Ziet er super goed uit, zou allwen nog mooier zijn als er ook standaards waren op je afdruk op te kunnen zetten en niet alleen een ophang systeem
Netjes uitgevoerd, snelle bezorging tip: geef voor klanten even aan dat als ze kiezen voor bevestiging met schroefgaten dat ze rekening houden met de plaats waar deze komen zodat daar niets "vitaals... Toon meer
De bijgeleverde bevestiging liet los, waardoor aluminium print van de muur kwam en de poster beschadigd raakte. Na melding hiervan, zeer snel opgepakt en nieuwe poster wordt zsm geleverd. Dat iets nie... Toon meer
De geleverde foto's op aluminium zijn van prima kwaliteit. Verzending is snel met een goede beschermende verpakking. Website verdient verbetering. Twee keer wilde ik wat veranderen en kreeg ik de... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Blij met mijn bestelling
Blij met mijn bestelling. Ziet er heel mooi uit.
Foto viel binnen enkele uren al kapot van de muur
Losse montagekit bijgekocht op de website die ervoor zorgde dat de foto na enkele uren al kapot van de muur viel
Bestaat deze firma echt
Bestaat deze firma echt? Telefonisch en e-mail contact niet mogelijk. Chat gaat naar Topdoek.
De geleverde foto's op aluminium zijn van prima kwaliteit
Website verdient verbetering. Twee keer wilde ik wat veranderen en kreeg ik de oude bestelling er niet uit, uiteindelijk in een andere browser een nieuwe bestelling gedaan.
Zelfde probleem deed zich voor bij het wisselen van het formaat van de foto. Hij gaf steeds een verkeerd ophang systeem. Das wel jammer.
Goed opletten dus!!
Goede kwaliteit en redelijke prijzen
Super snel alles binnen. Het ziet er goed uit op het eerste gezicht. Ik moet het nog beter bekijken maar laat het liever nog even goed ingepakt tot de expositie. Ik dacht dat de ophang systemen er al op zouden zitten maar dat moet ik zelf opplakken. Op zich is dat ook beter ivm met versturen.
De prijs is echt heel goed hier. De kwaliteit is voor mij als hobby fotograaf het belangrijkste en die is verrassend goed. Ik zal dit zeker delen met mijn fotoclub leden.
Eenvoudig en snelle levering van kwaliteit.
De bestelling verliep eenvoudig en snel. Het kwaliteitsprodukt is goed ingepakt verstuurd. Ben zeer tevreden.
Foto bestelling op dibont.
De foto die wij besteld hebben ziet er heel mooi uit, mooier dan ik had verwacht zelfs.
De website is duidelijk, op de aangegeven datum kwam het pakket netjes en goed verpakt aan.
Ben super blij dat ik bij Aluminiumstunter onze foto hebt besteld.
Zeker een aanrader.
Verwachtingen waargemaakt
Prima conform afspraak geleverd. Best heel vlot en goed verpakt binnengekomen. Ik ben er blij mee.
Snel en netjes geleverd
Mooie print, snel, goede prijs
Afdruk was helemaal volgens verwachting. En dat voor een goede prijs en snelle levering.
Snelste en goedkoopste
De service was snel en ruim de allergoedkoopste die er is!
2 x posterformaat op Aluminium laten…
2 x posterformaat op Aluminium laten drukken. Last minute bestelling van eigen creatie voor een verjaardag. Bezorging 30 uur na plaatsen bestelling. Supersnel en op dat moment ook ruim de beste prijs op internet.
Snel besteld en geleverd
Snel besteld en geleverd! Mooie afdruk geworden op dibond geborsteld aluminium
Prachtig en kwalitatief top
het was makkelijk te maken online, snel geleverd en het ziet er prachtig uit!! erg blij mee
Prima prijs - kwaliteit verhouding
Fijne website om je bestelling te plaatsen, prima kwaliteit en snelle levering
Vlotte bezorging.
Vlotte, mooie print. Duidelijke telefonische hulp.
Mooie print op aluminium.
Mooie print op aluminium.
Snelle levertijd.
Er zitten alleen wel een paar scherpe randjes aan het aluminium.
Heel snel geleverd,scherpe foto op…
Heel snel geleverd,scherpe foto op cirkel!