Kon helaas geen - ster geven, wat een slechte organisatie is dit! Claimen met Producten 35 jaar garantie (!) en na 4 jaar claim je deze garantie en krijg je 0,0 reactie. Echt te bizar voor woorden!!... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
http://t.co/A2nR2bSrBD is a wholesale and retail trade with the largest online selection of products for professional horticulture as well as the hobby grower.
3 bestellingen in een periode van 1,5 jaar.
Ik heb over een periode van 1,5 jaar 3 bestellingen geplaatst, dit waren met name artikelen van Secret Jardin. Alle artikelen zijn zoals verwacht aangekomen en hadden ook nog eens de beste prijs. Bestellen verliep eenvoudig en de verzending is snel (binnen 2 werkdagen). Ik kan eigenlijk niets negatiefs melden over mijn ervaring met dit bedrijf gekeken naar de 3 bestellingen die ik heb geplaatst.
Ik heb 10 doosjes Bayer Garden…
Ik heb 10 doosjes Bayer Garden Pyrethrum Vloeibaar 30ML besteld. In plaats van de juiste artikelen 10 doosjes
Solabiol Pyrethrum Vloeibaar 30 ML gekregen. De website heeft beide producten vermeld. Heb bewust gekozen voor Bayer Garden Pyrethrum Vloeibaar 30ML, gezien de inhoud van de verpakking. De flesjes van Solabiol Pyrethrum Vloeibaar 30 ML zijn een stuk kleiner. Dit is bij mij bekend. Ik gebruik jaren Bayer Garden Pyrethrum Vloeibaar 30ML. Maar omdat het product moeilijk of niet meer is te verkrijgen bij deze webwinkel besteld. Ik heb netjes uitgelegd dat ik de juiste artikel geleverd wil krijgen. Krijg ik reactie terug dat is niet meer mogelijk! Het artikel is niet meer leverbaar. Nou lekker is dat verwijder dan het artikel van de website! Maar op de website staat het artikel gewoon en kan worden besteld! Dit is puur misleiding ik heb nu iets gekregen wat ik niet heb besteld. Het contact via de mail is ronduit schandalig! Ik wordt uitgemaakt van leugen dat ik de tekst niet goed heb gelezen. Met betrekking tot dosering. Ik heb nooit gezegd, ik wil een halve dosering gebruiken. Dit wordt als reden aangedragen ik moet maar tevreden zijn en niet zeuren. Dit is werkelijk waar ongelooflijk, je besteld een product wens het terug te sturen. En het juiste artikel te ontvangen, wordt je uitgemaakt voor leugenaar. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Ik voel mij ongelooflijk genaaid. Ik begrijp werkelijk waar niet hoe is het mogelijk dat dit bedrijf goede beoordeling heeft. Ik wil bij deze iedereen waarschuwing, ik zit nu met een schade post van 124.95,- De website vermeld dat de bestelling binnen 14 dagen terug gestuurd kunnen worden. Waarom is dit bij mijn bestelling niet mogelijk, omdat het juiste artikel niet geleverd kan worden. Dat weet dit "bedrijf" donders goed!
Op vrijdagmiddag All4plants com gebeld…
Op vrijdagmiddag All4plants com gebeld omdat ik advies wilde. Een vriendelijke heer stond mij uitvoerig te woord en gaf mij de nodige uitleg. Daarna een elektrische grasmachine besteld van Wolf-Garten. Op zaterdagochtend werd deze al door DHL geleverd. Top service en dat tegen een onverslaanbare prijs. Zeker weten dat ik hier weer bestel. Groeten, Tom
All4plants rocks, geweldige ervaring.
Heerlijk om te merken dat er nog (zaken)mensen zijn die bereid zijn extra moeite voor je te doen. Heel snel en fijn contact en wij zijn enorm goed geholpen. Nogmaals reuze bedankt allemaal
Snel geleverd en goede prijzen
Snel geleverd en goede prijzen! Ga hier vaker bestellen!
Bestelling supersnel en discreet…
Bestelling supersnel en discreet ontvangen. Helemaal top!!
Positief verrast
Ik was wat huiverig met 1,7 sterren op Trustpilot. Met een betaling via PayPal durfde ik het toch aan.
Een ventilatiebuis gekocht. Klonk voor mij wat vreemd om bij 'all4plants' te kopen. Maar een dag later lag het netjes voor me klaar bij een pakketpunt.
Goedkoper dan de concurrent en een dag later geleverd.
Wat mij betreft dus helemaal goed!
Top gloeilampen gekocht.
Goede lampen!! Heb bij 2 verschillende bedrijven omdat ik wel wat prijsverschil ondervond, ja, ze zijn wat duurder maar geven het dubbele aan licht als je het meet.
Anderhalf jaar geleden twee flesjes…
Anderhalf jaar geleden twee flesjes Airplant myst besteld echter maar 1 ontvangen. Sindsdien gebeld en gemaild meerdere keren maar telkens een flut verhaal dat ze in backorder staan. Je hoort gewoon niks van ze. Waardeloos!!!!
Oplichters?
Bestelling geplaatst, ontvangst bestelling bevestigd, betaling gedaan en nooit geleverd. 6 keer gemaild : nooit antwoord, telefonisch onbereikbaar. Ga vooral ergens anders je spullen kopen
Kapot product gekregen
Kapot product gekregen, in een doos die duidelijk al eens open was geweest. Ik heb het keurig teruggestuurd, maar krijg geen geld terug, laat staan een reactie. Een sjoemelbedrijfje dat je beter kunt vermijden. Ik doe aangifte van internetoplichting.
Goede verpakking en levering, maar klantendienst liet me volledig in de kou staan.
De levering en verpakking van mijn bestelling waren in orde, daarover niets dan goeds. Spijtig genoeg kwam het product echter niet overeen met wat op de website beschreven stond. Toen ik dit aankaartte bij de klantendienst, hoopte ik op een begripvolle en eenvoudige oplossing, zoals een kosteloos retourlabel. Zeker omdat het hier niet ging om spijt van aankoop, maar om een product dat niet conform de wekte verwachting was. Helaas bleef het bedrijf vasthouden aan eigen gelijk en werd elke verantwoordelijkheid afgeschoven. De communicatie was niet alleen onvriendelijk, maar ronduit beschuldigend. Als klant voelde ik me totaal niet serieus genomen. Op mijn beleefde verzoeken volgden betweterige en aanvallende reacties. Uiteindelijk kreeg ik zelfs te horen dat ik “chantage” pleegde, enkel omdat ik aangaf een eerlijke review te willen schrijven als er geen oplossing kwam. Ongepast en onprofessioneel. Jammer, want dit had met een beetje goede wil netjes afgehandeld kunnen worden.
Na aankoop geen enkele garantieservice
Gardena waterverdeler gekocht bij deze leverancier. Trekt zijn/haar handen terug wanneer het product binnen de garantieperiode defect is.
“regel het maar met Gardena” is het credo.
Kortom: hier niets aanschaffen.
Na jarenlang zonder problemen aankopen…
Na jarenlang zonder problemen aankopen bij All4 Plants nu ineens een zeer gebrekkige service. Bij mijn laatste bestelling bleken 2 producten niet leverbaar te zijn. Van hun kant hoorde ik niets dus nu zelf meerdere keren contact opgenomen en steeds de toezegging het komt goed maak u geen zorgen! echter ruim 2 weken verder en nog steeds geen geld terug (€ 22,20)
Inmiddels begrepen dat een filiaal tijdelijk gesloten is tot eind maart?
Ook zag ik dat ze opgetelde bedragen met een paar cent extra verhogen waardoor je als klant ongemerkt een paar dubbeltjes teveel betaald!
Pakket is retour afzender gegaan door…
Pakket is retour afzender gegaan door DHL omdat het onderweg beschadigd zou zijn. Meerdere keren per e-mail en per telefoon contact gezocht met All4plants om ervoor te zorgen dat ik mijn geld terug krijg. Op e-mails wordt al een maand niet gereageerd en telefonisch is de klantenservice niet bereikbaar. Ik word meteen doorgeschakeld naar de voicemail. Ik bestel hier nooit meer!
Ik kreeg na het bestellen van gardena…
Ik kreeg na het bestellen van gardena watermeters een elektrische grasmaaier thuis. Die heb ik dan weer netjes retour gestuurd eerder wouden ze de watermeters niet opsturen. We zijn nu ondertussen 2 maanden verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. Waarba ik dan rechtstreeks met hun bel en zeg dat ik niets van hun terugvindt op mail. Omdat ze via een ander mailadres de factuur hebben gestuurd. En ik moet dit aankaarten via mail van hun. Maar dus na 5x te zeggen dat ik geen mailadres van hun heb kreeg ik dit nog steeds niet. Dus naar de watermeters kan ik fluiten maar zij hebben hun geld wel
Onbetrouwbaar bedrijf
Ik heb een paar honderd euro uitgegeven in deze winkel en alles leek in orde. Tijdens mijn laatste aankopen ontving ik apparatuur die niet werkte. Nadat ik @ had gestuurd met informatie over het probleem, samen met foto's en een video... Ik was verrast toen , na verschillende contactpogingen en het eisen van een antwoord, probeerden ze je een idioot te maken. Klantenservice bestaat niet in dit bedrijf en ik raad ten zeerste af om bij dit bedrijf te kopen. Ik heb een alternatief gevonden in Duitsland waar ze de klant betrouwbaarder benaderen ... want wat voor zakenman moet je zijn om de relatie met een klant te verpesten vanwege 20 € Gefeliciteerd met je intelligentie!
Zeer zeer goed en descreet verpakt +.
Oplichters scam niks bestellen
Oplichters scam niks bestellen
Iets besteld nooit aangekomen
Bel je ze op krijg je een clown aan de lijn die geen tijd wil nemen om te kijken wat de oplossingen zijn
Nooit meer hier bestellen
Buitengewoon onbeleefde klantenservice
Buitengewoon onbeleefde klantenservice
De producten zijn prima maar de manier waarop dit bedrijf met haar klanten omgaat is zeer onbehoorlijk.