De bestelprocedure wqs gemakkelijk en snel. Ook de levering was sneller dan aangegeven op de website! Alleen wat lichte schade op de aangeleverde platen.
Netjes uitgevoerd, snelle bezorging tip: geef voor klanten even aan dat als ze kiezen voor bevestiging met schroefgaten dat ze rekening houden met de plaats waar deze komen zodat daar niets "vitaals... Toon meer
De geleverde foto's op aluminium zijn van prima kwaliteit. Verzending is snel met een goede beschermende verpakking. Website verdient verbetering. Twee keer wilde ik wat veranderen en kreeg ik de... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
De bestelprocedure wqs gemakkelijk en…
Qua prijs het goedkoopste
Qua prijs het goedkoopste, snelle levering en prima kwaliteit! Wat wil je nog meer....
goed geprint en snel geleverd
Duidelijke website, laagste prijs, hoge kwaliteit.
De website en het bestelproces is heel makkelijk, foto uploaden, opties aanvinken en een paar dagen later is het binnen. Standaard ophangsysteem is ook prima en krijg de foto heel plat tegen de muur. Ik krijg alleen maar complimenten. Wel zorgen dat je een hoge kwaliteit foto uploadt als je het in groot formaat print. Al met al: een hoge kwaliteit tegen lage prijzen!
Snel geleverd en kwaliteit conform de…
Snel geleverd en kwaliteit conform de geleverde foto. Prima verpakt.
Prima product en makkelijk te maken.
Prima product en makkelijk te maken.. snel binnen
Ik ben zeer tevreden over de levering
Ik ben zeer tevreden over de levering: goede kwaliteit en de laagste prijs van al mijn onderzochte leveranciers.
Alleen jammer dat er maar een beperkt aantal afmetingen geleverd kan worden, voor een panorama foto van 64x25 cm moest ik een andere duurdere leverancier zoeken.
Online bestellen gaat niet
Nadat ik een foto op aluminium wou bestellen doorliep ik het gehele bestelproces. Doch toen ik de betaling wou uitvoeren kreeg ik een foutmelding: Je bestelling kan op dit moment niet worden geplaatst.
Als ik in de devtools keek zag ik dat ik een 400 error kreeg.
Ik heb dit allemaal doorgegeven aan de klantendienst die mij terug gecontacteerd heeft. Ze hebben me de raad gegeven om een andere browser te gebruiken, incognito te gaan enz.... Ik heb dit allemaal gedaan. Niets werkt.
Ik heb zelfs mijn foto bezorgd op hun vraag zodat ze de bestelling konden doen.
Sturen ze me daarna terug dat ze dit niet kunnen doen voor mij.
Het is hun eigen bedrijf. Ze kunnen de problemen van hun website niet oplossen en ze kunnen geen bestelling voor mij plaatsen.
Mij niet gelaten, ik ga wel ergens anders dan. Heel vreemd allemaal.
Prachtige afbeelding
Prachtige afbeelding . precies wat we hebben bedoeld.
Heel blij en gunstige prijs
Mooi product!
2 foto's op alluminium besteld en zijn supermooi en goedkoop!
Sneller service en levering
Zeer snelle levering en mooie kwaliteit…
Zeer snelle levering en mooie kwaliteit van het product
Netjes uitgevoerd
Netjes uitgevoerd, snelle bezorging
tip: geef voor klanten even aan dat als ze kiezen voor bevestiging met schroefgaten dat ze rekening houden met de plaats waar deze komen zodat daar niets "vitaals" staat, zoals tekst of id
Verder supergoed geregeld
Snelle bezorging en goede kwaliteit.
Snelle bezorging en goede kwaliteit.
Goede kwaliteit en snel in huis!
Goede kwaliteit en snel in huis voor een leuke prijs!
Goede kwaliteit
Snelle levering, uitstekende klantenservice, en de kwaliteit is perfect. Hier gaan wij vaker bestellen!
Ik heb extra betaald voor snelle…
Ik heb extra betaald voor snelle levering.
Echter bestelling kwam pas na 5 dagen aan.
Heb het geld voor snelle levering niet terug ontvangen.
En er zit een streep langs de foto. Dit is niet mooi.
Voor de rest goed.
Mvg Tom
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst. Inmiddels week verder maar nog niks binnen. Had het vandaag ivm een uitvaart.
Adresfout... Dus dhl houdt het vast. Wat bleek? Had idd een tikfout in huisnr maar gecorrigeerd voor bestellen.
Tikte 184 ipv 183.. volgens hun is mn huisnr nu dus 184 3. Al een week aan het bellen en mailen maar nergens reactie op!!!
Dus geld kwijt, want via ideal niet terug te boeken!!! En product kwijt....
Bestel echt nooit meer wat bij hun dus helaas
Blij met mijn bestelling
Blij met mijn bestelling. Ziet er heel mooi uit.
Foto viel binnen enkele uren al kapot van de muur
Losse montagekit bijgekocht op de website die ervoor zorgde dat de foto na enkele uren al kapot van de muur viel