3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vorig jaar Mei 2025 een grote…

Vorig jaar Mei 2025 een grote verbouwing aan mijn huis laten uitvoeren.
Heel fijn dat er 1 contact is voor alles wat er aangeschaft moet worden en vervolgens 1 contact voor alles wat er komt kijken bij de verbouwing.
Je hoeft maar 1 vraag te stellen en alles wordt geregeld, maar ook op een zeer 'meedenkende' manier. Nooit het gevoel gehad dat er iets duurder of moeilijker werd gemaakt dan het is, altijd zeer gericht op de klant.
Ook de nazorg is perfect. Als er iets is, hoef je maar te bellen en ze lossen het voor je op.
De volgende offerte alweer aangevraagd.

29 januari 2026

Wij hebben onlangs een volledige…

Wij hebben onlangs een volledige verbouwing van ons huis laten uitvoeren en zijn ontzettend tevreden met het resultaat.

Van het eerste gesprek tot de oplevering verliep alles professioneel, transparant en goed georganiseerd. Er werd echt meegedacht over onze wensen en oplossingen, en afspraken werden nagekomen. Het team werkte heel netjes

Eventuele vragen of aanpassingen werden snel en prettig opgepakt. Het eindresultaat is boven verwachting: ons huis voelt weer helemaal nieuw en tot in de puntjes afgewerkt. Wij zouden dit bedrijf zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor een (grote) verbouwing.

1 november 2025

Dit familiebedrijf krijgt van ons 5…

Dit familiebedrijf krijgt van ons 5 sterren. En als we meer mochten geven zouden we dat ook doen.
Farid, de aannemer, kan met zijn “crew” wonderen verrichten.
We verhuisden van Amsterdam naar een best wel gedateerd appartement in Almere. Er moest héél veel gedaan worden.
Nieuwe vloer in het hele appartement, nieuw toilet, nieuwe badkamer, alles gestuukt en geverfd, nieuw hang- en sluitwerk. Installeren nieuwe keuken, alle lampen, schilderijen en planken ophangen enz….
Hij heeft er met zijn immer hard werkende mensen ongeveer 6 weken over gedaan en toen hadden we dan ook “ons paleisje”.
Farid denkt in oplossingen, niet in: hoeveel kan ik aan deze mensen verdienen. Altijd attent, vrolijk, maar vooral accuraat en professioneel. En alles gaat in overleg met de klant. En dat kan ook gezegd worden van al zijn medewerkers die hij met zorg heeft aangetrokken.
Ook de nazorg is meer dan prima te noemen.
Al met al een echte aanrader. Neem contact op met Adnane, zijn zoon (ook al zo aardig en professioneel) en het gaat goed komen.

1 oktober 2025

Nieuwe badkamer

Perfecte samenwerking. Alles werd in overleg gedaan.
Tegels zijn van bijzonder hoge kwaliteit en zijn door de tegelzetter fantastisch gezet. Nog nooit zo mooi ergens gezien. Kortom: moesten we nogmaals een badkamer nodig hebben? Dan graag door dit bedrijf met deze medewerkers. Oh ja, het kitwerk is ook door een zeer professionele man gedaan.
Ga zo door!!!!
Frans en Margreet van Wettum-de Haan
Het werk werd uitgevoerd in de maand september 2024.

10 februari 2025
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken