Aligo.nl Reviews 118

TrustScore 4 uit 5

4,0

Erg goede klantenservice. Het duurde even voordat ik ze kon bereiken, aangezien de telefoon niet opgenomen werd. Vervolgens via Whatsapp gecontact en kreeg daar goede reactie. Ik mocht mijn product ge... Toon meer

Was altijd skeptisch over merken zoals Xiaomi. Door de klantenservice (iemand van logsitiek) ben ik overgehaald om de Dreame V9 Pro te kopen. Geweldige zaak, goede service, top items en natuurlijk one... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Aligo.nl is een Nederlandse online verkoper gespecialiseerd in xiaomi Smart producten. Stofzuigers | Roborock S50/55 Robot | het grootste aanbod met laagste prijsgarantie. 15 dagen bedenken tijd. Technisch ondersteuning. Gratis bezorgen.

• DE WERF 11, 2544EH, den haag, Nederland

• aligo.nl

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Fijne

Fijne, stevige en krachtige stofzuiger. Veel accessoires. Goede batterijduur in lage stand. Ik mis een tussenstand qua zuigkracht. De beschermlaag op de wieltjes aan de voet slijt snel op een tegelvloer waardoor de voet redelijk veel lawaai maakt.

29 oktober 2020

Slechte service

Slechte service, ik heb smartwatch besteld van xiaomi en kreeg 18 oktober 3 pakketten mondkapjes. Ik heb €68 betaald en nog steeds niet mij geld terug gekregen. Ik bel en mail, krijg geen reactie terug. Graag ontvang ik mijn geld terug, ik heb de mondkapjes terug gestuurd op 18 oktober die hebben ze op woensdag 19 oktober ontvangen. Had via bol.com besteld en bedrijf is Aligo.ik doe nog steeds de moeite om mijn geld terug te krijgen, vanaf nu bestel ik nooit meer bij Aligo dit is de eerste keer en laatste keer. Zijn onmenselijk hoe je met je klanten omgaat. Als je dit leest Aligo graag ontvang ik mij geld terug €68.geen goede ervaring met dit bedrijf en zal nooit meer in zee gaan met hun.

22 oktober 2020

2 ventilators

2 ventilators besteld.
Levering netjes, en snel, maar nu is er 1 defect.
2 maal gemaild....geen antwoord. 3 maal gebeld.....geen antwoord.
Garantie tot aan de deur lijkt het wel op
Dus verkoop is goed, maar service is belabberd.

Nu een paar weken later nogmaals geprobeerd via mail. Geen reactie, ik kan dus wel fluiten naar mijn garantie.
1x maar nooit meer......Koop hier niet!

21 oktober 2020

Slechte service

Slechte service, geen reactie op mail!! Weg met die troep!! Koop hier niet!!
Ik zou graag minder dan één ster geven!!

16 oktober 2020

via bol.com activity tracker besteld

via bol.com activity tracker besteld, later als gemeld lag er een envelope in de brievenbus met daarin twee pak plastic handschoenen, meteen retour gestuurd, bevestiging van versturen gekregen, pakje ligt bij aligo volgens post.nl , nog steeds geen reactie na dikke week, dus gewoon opgelicht, dus bestellen via bol is absoluut geen garantie dat je bestelling goed gaat. Zelfde artikel ergens anders rechtstreeks besteld, keurig bezorgd op tijd en met juiste inhoud. maar ondertussen wel 27,- kwijt.

9 oktober 2020

Mooie producten

volgende dag geleverd, mooie producten. Helaas kreeg ik geen e-mail of sms over de bezorging.

5 oktober 2020

Niet te vertrouwen

Niet te vertrouwen. Bij een defect product van 400 euro word je ontzettend slecht geholpen

26 september 2020

Aligo niet te bereiken bij problemen!

Poosje geleden een product gekocht van 520 euro. Aangezien het product iets langer was dan aangegeven op hun website paste het net niet in de kofferbak daar waar we het steeds in wilden vervoeren. Dus wilde het product retour sturen. Netjes per email gevraagd hoe dat moet. Totaal geen respons. Dus na een aantal dagen het product zelf maar aangetekend opgestuurd met een brief in de doos zoals hun dan wensen plus de track en tracé code per email gestuurd. Totaaaal geen respons van Aligo. Ook per telefoon zijn ze niet te bereiken. Het product hebben ze nu bijna 2 weken geleden in ontvangst genomen maar nog steeds geen teken van hun kant. 2 keer van de keren dat ik gebeld heb pakte een mevrouw op met NiHou en toen ik mijn probleem wilde uitleggen werd er gewoon opgehangen! Toen mijn zoon op hetzelfde 06 nummer deed alsof hij een vraag had over een product werd er wel meteen gereageerd. Dus ze antwoorden moedwillig niet bij problemen! Nadat mijn zoon zei wat het probleem was werd ook daar niet meer gereageerd.
( Heel wat dagen later reageerde Aligo met hun excuses voor de late reactie en heeft het geld inmiddels terug gestort)

11 september 2020

Slechte klantenservice

De ontvangen producten zijn helemaal in orde, maar de klantenservice is ronduit slecht. Ik heb een bureaulamp en twee led lampen besteld, alleen werd de tweede led lamp niet bezorgd. Ik probeerde hierna de klantenservice te bereiken (wat bovendien een 06 nummer is), maar hier kreeg ik geen reactie op. Ik heb op meerdere dagen opnieuw proberen te bellen, maar geen reactie. Ook op mijn mailtjes werd geen reactie gegeven. Toen ik voor de 4e keer probeerde te bellen kreeg ik uiteindelijk reactie, en werd dan ook mijn 2e lampje direct opgestuurd. De volgende dag was hij dan ook binnen. De producten zijn verder van goede kwaliteit, alleen mijn ervaring met de klantenservice was erg slecht.

10 september 2020

Geen terug betaling

Aangeschafte product niet naar wens, retour label is redelijk snel geleverd. Terugbetaling echter niet. 3x gemaild hierover maar krijg gewoon geen reactie terug van het bedrijf

7 september 2020