Alles verliep van A t/m. Z snel, duidelijk en fantastisch. Een enorm groots magazijn- en opslagunit van Alvero vol met kantoormeubilair om heel Kantoor-Nederland te kunnen voorzien, waarvoor mijn com... Toon meer
Ik heb een in hoogte verstelbaar bureau en een bureaustoel gehuurd i.v.m. het 'opeens' verplicht thuis moeten werken sinds afgelopen maart '20 n.a.v. Corona. Ik had dus snel iets nodig! Alvero heeft... Toon meer
De offerte aanvraag verliep moeizaam, na een aantal reminders kwam er uiteindelijk toch een reactie met prijsopgave. Transporteur zou 1 uur voor aflevering bellen, kreeg alleen een SMS dat hij over 15... Toon meer
Prima meedenkend, samen zijn we er vrij gemakkelijk uitgekomen. Levering op tijd. Enig klein minpuntje was 1 sleuteltje per locker ( voor scholieren.....) maar dat hebben we zelf al opgelost.
Alvero is al 35 jaar dè specialist in het tijdelijk verhuren van kantoormeubilair.
Mechanisatieweg 8, 4906 AE, Oosterhout, Nederland
- +31 162 447 337
- info@alvero.nl
- alvero.nl
Geweldige samenwerking
Topbediening
Fijne bediening, meubilair zag er goed uit, goede levering, proper, goede, snelle communicatie.
vooral erg tevreden over de kwaliteit
Wat een top service. Snelle vriendelijke en keurige bezorging. Ik ben vooral erg tevreden over de kwaliteit van het meubilair. Alvero bedankt.
Tevreden
Tevreden
Geef geen 5 steren maar 4 omdat het altijd beter kan. Alvero is een prettige organisatie waar je snel mee kan schakelen.
Mooi bureaus voor een goede prijs
Mooi kantoormeubelen voor een goede prijs. De gebruikte bureaus welke wij geleverd kregen zijn in goede staat. Deze werden snel geleverd en de communicatie was goed.
Flexibel
Voor ons project zijn wij geweldig geholpen ondanks dat er een aantal veranderingen in de bestelling plaats vonden waren de wijzigingen geen probleem. Levering, installeren door keurige mannen. Aanrader voor project inrichting.
Topbedrijf!
Zoals altijd ook deze keer weer tevreden over het advies op basis van mijn wensen, de kwaliteit van de materialen en de snelheid van leveren van Alvero Kantoormeubelverhuur.
Topbedrijf!
Fantastisch en snel geholpen met een leen-bureaustoel
Alles verliep van A t/m. Z snel, duidelijk en fantastisch. Een enorm groots magazijn- en opslagunit van Alvero vol met kantoormeubilair om heel Kantoor-Nederland te kunnen voorzien, waarvoor mijn complimenten.
De nieuwe leen-bureaustoel voor mijn 14-jarige zoon is top, gloednieuw en volledig naar wens. Naar volle tevredenheid kan mijn zoon thuis verder studeren en zich optimaal inzetten achter zijn bureau.
Fijne en snelle leveringen
Fijne en snelle levering. Denken graag met je mee.
Erg tevreden!
Op donderdag namen we contact op met de…
Op donderdag namen we contact op met de vraag of we de week erop op dinsdag tafels geleverd konden krijgen. Hiervoor is gezorgd, dus top geregeld, zeker omdat het zo kort dag was.
Een heel tevreden klant
Alvero reageert snel op vragen, levert tijdig en correct. Ik ben dus heel tevreden.
Goed meegedacht en keurig geleverd!
Alvero verzorgde de bezorging van een…
Alvero verzorgde de bezorging van een bureaustoel naar een adres achter een slagboom. Hoewel eerder afgesproken dat de chauffeur (na het openen van de slagboom) door zou rijden naar het juiste adres wilde de chauffeur dat toch niet doen. In het donker (was vroeg in de ochtend) moest ik voor akkoord tekenen voor een stoel die ik niet kon zien/beoordelen. De laatste 600 meter tot het afleveradres moest ik zelf maar rollen over de weg met de nieuwe stoel.
Uiteindelijk heb ik de stoel maar gedragen omdat ik het een absurde instructie vond. Achteraf bedacht had ik hem de stoel wellicht weer mee retour moeten laten nemen

Antwoord van Alvero Kantoormeubelverhuur bv
Het bureau is erg mooi maar de…
Het bureau is erg mooi maar de bezorging was niet prettig. Onvriendelijke mensen die zonder mondkapje mijn huis binnen stormden, vond ik eigenlijk erg onprettig

Helemaal top
Helemaal top. Bureau en stoel zijn netjes gebracht en de "real-life" tracker was erg handig om te zien wanneer de bezorger zou arriveren.
Snelle en correctie levering
Snelle en correctie levering. Klein onderdeeltje ontbrak, dat werd direct nageleverd per post. Goede service.
2x beschadigd bureau ontvangen
Via mijn werk kreeg ik een thuiswerkplek van Ahrend. De vervoerder (Alvero) zou de meubels (o.a. een bureau) bij mij thuis afleveren. Tot twee keer toe een beschadigd bureau ontvangen. Het leek erop dat allebei de bureaus zeker niet nieuw waren. Je zou zeggen dat ze dit van te voren goed controleren. De bureaus waren bovendien ook niet verpakt. Dit bevreemde mij zeer.
Gelukkig is het bij de derde keer wel goed gegaan.

Antwoord van Alvero Kantoormeubelverhuur bv
Super service- en klantgericht bedrijf!
Super service- en klantgericht bedrijf!
We werken al jaren samen met Alvero en we worden elke keer weer positief verrast door hen met snelle en goede service, oplossingen en producten!
Absolute aanrader!