Na alle negatieve berichten hier was ik toch wat huiverig om te bestellen. Ze waren echter de enige die mijn product nog konden leveren (verouderde kleur). Toch blij dat ik mijn bestelling geplaatst... Toon meer

Prima service en communicatie..! Was wat huiverig n.a.v het lezen van wat negatieve ervaringen.. Mijn zoon wilde echter voor zijn verjaardag specifieke NIKE.schoenen. All.tricks waren de enige w... Toon meer
Opgelost Bestelling is binnengekomen. Misschien volgende keer iets communiceren zodat er geen onnodige verwarring ontstaat? Voorderest prima dus. Helaas kan het niet altijd goed gaan.... Toon meer
240330T066250307A bestelnr Alles goed , "tres bon , sans problemes " . Diverse spullen besteld en alles in goede conditie geleverd . PRIMA ! ( ...houd goed oog op jullie voorraden ivm het kunnen le... Toon meer
Over Alltricks
Notre offre de produits permet à tous les sportifs, qu’ils soient débutants ou compétiteurs mais aussi à toute la famille (large choix de vélos enfants, de draisiennes et de textiles), de s’équiper.
Notre univers running vous surprendra avec une sélection des meilleures marques du marché.
Commandez sur Alltricks c’est également bénéficier du conseil de nos experts, de facilités de paiement de la livraison en 24h en France et dans de nombreux pays européens
Alltricks – Spécialiste vélo, running et outdoor !

Intégralité du catalogue en stock
5 avenue Newton, 78180, Montigny-le-Bretonneux, Frankrijk
- 01 30 48 90 07
- contact@alltricks.fr
- alltricks.fr
Op 19 feb dynaplug setje besteld
Op 19 feb dynaplug setje besteld. Op 21 feb kon ik het ophalen bij het afgifte punt van DPD. Netjes verpakt en super snelle service.
Teleurgesteld in de kwaliteit van het…
Teleurgesteld in de kwaliteit van het zwempak en dus terug gestuurd maar wat een gedoe om het terug te sturen en kreeg niet eens een mail dat ze het terug hadden ontvangen ,heb zelf moeten kijken op mijn account! dan ook nog een gedoe voor de terugbetaling aan te vragen ! Ik had bijgevoegd voor terugbetaling maar dan toch een voucher gekregen😏 geen aanrader!
geen garantie
Ik heb bij Alltricks gekocht 2x Sena Blurtooth intercomsysteem voor aangesloten helmen.
De slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Mails worden niet beantwoord. Er is geen garantie bij dat bedrijf. Waardeloos bedrijf!
Na een klacht bij PayPal (na 3 maanden) krijg ik de vraag van Alltricks waar het
probleem zit.
PayPal heeft het probleem opgelost.
Alltricks onbetrouwbaar bedrijf…
In september bestelde ik een Abus fietshelm en betaalde 61 euro. De helm is nooit geleverd. Ik heb alle mogelijke moeite gedaan om contact te krijgen en ook ECCNLheeft het geprobeerd maar Alltricks geeft niet thuis. Een onbetrouwbaar bedrijf!
Mijn vrouw bestelde op 28 oktober een…
Mijn vrouw bestelde op 28 oktober een koerstrui van Scott . Alles verliep vlot tot aan het versturen van hun site in Orleans. Het pakket werd helaas nooit geleverd !! Communicatie met Alltricks is ONMOGELIJK. Hopelijk zet Alltricks het nog recht : ref 99362387. Bestelnummer 231028V061486044A . Bestemming is -België 2560 . Ik ben benieuwd of het opgelost wordt ??
Ik zit al meer dan 1 maand te wachten…
Ik zit al meer dan 1 maand te wachten op een bestelling en als ik een status vraag van mijn bestelling krijg ik steeds hetzelfde antwoord ‘’ I wish to inform you that we have alert the carrier to speed up delivery of this package and deliver as quickly as possible’’. Nooit bestel ik hier nog iets en vermoed dat ik mijn eigen verdiende centjesk wijt ben!
Prima service en communicatie..!
Prima service en communicatie..!
Was wat huiverig n.a.v het lezen van wat negatieve ervaringen..
Mijn zoon wilde echter voor zijn verjaardag specifieke NIKE.schoenen.
All.tricks waren de enige waar ik ze kon krijgen en ook nog scherp geprijsd.
Besteld op 4 December zojuist opgehaald bij servicepunt.
Superblij mee, heldere communicatie bij All.tricks en DPD (transporteur)
Voor ons volgt zeker een 2e keer, meer dan tevreden..!!
Slechte ervaring.
Slechte ervaring.
Product was niet zoals het hoort. Hierdoor moest ik verzendkosten betalen om het terug te zenden terwijl ik ook al verzendkosten betaalde om het te ontvangen.
De dienst reageerde niet op de vragen die ik had bij ontvangst bestelling.
Vervolgens kreeg ik m'n geld niet terug maar een coupon..
Kortom alles aan deze aankoop was negatief.
Waardeloze klantenservice
Onlangs bestelling geplaatst, deze is nooit geleverd. Er staat bij de status dat de bestelling is afgeleverd maar nooit iets ontvangen. Niet de schuld van alltricks dus..
Ondertussen al 2x contact opgenomen met de klantenservice via het contactformulier maar er komt gewoon geen reactie. Waardeloze klantenservice dus + 145 euro kwijt.
Verkeerde artikel geleverd a 330…
Verkeerde artikel geleverd a 330 euro!!. Probeer nu kleine week contact te krijgen, maar er wordt niet op berichten gereageerd. Telefonisch contact lukt ook niet. Om te kunnen retourneren , moet alltricks ook reageren op bericht, echter dat doen ze niet..iig tot nu toe niet. Dus retourneren niet mogelijk, al zou dat binnen 2 weken moeten om geld retour te krijgen.
@ alltricks: mn artikelnr is gemeld. Graag alsnog een reactie, dan zal ik t hier melden. En anders: niet hier kopen!! Als er iets mis gaat heb je n groot probleem.
Onbereikbaar voor vragen
Kocht een elektrische fiets bij Alltricks maar heb deze nooit ontvangen. Op mailtjes wordt niet gereageerd en telefonisch contact is niet mogelijk. Na later bleek was de fiets tijdens transport beschadigd maar informatie hierover kreeg ik niet. Heb aangegeven de fiets indien de schade mee zou vallen wel te willen ontvangen maar daar kwam nooit een reactie op. Franse firma met dito service.
Fietsbril besteld maar nooit ontvangen…
Fietsbril besteld maar nooit ontvangen (wel betaald) en Alltricks is onbereikbaar. Volgens DPD is het pakket verkeerd bezorgd en moet ik via Alltricks een onderzoek laten starten, Alltricks is alleen niet bereikbaar waardoor er geen onderzoek gestart kan worden. Ik wacht inmiddels al drie weken op een reactie.
Opgelost
Opgelost
Bestelling is binnengekomen.
Voorderest prima dus.
Helaas kan het niet altijd goed gaan.
Na 2 goede bestellingen nu een die dreigt te mislukken..
Onderdeel besteld, maar niet terug te vinden in mijn bestellingen.
Mijn bank gecontroleerd en er is wel degelijk een afschrijving gedaan, dus betaald.
Aantal pogingen gedaan om contact op te nemen via website maar geen enkel response gekregen..
Geen antwoord, niks.
Ik wacht nog even af, nu 2 weken verder..
Watskebeurt??
Goed, tot je iets wilt terugsturen...
Wat betreft goede bestellingen: top bedrijf. Maar als je iets wilt terugsturen is dit een dikke ramp. De schoenen die we bestelden zaten te krap, een retourlabel downloaden lukt niet en na verschillende mails is er nog altijd geen oplossing en ondertussen ook geen antwoord meer. Service na verkoop: eigenlijk verdient dit geen enkele ster. En ondertussen blijft het stil aan de overkant...
Dit bedrijf opereert volgens een patroon...
Helaas komt mijn ervaring ook overeen met de overwegend negatieve reacties hier. Naar aanleiding van mijn persoonlijke ervaring in combinatie met de ervaring van anderen, moet ik het volgende concluderen:
Mijn uiteenzetting:
1) Alltricks lijkt vaak ontbrekende/onvolledige/kapotte producten te sturen (wellicht zijn hun lage verkoopprijzen te verklaren uit lage inkoopprijzen van onvolledige producten).
2) Als je wil aangeven dat er iets ontbreekt/mankeert aan je product is contact onmogelijk (geen e-mail of telefoonnummer). Er is slechts een contactformulier, waar je geen e-mail bevestiging van krijgt indien je deze invult. In mijn geval blijft een reactie uit na 3 pogingen over een periode van 3 weken.
3) Ondertussen verstrijkt de termijn waarop je het product kunt retourneren (30 dagen). In mijn geval wilde ik voor een gebrekkig product geen retourkosten betalen. Inmiddels heb ik me neergelegd bij het feit dat ik geen reactie krijg en ik het product op eigen kosten kan retourneren.
4) Echter, en dit is in lijn met eerdere reviews, dien je het product retour te melden en blijft instructie/bevestiging vanuit Alltricks uit. Een andere red-flag blijkt uit het feit dat je veel moet 'doorklikken' en er onjuiste/onduidelijke informatie wordt gegeven waar je precies je product retour kunt melden. Op eigen kosten een product terugsturen valt ook tegen. Het bedrijf is gesitueerd in Frankrijk (red flag!).
5) Mensen die op eigen kosten (zonder retourlabel o.i.d.) terugsturen naar Alltricks, zoals ik lees in de reacties, zijn helaas ook niet verzekerd van terugbetaling.
Gezien bovenstaande denk ik dat we te maken hebben met een bedrijf wat klanten lo(n)kt met spotprijzen en een betrouwbaar (flashy) ogende website, maar in feite een malafide organisatie lijkt te zijn dat kwalitatief slechte of gebrekkige producten levert en vervolgens onbereikbaar is bij slechte ervaringen.
Ik kan geen formele klachtenformulier of procedure vinden (nog een red flag) op de website van Alltricks. Als gevolg, zal ik mijn klacht zoveel mogelijk verspreiden op andere websites/review-pagina's/en bij desbetreffende instanties.
De slechtste klantenservice die ik ooit…
De slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Mails worden niet beantwoord, telefoonnummer onvindbaar, incomplete info over retourneren v h artikel. Toen ik uiteindelijk het artikel retour kon sturen op mijn kosten, kwam het pakket na 3 weken weer terug op het adres waar ik het verzond. En alltricks kan ok niet bereiken….. wat nu……
Remblokken besteld voor mijn mtb ze…
Remblokken besteld voor mijn mtb ze doen er al 1.5 week over eer ze ze leveren ..
dan zijn de remblokken de voering nog beschadigd .. klantendienst reageert gewoon niet ..
via paypal claim ingediend ..
moet ik het pakket terug sturen .. alltricks maakt reclame voor via mondial terug te sturen toch werkt dit niet op hun website ..
ik bestel hier nooit nog
Helm werd geleverd met missende…
Helm werd geleverd met missende onderdelen, na contact te hebben gehad met de klantenservice, een expert zou er naar kijken, daarna geen reactie meer. Via alle mogelijke wijze contact op genomen, maar nergens wordt meer op gereageerd. Het lijkt erop dat er bij artikelen in de uitverkoop spullen missen of er iets mee is, pas dus op. Ik bestel er niet meer.
Bestelling niet geleverd, geen reactie van de klantendienst
Ik bestelde 2 slaapzakken die normaal op 5 juli geleverd zouden worden. Ik heb niets ontvangen en na 2 contactpogingen met de klantendienst nog steeds geen reactie
Wacht nog steeds op reactie na ruim…
Wacht nog steeds op reactie na ruim drie weken.