Banner for Alltricks

Alltricks Reviews 212.872

4,5

Na alle negatieve berichten hier was ik toch wat huiverig om te bestellen. Ze waren echter de enige die mijn product nog konden leveren (verouderde kleur). Toch blij dat ik mijn bestelling geplaatst... Toon meer

Prima service en communicatie..! Was wat huiverig n.a.v het lezen van wat negatieve ervaringen.. Mijn zoon wilde echter voor zijn verjaardag specifieke NIKE.schoenen. All.tricks waren de enige w... Toon meer

Opgelost Bestelling is binnengekomen. Misschien volgende keer iets communiceren zodat er geen onnodige verwarring ontstaat? Voorderest prima dus. Helaas kan het niet altijd goed gaan.... Toon meer

240330T066250307A bestelnr Alles goed , "tres bon , sans problemes " . Diverse spullen besteld en alles in goede conditie geleverd . PRIMA ! ( ...houd goed oog op jullie voorraden ivm het kunnen le... Toon meer

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsaccessoirewinkel
  3. Hardloopwinkel

Over Alltricks

Alltricks est spécialisé dans la vente de matériel et d’équipement pour le vélo, le running et l’outdoor. Depuis 2008 vous retrouvez sur Alltricks un large choix de pièces vélo, de vélos complets et d’équipement pour toutes les pratiques outdoor (VTT, BMX, Route, Running, Trail, Randonnée etc.) parmi les plus grandes marques (Shimano, SRAM, Garmin, Nike etc.). Alltricks a aussi pris le virage de l’électrique et vous accompagne dans l’achat d’un vélo électrique ou d’un VTTAE.

Notre offre de produits permet à tous les sportifs, qu’ils soient débutants ou compétiteurs mais aussi à toute la famille (large choix de vélos enfants, de draisiennes et de textiles), de s’équiper.

Notre univers running vous surprendra avec une sélection des meilleures marques du marché.

Commandez sur Alltricks c’est également bénéficier du conseil de nos experts, de facilités de paiement de la livraison en 24h en France et dans de nombreux pays européens

Alltricks – Spécialiste vélo, running et outdoor !

Intégralité du catalogue en stock

Sur Alltricks, nous proposons à la vente uniquement les produits dont nous disposons en stock. Notre gestion en temps réel vous assure un départ de votre colis le jour même si votre commande est saisie avant 15h. (les commandes validées après 15h le vendredi sont expédiées le lundi.) Votre service clients Alltricks

4,5

Uitstekend

213K reviews

Heb 2 december een duffel bag besteld…

Heb 2 december een duffel bag besteld met ordernummer: 241202T068586324 en ook betaald , staat er op de order betaling niet bevestigd, krijg geen contact. Gemaild en gebeld, maar telefoonnummer werkt helemaal niet. Wat een waardeloze site, ik wil gewoon mijn geld terug of mijn duffel bag. 1ste en laatste keer daar besteld.

2 december 2024

Shop @ Alltricks to be tricked

Op 14 november bestelde ik een MTB bij Alltricks, maar op de 15e hoorde ik dat de fiets niet meer op voorraad was! Ik kreeg toen een e-mail als 'commercieel gebaar' om een ​​andere fiets te kiezen en dat deed ik!
Op dezelfde dag kreeg ik een e-mail dat mijn oorspronkelijke bestelling inderdaad op voorraad was en op de 20e geleverd zou worden!
Door alle verwarring heb ik mijn bestelling echter geannuleerd! Het is inmiddels 8 december, Alltricks heeft nog geen enkele bestelling geleverd en heeft niet gereageerd op 6 verschillende e-mails en berichten op hun website!
Verder is mij door hen gevraagd om hun service te beoordelen 🤷‍♂️
Ik heb een hele slechte recensie geschreven, maar ook uitgelegd waarom! Alltricks heeft mij een bericht teruggestuurd om mijn recensie te verbeteren, anders zouden ze hem niet publiceren 🤦🏼‍♂️ Hun klantenservice is niet bereikbaar via hun website of telefonisch 🤔 en wacht ik nogs steeds op een terugbetaling 😔

8 december 2024

Wordt niet geleverd!

Schoen besteld, nooit geleverd en reageren ook niet op mijn contact verzoek. Bedrag is wel afgeschreven en geen schoen te bekennen!

29 november 2024

Zorgmakende problemen binnen deze organisatie…

De communicatie binnen deze organisatie laat veel te wensen over. Nadat ik mijn bestelling had betaald, bleef de status op "betaling in behandeling" staan, wat voor verwarring zorgde. Vervolgens heb ik het contactformulier ingevuld om duidelijkheid te krijgen, maar ik heb daar nooit een reactie op ontvangen, zelfs geen automatische bevestiging dat mijn bericht was ontvangen.
Nu zijn we twee dagen verder, en er is nog steeds niets aangepast in de bestelling of gecommuniceerd. Dit gebrek aan respons en transparantie is erg teleurstellend en geeft mij weinig vertrouwen in de service.
Ik hoop de producten nog te ontvangen of mij geld terug te krijgen

4 december 2024

Garmin 1040 besteld nooit toegekomen.

Mijn Garmin die besteld is op 26/8 is nooit toegekomen omdat hij teruggestuurd is. Ze gaan me het geld terug storten wanneer ze hem terug ontvangen hebben . Ze hebben hem teruggestuurd op 3 september (zie onder) , nog altijd geen geld ontvangen!!!!!!
Date/Time Event Location Comments
2024-09-03 03:00:00 RETURN IN TRANSIT SHIPMENT TRANSFERRED TO SELLING PARTY

17 oktober 2024

Eerst ben ik Nederlands talig

Eerst ben ik Nederlands talig en schijf. het is niet de eerste keer dat ik met Alterick's werk ben heer goed ontvangen de leveringen zijn ok van daar deze nieuwe bestelling. ik kijk er op uit naar mijn nieuwe bestelling. Dank voor de mooie ervaringen die ik van jullie kreeg.

5 september 2024

Een voucher als refund???

Beste Klantenservice van Altricks.
Ik heb een order teruggestuurd, maar nu krijg ik een voucher twv het bedrag en moet ik die binnen 15 dagen opmaken? Waarom?
Er staat trouwens in het bericht het volgende:
-----
Hallo XXX,
Na je terugbetalingsverzoek, bevestig ik hierbij dat de terugbetaling vandaag is gebeurd.
De terugbetaling van€346.99 is teruggestort via dezelfde betaalmethode die is gebruikt bij het betalen voor je bestelling.
Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien je nog vragen hebt.
----

Ik wil graag dat het bedrag wordt terug gestort via de betaalwijze die ik heb gedaan.
Er staat NERGENS in de voorwaarde en bij aankoop dat ik bij retour een voucher krijg.
Graag per direct actie anders ben ik genoodzaakt de rechtsbijstand in te schakelen.
Bedankt voor de reactie

20 augustus 2024

Bestelling geplaatst en betaald en is…

Bestelling geplaatst 240707T067230709A en betaald en is niet geleverd!!!
Krijg helaas geen reactie op al mijn mails die ik al reeds verstuurd heb....
Wat is juist het probleem aub!!!!
Alvast bedankt en ik hoor het graag
Mvg Vicky Leysen

8 juli 2024

Slechte (geen) service

Bestelling geplaats. Slaapzak is tijdens mijn trektocht toegekomen (meer dan een week na bestelling). Intussen stond dezelfde slaapzak nog eens in promo voor ik de mijne had. Tevergeefs contact proberen opnemen

2 mei 2024

Ik heb een product besteld waarbij de…

Ik heb een product besteld waarbij de daadwerkelijke maat niet overeenkomt met de maat op de website. Ik heb contact opgenomen middels het formulier maar na 10 dagen nog steeds geen reactie. Ik ga ervanuit dat het kosteloos retour gestuurd kan worden. Lijkt mij vrij simpel en snel te regelen. Blijkbaar toch lastig.

9 april 2024

Opgelicht door Alltricks: geen levering

Helaas lijkt Alltricks geen betrouwbaar bedrijf. Begin maart een paar dure sportschoenen besteld. Deze zijn echter nooit afgeleverd. De klantenservice verzuimt te reageren en komt niet tot een oplossing. Gelukkig had ik betaald met een creditcard, dus ben ik verzekerd. Maar ik zal ook aangifte doen bij de politie.

8 maart 2024

Slechte apparaten en service

Twee keer een neatt washer besteld en twee keer werkte het apparaat niet. Na het tweede apparaat te hebben teruggestuurd wilde ik mijn geld terug. Ik kreeg een email dat ik een voucher kreeg en dat ik moest reageren als ik geld wilde. Toen ik aangaf geld te willen moest ik eerst het verzendbewijs overleggen. Dit duurt al veel te lang en was niet nodig als er een degelijk apparaat geleverd was

16 februari 2024

KOOP DAAR NIETS

KOOP DAAR NIETS : een bestelling gedaan onderdeel was op voorraad volgens website ,daarna email geen voorraad , gevraagd terugbetaling na 10 tallen emails na 1 maand geld teruggekregen

28 februari 2024