❤️🙏❤️Vivian is the BEST!!!!! En smuk venlig professional behandler som giver det best resultat. Jeg er sååååå tilfreds jooni Vivian. ❤️🙏❤️
Lees wat reviewers zeggen
Trygt og professionelt, fra start til slut. Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Alma! Jeg fik en botox-behandling, og personalet var utroligt søde og professionelle. Fra det øjeblik jeg trådte... Toon meer
Jeg har i dag fået min første botox-behandling hos Alma Klinik i Helsingør, og det var en rigtig god oplevelse. Super god service fra start til slut, og klinikken er lys, indbydende og har en r... Toon meer
Har været fast kunde hos Vivian i 4-5 år nu, og hun er uden tvivl den bedste! Hun er top professionel, ser præcis hvad der passer til ens ansigt, og resultatet bliver altid perfekt. Kæmpe anbefaling... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Ydre og indre skønhed i harmoni. Find vores klinikker på Østerbro, i Helsingør og i Hillerød.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Virkelig professionelt, trygt og hjemmeligt samtidig!
Meget sød, nærværende og professionel modtagelse. Der er styr på sagerne og jeg følte mig tryg lige fra start. Blev velinformeret og lyttet til.
Det er det eneste sted jeg vil få foretaget behandlinger fremadrettet. Kan kun varmt anbefale Alma Klinik.
Elsker Alma klinikken de er simpelthen…
Elsker Alma klinikken de er simpelthen så søde og dygtige. Man føler sig virkelig tryg og i gode hænder. Så rart at være hos dem 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg har haft flere virkelig gode…
Jeg har haft flere virkelig gode oplevelser hos Alma Klinik, hvor jeg både har fået forskellige behandlinger.
Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt af en rolig og behagelig atmosfære. Klinikken er altid ren, pæn og indbydende, hvilket med det samme giver en følelse af tryghed.
Det, der især gør en forskel for mig, er den måde, jeg bliver mødt på.
Jeg føler mig både set og hørt hver gang, og der bliver taget sig god tid til at forstå mine ønsker og behov.
Behandlingerne bliver udført yderst professionelt og med en tydelig sans for detaljer, hvilket giver et smukt og naturligt resultat.
Jeg føler mig i trygge hænder hele vejen igennem, og jeg kan varmt anbefale Alma Klinik til alle, der ønsker kvalitetsbehandlinger i rolige og trygge omgivelser.
Skøn og behagelig behandler
Skøn og behagelig behandler. Jeg er meget tilfreds med resultatet af min lazer behandling i ansigtet.
Altid en fornøjelse og trygt at komme…
Altid en fornøjelse og trygt at komme hos Vivian. Vivian giver sig altid god tid, lytter og giver professionel rådgivning, med fokus på æstetik og harmoni.
Kan klart anbefales, særligt hvis man har en konservativ tilgang, til de forskellige behandlinger.
Skøn behandling hos Helle
Jeg fik min første botoxbehandling i klinikken i Helsingør hos Helle.
Klinikken er flot og rummelig, med en rolig atmosfære. Helle tog varmt imod mig og fortalte grundigt om proceduren samt hvad jeg kunne forvente efterfølgende. Alt foregik i trygge rammer og Helle var super professionel og dygtig til at injicere botox’en. Vi bookede en opfølgende konsultation 14 dage senere, hvor de flotte resultater blev vist frem. Jeg er virkelig glad for resultatet og er sikker på, at mine fremtidige behandlinger skal foregår i Klinik Alma hos Helle.
Både klinikken og Helle får mine varmeste anbefalinger!
Trygge rammer god information gode…
Trygge rammer god information gode resultater jeg er glad for de ting jeg har fået lavet
Bedste skønhedsklinik
Bedste klinik Vivian er super dygtig jeg føler mig tryg hos Alma klinik.
Vivian er altid så professionel
Vivian er altid så professionel, dygtig til sit arbejde, varm og rar at komme hos. Om hun har elever eller ej er det altid en sand fornøjelse at komme hos hende 😍
Jeg startede med at få behandlinger hos hende i efteråret 2021 og har altid fået den bedste og mest trygge service og skal ikke have ansigtsbehandlinger andre steder end klinik Alma
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har været hos Alama Klinikken flere gange tidligere, og hver gang har jeg fået en rigtig god og professionel behandling. Personalet er meget venlige og tager sig god tid til at forklare, hvad der skal ske, så man føler sig helt tryg.
For mig betyder det meget, at man bliver mødt med ro og respekt, og det oplever jeg virkelig hos Alama Klinikken. Resultatet har været rigtig godt, og derfor vender jeg også gerne tilbage.
En klinik jeg trygt kan anbefale til andre.
Bedste sted Helsingør
Alle i Alma er bare så søde og professionelle, har ro og tid til at forklare og rådgive .
Jeg er så glad for at komme der
Mvh Heidi
Har gået hos Vivian fra Alma klinikken…
Har gået hos Vivian fra Alma klinikken i noget tid nu, og jeg kan klart anbefale dette sted.
Gode produkter og meget sterilt og godt resultat. De forklare om produkterne på en måde så man føler sig i trygge hænder.
Meget professionelt udført og så er de super søde. Helt klart 5 store stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟
Tryg og god behandling!
Pernille er en sand fornøjelse når man ligger på briksen! Hun lytter til ens ønsker og laver altid det fineste arbejde - altid glad og tilfreds når jeg går fra klinikken ✨
Der er så rolig og dejlig en energi fra man træder ind af døren 🤍
Lees meer over geverifieerde reviews.