❤️🙏❤️Vivian is the BEST!!!!! En smuk venlig professional behandler som giver det best resultat. Jeg er sååååå tilfreds jooni Vivian. ❤️🙏❤️
Lees wat reviewers zeggen
Trygt og professionelt, fra start til slut. Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Alma! Jeg fik en botox-behandling, og personalet var utroligt søde og professionelle. Fra det øjeblik jeg trådte... Toon meer
Jeg har i dag fået min første botox-behandling hos Alma Klinik i Helsingør, og det var en rigtig god oplevelse. Super god service fra start til slut, og klinikken er lys, indbydende og har en r... Toon meer
Har været fast kunde hos Vivian i 4-5 år nu, og hun er uden tvivl den bedste! Hun er top professionel, ser præcis hvad der passer til ens ansigt, og resultatet bliver altid perfekt. Kæmpe anbefaling... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Ydre og indre skønhed i harmoni. Find vores klinikker på Østerbro, i Helsingør og i Hillerød.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Den bedste selvforkælelses klinik
Alma Klinik er den første skønheds klinik jeg har besøgt.
Totalt skønt og professionel sted, som er lyttende til dine ønsker og behov. Og er du ligesom jeg lidt bange for nåle står Vivian og Mette altid klar med lidt bedøvende salve og kæmpe tålmodighed. What not to like. De bedste anmeldelser herfra.
Skøn og smuk Klinik og super dygtig…
Skøn og smuk Klinik og super dygtig Mette tog godt imod mig, og hun var godt til at forklare, følte mig mega tryg i hendes hænder, helt klar en klinik som skal lave mine behandlinger. Og vil varm anbefale den til alle.
Alma Klinik fremhæver din naturlige skønhed
Alma Klinik er det første sted, hvor jeg fik en tryg og god mavefornemmelse fra start. Det skyldtes både at Vivian er enormt behagelig og imødekommende, men også rigtig dygtig. Jeg har fået rigtig flotte og naturlige resultater, som har givet mit ansigt en hel ny glød.
Mette er så sød og behagelig og giver…
Mette er så sød og behagelig og giver mig god rådgivning inden jeg beslutter mig for en behandling.
Der er ingen tvivl om, at jeg har fundet min nye yndlings skønhedsklinik, og Klinik Alma har fået sig en stamkunde 😊
Anbefaler Alma Klinik på det…
Anbefaler Alma Klinik på det varmeste...de er venlige, informative og meget professionelle..men erkkqr i kyndige hænder hos dem!!
Vil klart anbefale Alma Klinik
Faglig dygtig og serviceminded personale.
Behandlingen har tilpasset lige præcis til mig og minen ønsker.
Virkelig dejlig oplevelse og meget…
Virkelig dejlig oplevelse og meget proffesionelle!
Vil klart anbefale Alma
Vil klart anbefale Alma.
Du bliver med det samme du træder ind i klinikken mødt, af venligt personale som er klar til at hjælpe og guide dig, og især ved første gangs behandling føler du dig i tryggehænder.
Virkelig god og trygt besøg hos vivian…
Virkelig god og trygt besøg hos vivian kan varmt anbefales ❤️
Vil klart anbefale Alma Klinik
Vil klart anbefale Alma Klinik. Med det samme man træder ind af døren får man en varm velkomst. Man bliver altid mødt af venligt personale, der altid er klar til at hjælpe samt rådgive.
Alma klinik er et skønt sted at komme
Alma klinik er et skønt sted at komme. Man får den bedste behandling.
Føler mig altid velkommen hos Alma…
Føler mig altid velkommen hos Alma klinik, har i flere år blevet behandlet af Vivian. Flot resultat både med behandling af Botox og filler.
Bedste anbefalinger herfra😊 Jeanette
Kan varmt anbefale
Kan varmt anbefale. Sød og kompetent. Resultat blev helt som ønsket
Super kompetent og i top vejledning!
Faglig dygtig og sødt personale. Fik en meget kompetent og ærlig hudanalyse og forundersøgelse (botox / filler). Følte mig både hørt ift mine ønsker men også godt vejledt hvordan jeg kunne få de bedste og mest naturlige resultat er. Jeg skal kun behandles her!
De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra. Vivian er så professionel og dygtig. Og vigtigst af alt, så føler man sig tryg igennem hele behandlingen.
Jeg har følt mig godt modtaget
Jeg har følt mig godt modtaget, hørt og set i Alma Klinik. Behandlingen har tilpasset lige præcis til mig, som ønsker et naturligt look. Jeg kan på det varmeste anbefale Alma Klinik.
Kan varmt anbefale Alma Klinik.
Kan varmt anbefale Alma Klinik.
Vivian er super fantastisk. Klinikken i Hillerød har den skønneste atmosfære og jeg har fået de smukkeste naturlige læber. Tusinde tak!. Ser meget frem til mit næste besøg.
Meget tilfreds
Jeg har gennem 6 år været kunde hos Vivian/Alma Klinik og jeg er alt igennem tilfreds. Vivian formår gang på gang at skabe det resultat jeg ønsker, samtidigt med, at jeg føler mig tryg og godt behandlet.
Kan klart anbefale Alma Klinik
Kan klart anbefale Alma Klinik, jeg har følt mig imødekommet med en professionel og kompetent tilgang omkring mine behandlinger;-) Absolut et besøg værdi, hvor du får den bedste behandling af altid smilende og søde Vivian.
Lees meer over geverifieerde reviews.