon oplichters.
ik kan niets anders concluderen.
de klanetn die wel tevreden zijn hebben waarschijnlijk een product gekregen waarvoor ze de klantenservice niet nodig hebben.
Hier niks kopen
Hier niks kopen, zijn oplichters die je aan het lijntje houden.
Retouren gaat niet.
Dus trap er niet in !
Bedriegers!!! Bestelde sneakers en betaalde sneakers
Bestelde sneakers en betaalde sneakers. Hadden ze niet meer in mijn maat bleek achteraf. Annuleer dus de bestelling en ze beloofden mij binnen de 5 werkdagen terug te betalen. Nooit mijn geld terug gekregen. Mailen helpt niet, want ze antwoorden niet. Bellen kan niet want het nummer bestaat niet!
BESTEL NOOIT IETS BIJ DEZE BEDRIEGERS!!!
Mijn ervaring bij AliceAmsterdam is -1
Mijn ervaring bij AliceAmsterdam is -1. Dikke nep!! Niets bij kopen. KVK nummer bestaat niet, telefoonnummer ook niet enz enz. Prachtig retourbeleid, maar je krijgt niet je geld terug, maar 10% in mijn geval en je kan ook niets terugsturen. Bij dit bedrijf niets kopen. Allemaal Chinese troep wat te klein is niet voldoet aan de eisen, enz.enz.
Waardeloos kan niet retour sturen niet…
Waardeloos kan niet retour sturen niet kopen hier, geld ben je kwijt
Bij mij precies hetzelfde…
Bij mij precies hetzelfde verhaal......nu ook al 3x de mail gehad met 10% korting....voortaan toch eerst op zoek naar de reviews voordat ik iets bestel bij een onbekende site
Dit bedrijf is puur bedrog.
Dit bedrijf is puur bedrog.
Artikel was te klein. Wou een retour doen deze moest ik versturen naar China. De mails die volgde waren kortingen. Uiteindelijk een mail ontvangen dat ze mijn goederen niet ontvangen hebben en geen terug betaling konden doen.
Dit wist ik al op voorhand dat het zo ging gebeuren. Koop niks via deze site je bent je geld kwijt.
HIER NOOIT IETS KOPEN!!!!
HIER NOOIT IETS KOPEN!!!!
Een ster is nog te veel maar je moet nou eenmaal iets invullen.
Ze doen zich voor als betrouwbaar Nederlands bedrijf
maar alles komt uit China.
Super lange levertijd en zeer slechte kwaliteit. Retour sturen wordt onmogelijk gemaakt. Je moet het retour sturen naar China wat meestal duurder is dan het bedrag wat je terug zou krijgen. Ze proberen je af te schepen met 10% terug te betalen. Als je het daar niet mee eens bent beloven ze je 20% en na nog wat mails 30%. Uiteindelijk trek je toch aan het kortste eind want je krijgt NIETS!! Ze doen super moeilijk! Pure oplichting!
Franka
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel, 0 sterren zou beter passen.
Chinese maten, dus klopt niet.
Stof is heel anders.
Retourneren mag alleen naar een adres naar China, niet mogelijk naar Nederland. 1 advies: koop hier niet!
Retourneren onmogelijk
Al 10 mails om te retourneren, telkens word ik afgewimpeld met voorstel tot korting op volgende aankoop. Beter niets kopen hier!
Slechte kwaliteit en onbereikbare service
Titel: Slechte kwaliteit en onbereikbare service
Dit zijn oplichters !!
Jas gekocht, bleek van slechte kwaliteit. Ik moest via email een retourlabel aanvragen, wat op zich al omslachtig is.
In plaats van een retourlabel boden ze slechts 10% terug. Geen reactie meer gekregen na nog een keer gemaild te hebben met het verzoek om toch een retourlabel te mailen. Er is ook geen telefoonnummer beschikbaar. Niet betrouwbaar !! Waardeloos !!
Koop NOOIT via deze website!
Wat flink balen dat ik deze reviews niet heb gelezen voordat ik een jas bestelde. Zoals iedereen al aangeeft duurde het heel lang voordat ik de jas heb ontvangen en blijkt deze te klein. Ik wacht nu nog steeds op een retouradres maar zo te lezen krijg ik deze waarschijnlijk nooit. Ik sluit mij aan bij iedereen: KOOP NOOIT VIA DEZE WEBSITE, wat een stelletje oplichters. Vanaf nu denk ik wel 2x na voordat ik iets online koop. Dan maar naar de winkel of alleen via een bekende website van een bestaande winkelketen.
Koop hier AUB niet
Koop hier AUB niet. Een dropshipper met 0,0 klantenservice. De items zijn nog goedkoper dan afval terwijl ze wel de volle mep vragen.
Ik schrijf nooit een review, ook niet als ik ontevreden ben omdat ik daar simpelweg te lui voor ben. Kun je nagaan hoe slecht dit bedrijf is dat ik een review moet schrijven. Jammer dat 0 sterren niet mogelijk is.