AM-Qualitatsmatratzen.nl Reviews

4,5

De bestelde topper was binnen 3 dgn geleverd. Hadden hele goede matrassen alleen vonden we deze net te hard. Door deze toptopper liggen we nu top! 1 punt van verbetering. De verpakking waarin d... Toon meer

Ik heb ivm afwijkende maat van door mij gezochte matras-topper, contact gezocht met Ikea Duitsland en werd prompt doorgeleid naar AM- Q. Dit bedrijf leverde mij het gewenste artikel tegen een ui... Toon meer

De levering van het product was correct Tot heden doet het product naar wens De geur van het product heeft toch wat tijd nodig om te verdwijnen

1. Matrassenwinkel
  2. Bedwinkel
  3. Beddengoedwinkel

Wij zijn een jonge onderneming die matrassen, lattenbodems, hoofdkussens en andere producten rondom slaap ontwikkelt en verkoopt. Iedere dag werken wij hard en met passie om betere producten te ontwikkelen, de koopervaring voor onze klanten te verbeteren en de afzet van onze producten te verhogen.

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede ervaring met het proces

Goede ervaring met het proces. Er was iets misgegaan met de bevestigingsmail en toen ik daarover en bericht stuurde ontving ik snel en correct een antwoord. De matras werd op de 5e dag geleverd, dat was ook zoals toegezegd was. Ik moet de matras nog uitpakken dus over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen.

24 juni 2026

Top service

Ik heb daar een topper gekocht, helaas terug moeten sturen maar dat lag niet aan te topper maar aan mijn medische situatie.
Maar het terug sturen ging top!
Snel en netjes en gelijk je geld terug echt keurig afgehandeld.

9 februari 2026

Heel fijn topmatras

Door aanhoudende klachten aan mijn heup en schouder ging ik op zoek naar een nieuw topmatras. Ik ben een zijslaper en vrij tenger gebouwd (165cm, 60kg), dus het koudschuim topmatras wat mijn man en ik eerder hadden was voor mij echt te stevig. Via de matrassenvinder bij de premium gelschuim topper uitgekomen. Even via de e-mail contact gehad voor wat aanvullende vragen, daar werd vriendelijk op gereageerd. Nu bijna twee weken de topper in bezit, en de klachten zijn echt aanzienlijk afgenomen. Mijn slaapkwaliteit is verbeterd en ik voel meer energie. Echt ontzettend blij mee! Ik vind het een lekker zacht topmatras, maar niet te zacht. Je voelt nog wel duidelijk ondersteuning voor het lichaam. Een klein puntje van aandacht voor mij is dat ik nog wel lichte druk voel bij mijn schouders als ik op mijn zij lig. Het doet echter geen pijn. Ik heb daarom nog wel kleine twijfel om dit topmatras om te ruilen voor de deluxe topmatras, omdat deze nog net iets meer inzakt bij het heup-en schoudergebied. Aan de andere kant besef ik me ook dat mijn lichaam nog even moet wennen. Gelukkig hebben we genoeg tijd om het topmatras uit te proberen dus ik kijk het nog even aan :-) Blijft wel dat ik nu al ontzettend blij ben met deze verbetering van ons bed!

2 januari 2026

Ik heb ivm afwijkende maat van door mij…

Dit bedrijf leverde mij het gewenste artikel tegen een uitstekende prijs.
Binnen de gestelde tijd werd een en ander aangeleverd.
Bedankt!
Het was een top ervaring.

Dries

7 december 2025

geen antwoord van klantenservice emails niet bestelbaar

verzending was snel en ook de info vooraf van de klantenservice maar helaas was de topper voor mij niet geschikt en wilde hem retour laten halen maar ze geven niet thuis, geen antwoord op emails en de meeste kwamen onbezorgd weer terug, inmiddels ligt de topper in de vuilnisbak, Tijk ook veel te wijd

1 december 2025

Goed verpakt en snelle levering. Mocht het matras niet bevallen krijg ik de matras waarschijnlijk niet meer in de doos om te retourneren...

22 oktober 2025

Super fijn matras!

Super fijn matras!! Het verraste me wel dat het matras uit 2 pakketten bestond. Ik dacht eerst dat ze een foutje gemaakt hadden. Maar ik ben erg tevreden over het matras en over de levering ervan! Top!!

7 oktober 2025

In de wolken

Het product was optijd en degelijk verpakt afgeleverd.
Het product voldoet aan mijn wensen.
Kwalitatief een goed product.

11 september 2025

Is dit jouw bedrijf?