Diş eti problemleri çürük ve aralıklı diş problemi için gittiğim Alpi diş hastanesinde çok kısa sürede diş eti tedavimi olup yeni dişlerine ve yeni gülüşüme kavuştum :) öncelikle Miray ve Murat hocama... Toon meer
Alpi dış kaynarca şubesinde tedavisi tamamladım implantı mi yapan doktorum mikail beye sonsuz teşekkürler ağrım sızım olmadan işlemini tamamladı protez kısmını da tamamladık ekibinizle doktorlarınd... Toon meer
Alpi diş ailesiyle iyi ki tanıştım. Çekindiğim diş çekimi konusunda beni oldukça rahatlatarak profesyonelce işlemi gerçekleştirdiler. Bundan sonra her işlem için tercihimdir
Doktorları çok ilgili çok sevdim özellikle Hilal hanım özel olarak ilgileniyor herkesle çok memnun kaldık ailecek tedaviye başlayacağız
At AlpiSmile, we specialize in delivering world-class dental care in Turkey / Istanbul, combining clinical excellence with personalized support for international patients seeking outstanding treatment results. Our mission is to make premium dental treatments accessible to everyone—while providing exceptional care, a seamless patient journey, and peace of mind from consultation to complete aftercare.
Fevzi Çakmak, Akdeniz Caddesi No: 46 34899 Pendik / İstanbul, 34890, istanbul, Turkije
- 0216 211 00 28
- info@alpismile.com
- alpismile.com
Kaynarca Alpi diş Hilal hanıma çok…
Kaynarca Alpi diş Hilal hanıma çok teşekkür ederim evimizde gibi hissettik ne yapılması gerektiğini detaylıca ve güler yüzüyle hiç sıkılmadan bize anlatıp yardımcı oldu ayrıca ödeme konusunda ki yardımı için ayrı bir teşekkür ederim
İlgili,alakalı,güleryüzlü çalışanları…
İlgili,alakalı,güleryüzlü çalışanları ile hijyenik ortama sahip klinik. Ayrıca çocuk diş hekimi Ayşegül hocaya da kocaman kalp ♥️ her türlü konuda yardımlarından dolayı da hilal atmaca hanıma da teşekkürler❤️
Sevgili Hilal Hanım 🌸
Sevgili Hilal Hanım , öncellikle nezaketinize ve daima güler yüzünüzden ötürü size çok teşekkür ederim 🥰
Oğlumun dişlerini hızlı ve
güvenilir Bir şekilde hallettik...
Bir kez daha iyi ki Alpi diş hastaneleri 🥰✋🏻