⁷De producent van Alphaess is zeer arrogant en overtuigd van de kwaliteit van haar batterij. Het door mij laten plaatsen systeem heeft in mijn huis een vlamboog veroorzaakt en moest dus vervan... Toon meer
Zeer professionele installateur. Heel vriendelijk, duidelijke uitleg en proper werk. Batterij doet wat hij moet doen. Zonder haperen. Integratie met het Jabba platform verliep ook heel vlot en geeft... Toon meer
De thuisbatterij laadt vlot op ook al schijnt de zon niet. Omdat de zonnepanelen en de thuisbatterij omwille van slecht weer niet samen zijn geïnstalleerd hebben we moeten wachten op de wifi aanslui... Toon meer
Goede verkopers die duidelijke info geven. Ik veronderstel een juiste prijszetting. Goede kwaliteit. ( zal nog moeten blijken) wel geduld moeten hebben met de plaatser die eerste afspraak afzegde en v... Toon meer
AlphaESS werd in 2012 opgericht en is gespecialiseerd in energieopslag. Dankzij hun lithium-ion technologie is het bedrijf een pionier in de markt. Met sterke, gepatenteerde, Duitse technologieën en een eigen slim energiebeheersysteem heeft AlphaESS de visie om groene energie voor iedereen toegankelijk te maken. Naast residentiële systemen ontwikkelt AlphaESS ook oplossingen voor commerciële en industriële toepassingen. Ondertussen is AlphaESS uitgegroeid tot een toonaangevende, multinationale speler in de sector. De batterijsystemen van AlphaESS worden wereldwijd verdeeld in meer dan 83 landen. Ondertussen werden ruim 100.000 thuisbatterijen geïnstalleerd. Meer informatie over AlphaESS vind je hier: www.alphaess.be
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Waar blijft de subsidie?
Waar blijft de subsidie?
De thuisbatterij werd geplaatst in jan 2022 en nog steeds heb ik geen premie ontvangen, terwijl me beloofd was dat ik de premie voor 2021 zou ontvangen en dat ESS de rest zou bijleggen omdat ik reeds voor 15 okt 2021 mijn batterij besteld heb.

correcte actie
correcte actie na vertragingen door omstandigheden. Ook cashback zeer vlot verlopen.

Prima investering
Na een jaar gebruik te maken van de batterij van Alphaess ben ik er van overtuigd dat dit een prima investering was. Ondanks dat we overdag dikwijls thuis zijn is het zonder deze batterij niet mogelijk efficiënt gebruik te maken van de zon energie. De plaatsing in onze garage ging perfect tegen een muur zonder veel ruimte in te nemen. Het opvolgen van laadstroom en verbruik gebeurt zeer overzichtelijk in de app of op pc, ook voor wie minder met computers overweg kan.

Ik ben super content
Deze batterij heeft alles wat een slimme batterij moet hebben.
De grootste winst hiermee ga ik nog maken als het dynamisch uurtarief en de piekbelasting er komt!

Alles werk perfect
De Firma Aetec was correct bij het plaatsen
Van 25 zonnepanelen met 25 Enphase micro-omvormer IQ7 + (235-rt40) en twee thuisbatterij Storion Smile 5. Batt. met alpha B5 Hybride omvormer .

Informatie
Het is gemakkelijk te zien hoeveel het opbrengt wat het verbruik op dit moment is

Antwoord van alphaess.be
Professioneel,goede uitleg en opvolging…
Professioneel,goede uitleg en opvolging en plaatsing.

Installatie goed opvolging.
Uiteindelijk installatie goed gekomen. Toch wel moeten opvolgen. Installateurs kiezen voor de makkelijke oplossing, daarom niet altijd de beste.
Periode van tekorten van materiaal, daardoor ook een stukje van de premie gemist.

Antwoord van alphaess.be
Goed om alles op te volgen van…
Goed om alles op te volgen van zonnepanelen en opladen auto.

Oplaadbare Battery
Wij zijn tevreden met onze batterij maar dachten dat deze bij slecht weer langer zou werken. We merken ook dat alhoewel de batterij niet vol is we toch reeds stroom op het net zetten. WAAROM??
So far so good...
Na een wat aarzelende start lijkt de software voor de batterij nu uitstekend te werken ( na 1 jaar). De ultieme test is natuurlijk de levensduur, zou minstens 7 jaar moeten zijn om er iets aan over te houden...

Antwoord van alphaess.be
Afgezien van de mindere start ( zeer…
Afgezien van de mindere start ( zeer gebrekkige communicatie va de installateur), blijkt alles goed te werken.

Antwoord van alphaess.be
Het zou heel nuttig zijn indien men ter plaatsen heel even een check-uw zou uitvoeren.
Het zou heel nuttig zijn indien bv de installateur een opvolging doet na een paar maanden. Hoe kunnen wij weten of alles optimaal werkt ?
Eens geïnstalleerd hoort meniet meer.
Vandaar dat ik hier geen 5 sterren kan geven.

Antwoord van alphaess.be
De beste investering ooit!De investering in de thuisbatterij is…
De investering in de thuisbatterij is één van mijn beste investeringen, zeker nu de energieprijzen de pan uit swingen!