Banner for Alltricks

Alltricks Reviews 212.890

4,5

Na alle negatieve berichten hier was ik toch wat huiverig om te bestellen. Ze waren echter de enige die mijn product nog konden leveren (verouderde kleur). Toch blij dat ik mijn bestelling geplaatst... Toon meer

Prima service en communicatie..! Was wat huiverig n.a.v het lezen van wat negatieve ervaringen.. Mijn zoon wilde echter voor zijn verjaardag specifieke NIKE.schoenen. All.tricks waren de enige w... Toon meer

Opgelost Bestelling is binnengekomen. Misschien volgende keer iets communiceren zodat er geen onnodige verwarring ontstaat? Voorderest prima dus. Helaas kan het niet altijd goed gaan.... Toon meer

240330T066250307A bestelnr Alles goed , "tres bon , sans problemes " . Diverse spullen besteld en alles in goede conditie geleverd . PRIMA ! ( ...houd goed oog op jullie voorraden ivm het kunnen le... Toon meer

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsaccessoirewinkel
  3. Hardloopwinkel

Over Alltricks

Alltricks est spécialisé dans la vente de matériel et d’équipement pour le vélo, le running et l’outdoor. Depuis 2008 vous retrouvez sur Alltricks un large choix de pièces vélo, de vélos complets et d’équipement pour toutes les pratiques outdoor (VTT, BMX, Route, Running, Trail, Randonnée etc.) parmi les plus grandes marques (Shimano, SRAM, Garmin, Nike etc.). Alltricks a aussi pris le virage de l’électrique et vous accompagne dans l’achat d’un vélo électrique ou d’un VTTAE.

Notre offre de produits permet à tous les sportifs, qu’ils soient débutants ou compétiteurs mais aussi à toute la famille (large choix de vélos enfants, de draisiennes et de textiles), de s’équiper.

Notre univers running vous surprendra avec une sélection des meilleures marques du marché.

Commandez sur Alltricks c’est également bénéficier du conseil de nos experts, de facilités de paiement de la livraison en 24h en France et dans de nombreux pays européens

Alltricks – Spécialiste vélo, running et outdoor !

Intégralité du catalogue en stock

Sur Alltricks, nous proposons à la vente uniquement les produits dont nous disposons en stock. Notre gestion en temps réel vous assure un départ de votre colis le jour même si votre commande est saisie avant 15h. (les commandes validées après 15h le vendredi sont expédiées le lundi.) Votre service clients Alltricks

4,5

Uitstekend

213K reviews

Alle zorgen voor niks

Na het lezen van enkele reviews over Alltricks had ik wel wat bedenkingen bij mijn bestelling, maar zij waren de enigen die nog de schoenen verkochten die ik zocht. Alle zorgen bleken voor niks, want de bestelling was op tijd binnen en met precies de schoenen die ik besteld had. De schoenen waren alleen toch iets te krap in de maat die ik besteld had, dus ik heb ze de volgende dag geretourneerd en meteen een nieuw paar besteld in een halve maat groter. De retourzending via Chronopost was goedkoop, maar wel wat meer gedoe dan via PostNL (ik moest zelf een label uitprinten en een extra doos regelen). In ieder geval kwamen enkele dagen later de nieuwe schoenen weer binnen en ze zitten perfect! Ook de retourzending is inmiddels aangekomen bij Alltricks, waarna ik een mail ontving dat ik een voucher had die ik in mijn klantenprofiel kon omzetten in een terugbetaling (let hier wel op de 14 dagen herroepingsrecht zoals aangegeven in de algemene voorwaarden). Mijn verzoek tot terugbetaling werd meteen goedgekeurd en uitgevoerd. Ik ben echt helemaal happy met hoe alles verliep, en natuurlijk met mijn nieuwe schoenen!

13 mei 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Slechte klantenservice! Ik heb begin april hier een product besteld en heb nooit een bericht gekregen dat het product bij het afhaalpunt lag, dus is deze met een week weer teruggestuurd. DPD zegt dat het artikel allang bij dit bedrijf terug is! Na vele mailtjes verder heb ik nog steeds mijn geld niet teruggestort gekregen! 😡

11 mei 2023

Beschadigd product geleverd, geen reactie klantendiens

Ik bestelde begin april een BMX-helm voor mijn dochter. Deze werd spoedig geleverd, maar de helm was beschadigd. De verpakkingen waren intact (doos in doos) dus deze helm is zo bij hen vertrokken…

Ik meldde de schade via de website, inclusief 2 duidelijke foto’s, met een uitleg en vraag of ik hem spoedig kon inruilen, gezien het als verjaardagscadeau voor mijn dochter moest dienen.

Op mijn berichten werd pas gereageerd op 25/04, met excuses voor de vertraging en of ik foto’s van de schade kon doorsturen (??), zodat ze dit spoedig konden beoordelen. Ik heb deze foto’s meteen nog eens doorgestuurd, maar wacht nog steeds op een antwoord.
De website is zeer onduidelijk over wat te doen bij schade. Het afdrukken van een vignet voor retour werkt evenmin. Hun klantendienst blijkbaar serieus onderbemand.

Ik kom zou alvast 2* nadenken vooraleer ik nog eens iets bestel via Alltricks

14 april 2023

Uitstekende bestelling / levering

Ik ben erg tevreden. Heb een rugzak gekocht die erg voordelig was (ten opzichte van andere prijzen op internet en outdoorwinkels), las echter de laatste (nogal negatieve) gebruikersbeoordelingen en was benieuwd. Dinsdag besteld en donderdag al binnen, netjes verpakt, keurig op de hoogte gehouden van track en tracé. Een hele goede ervaring, dank je wel!.

4 mei 2023

Sturen een oud model op, daarna geen reactie!

Sturen een ander (ouder en goedkoper) product op dan besteld. Dit geef ik zeer duidelijk aan bij de klantenservice, na 2 weken bericht dat ik de beschadiging maar moet fotograferen. Meteen op gereageerd, daarna geen bericht meer! Niets kopen daar!
Update 27 maart: na lang wachten is er toch een reactie gekomen en is er tot een goede oplossing gekomen. Reactietijd klantenservice is echt veel te traag.

13 maart 2023

Uitermate slechte klantenservice

Uitermate slechte klantenservice. Ik had een tas besteld die aangekomen was op het ophaalpunt maar de volgende dag teruggestuurd was omdat niemand contact met mij opgenomen had. Vervolgens werd mij gezegd dat het geld teruggestort zou worden. Een maand later heb ik nog steeds geen geld terug en reageert de klantenservice ook nergens op. Koop niets van dit bedrijf.

11 maart 2023

Onbetrouwbaar!

Via Alltricks een downhill mountainbike helm gekocht op 03-02-2023. Deze werd vrij vlot geleverd helaas was de levering niet compleet. Er ontbreekt een vrij belangrijk onderdeel van de helm. Na contact met de klantenservice netjes een reactie ontvangen dat ze of een nieuwe helm of het onderdeel zullen opsturen. Meerdere malen gevraagd welke oplossing het wordt en wanneer ik deze tegemoet kan zien. Ze reageren nergens meer op! Erg teleurstellend en ongelofelijk onbetrouwbaar!

9 maart 2023

Slechte klantervaring en aftercare ondermaats

Onderdeel besteld en omdat er bezorgkosten zijn bij deze webshop wat extra spullen besteld van een paar euro. Na een week kreeg ik een bericht dat de spullen verstuurd waren, helaas zonder het onderdeel wat ik echt nodig heb voor m'n fiets.
Dus zonder overleg is mijn order aangepast[ast en verstuurd, ik had liever overleg gezien.
Daarnaast reageert de webshop tot nu toe niet op mijn vragen via hun ticketsysteem. Het teveel betaalde bedrag heb ik ook nog niet terug gehad.

8 februari 2023

Na alle negatieve berichten hier was ik…

Toch blij dat ik mijn bestelling geplaatst heb. Heb het laten bezorgen bij een bezorg punt in de buurt. Ik kreeg duidelijke mails en het pakket kwam zelfs een dag eerder aan. Product ook zoals omschreven.

7 februari 2023

Niks ontvangen

Mijn betaling lukte in eerste instantie niet. Mail gestuurd, binnen paar uur reactie hoe ik kon betalen. Pakket niet ontvangen. Verschillende mails gestuurd. Geen reactie!! Dus wel betaald, Geen pakket!! Geen oplossing!!

3 februari 2023

Bestelling geplaatst en komt niet aan

Bestelling geplaatst en komt niet aan.
Verschillende keren met klantenservice contact op proberen te nemen (geen telefoonnummer bekend) en krijg geen reactie.
Kortom; nooit meer bestelling plaatsen bij dit Franse bedrijf!!

7 december 2022

Meer dan een maand levertijd en slecht communicatie klantenservice

Ons pakket kwam steeds niet aan, ik ben steeds blijven mailen en kreeg dan wel antwoord dat mijn pakket ergens was. Maar ik mochten de verkoop niet annuleren. Na meer dan een maand kwam mijn pakket aan. Ondertussen had ik mijn spullen al ergens anders besteld. Ik heb het pakket dichtgeslagen en ze gevraagd het gratis terug te sturen. Ze hebben hierover nog een foto van het pakket gevraagd, die heb ik gestuurd en nu is er alweer twee weken radiostilte. Ik hoor gewoon niks meer. We zijn dus zeer intevreden over de levering en de klantenservice.

14 november 2022

Geen gehoor

Mijn order 211202T023900294 heb ik nooit ontvangen terwijl men op de opvolging aangeeft dat het geleverd is, communicatie met Alltricks = 0 komma 0
Besteld 02/12/2021 - nog niks aangekomen.
Ondertussen refund gevraagd = totaal geen reactie!!

17 december 2021

It takes way too long too receive my…

It takes way too long too receive my package

21 mei 2021
Logo Alltricks

Antwoord van Alltricks

Hi,

We are sorry for the inconvenience caused. Please know that we do our utmost for our customers.

The main concern of the carrier is to ensure its activity as well as possible while ensuring the safety of its teams and its customers, for that various measures were set up. These exceptional measures may result in delays.

In this exceptional context, your order is not lost and will be delivered, but you will have to wait.
We understand the inconvenience caused and we are also suffering the consequences.

Best regards

Olivier