I absolutely love this thing! It arrived really fast, and the first time I used it I got 10 perfectly shaped nigiri bites - all exactly the same size and shape, my OCD is extremely pleased. 😂... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Veldig fornøyd! Pakken ble levert på utrolig kort tid, og jeg fikk alt som jeg bestilte. Måtte hente pakken to forskjellige steder selv om jeg bestilte alt sammen, men det var forståelig siden den... Toon meer
Alt for lang ventetid ifht. Pris. Men produktet var over ventet kvalitet når jeg først mottok varen. Fornøyd med alt annet enn ventetiden:)
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Alt Japansk sells everything within Japanese pop-culture ranging from candy, anime, cosplay, fashion, items and much more!
Contactgegevens
Østre Nesttunvegen 16, 5221, Nesttun, Noorwegen
- 40 03 31 50
- alt.japansk@gmail.com
- alt-japansk.no
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
I absolutely love this thing!
It’s ridiculously easy to use, saves so much time, and makes homemade nigiri look neat and perfect with basically zero effort.
I bought it thinking it would be a handy little kitchen gadget. Apparently it is now an essential piece of equipment and I cannot live without it 😂
10/10. Perfect little yellow nigiri machine. 🍣 only wish it came in black!
Hurtig levering og god servise!
Søt nøkkelring, men bruker kun til pynt
Kjekt at dere fører Hello Kitty.
Men nøkkelringen blir kun brukt som pynt, da den ikke har feste skikkelig for en nøkkel.
Bra varer og rask levering men jeg…
Bra varer og rask levering men jeg ønsker at litt mer utvalg. Takk!
Autentiske varer til lavere pris enn konkurrentene
Meget fornøyd med Alt Japansk. Utvalget er kanskje ikke så stort som noen konkurrenter, men varene er autentiske og til lavere pris. Håper dere vil ta inn soyasauser produsert i Japan, som smaker bedre enn vanlig Kikkoman produsert i Europa.
Bra selskap med god leveringstid
Bra selskap med god leveringstid. Pakken kom frem uten skader til god tid.
Hjelpsomme ansatte
Hjelpsomme ansatte, rask leveringstid, bredt utvalg og enkel bestilling
Kjempe god service og svarte på mld så…
Kjempe god service og svarte på mld så å si med en gang når jeg hadde spørsmål. Kommer garantert til å handle her igjen ☺️
Min favorittbutikk :)
Min favorittbutikk i Norge, alltid hyggelig og effektiv, beste servicen 10/10
Veldig rask levering 10/10
some products near expiry date
a bit disappointed that some of the products i got where near the expiration date

Antwoord van Alt Japansk
Veldig fornøyd 😊 Ps
Veldig fornøyd 😊 Ps. Fikk forresten kjempe hit i pokémon jeg kjøpte fra dere 😍
Liten butikk, Mye inhhold.
Liten butikk, men med utrolig bra utvalg. Vi kjørte helt fra Åsane for å handle, og var ikke skuffet!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.