Altijd Knap Boutique Reviews

1. Damesmodewinkel

Altijd Knap. Webshop voor de mooiste en fijnstzittende haarbanden. Voor iedere haarband die jij bestelt, doneren wij 1€ aan Pink Ribbon.

Uitstekend

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super tevreden

Super tevreden! Ik had een haarband besteld en het was even allemaal langs elkaar heen gelopen maar het werd super opgelost en mocht zelfs een extra klem houden!
De kwaliteit van de producten zijn ook heel goed!

19 maart 2026

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je review! Liefs Linda 💖

Wauw de haarbanden en scrunchies zijn…

Wauw de haarbanden en scrunchies zijn in het echt nog mooier 🤩
Vet mooi ingepakt en snelle levering.
Toen ik de klantenservice appte met een vraag ben ik heel goed geholpen.
Deze winkel is een aanrader!

30 oktober 2024

Antwoord van Altijd Knap Boutique

Wat leuk om te horen! Mega bedankt voor deze mooie review en veel plezier met je knappe haaraccessoires. Liefs, Linda

Prachtige haarbanden

Vandaag kwamen de 2 haarbanden binnen van Altijd Knap! Wat een cadeautje om uit te pakken! En wat zijn ze mooi! Ze passen goed, dus daar ga ik heel veel plezier van hebben. Echt leuk dat ik jullie webshop ontdekt heb!

12 juli 2024

Antwoord van Altijd Knap Boutique

Ah wat super leuk om te horen! Heel veel plezier met je knapperds en dankjewel voor je mooie review 💖 Liefs Linda

Onwijs blij met de bestelling van de…

Onwijs blij met de bestelling van de haarbanden. Ze zitten heel comfortabel, doen niet pijn. Zowel mijn dochter als ik kunnen ze dragen, dat is ideaal. Contact en klantenservice is uitzonderlijk vriendelijk, ga hier zeker vaker bestellen. 🌸

13 mei 2024

Antwoord van Altijd Knap Boutique

Heel leuk om te horen! Veel plezier met je knapperds 💖

Lang gezocht naar de juiste haarband

Lang gezocht naar de juiste haarband. Stoffen van mooie kwaliteit, blijft goed zitten en knelt niet. Snelle levering en leuk contact met Linda. Jammer dat er nog geen kinderhaarbanden zijn, nu leent m’n dochter de mijne!

22 maart 2024

Een super leuk bedrijf met de…

Een super leuk bedrijf met de allerfijnste haarbanden ever!
Ik heb er ondertussen een stuk of 15 en ze zijn allemaal even fijn. (En nee haarbanden heb je nooit genoeg hihi)
Ze knellen niet bij de oren en ze hebben de tofste printjes en kleuren. Ze zijn heel klantvriendelijk en leveren ook heel snel. Plus ze doneren met elke haarband aan pink ribbon. Echt 100% een aanrader.

31 oktober 2023