Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wow siger jeg bare🤩🤩🤩🤩🤩 Jeg havde bestilt Body Olie Ground og ansigtscreme i mit første køb . Nøj nogle lækre produkter👍❤️De dufter skønt og efterlader huden så blød bagefter🥰😎 Jeg er allere... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ELSKER Amalie Rosalies produkter!! Især shampoo og balsambarerne er fast inventar hjemme hos os. Mit hår er ellers ikke glad for særlig mange slags shampoo og da slet ikke i bar form. Men ved er... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetische producten leverancier

Geschreven door het bedrijf

Amalie Rosalie er generationers passion for ukompliceret, ærlig kropspleje og hvor der arbejdes med respekt for håndværket og råvarerne. Passion og håndværk: Vores produkter er håndlavede og fremstillet i små partier i mit værksted i Fredericia, det betyder friske råvarer og frisklavede produkter. Jeg nørder i udviklingsdelen og er også selv en del af produktionen. Jeg arbejder med naturlige, økologiske ingredienser af høj kvalitet og er det muligt, vælger jeg dansk producerede råvarer. Som en naturlig del af min virksomhed bestræber jeg mig altid på en grønnere og mere bæredygtige produktion og hudpleje.

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så slap jeg af med den tørre hud

Jeg har i en del år haft problemer med tør hud om vinteren - især på mine skinneben, hvor huden krakelerede og blev til grimme sår, som ikke så pæne ud, når vejret blev godt og benene igen skulle ud i lys og luft. Jeg havde prøvet rigtig meget fra lotions til cremer mod eksem. Intet hjalp. Men i vinter begyndte jeg at bruge Lotion fra Amalie Rosalie. Den tørre hud forsvandt, og mine ben var klar til foråret og sommeren.
Jeg har brugt både Lotion Naturel, som er uparfumeret, og Lotion Ground, som dufter dejligt men afdæmpet. Jeg kan varmt anbefale disse lotions til andre, der gerne vil have blød og lækker hud.

14 juni 2025
Logo Amalie Rosalie

Antwoord van Amalie Rosalie

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vores mål, at gøre en forskel med produkterne, så din oplevelse gør mig både stolt og glad.

De bedste hilsner
Amalie Rosalie

Hjemme spa oplevelse

Jeg havde babysø salven som jeg ikke kunne leve uden til min datter. Og da jeg skulle købe en ny tænke jeg at jeg ville hoppe med på lidt flere produkter efter min succes oplevelse med salven.

Købte shampoo og balsam intropakken sammen med en shower oil tror jeg den hedder. Og jeg var lidt skeptisk, det er første gang jeg bruger bar til hårplejen.

Men selvom det tager lidt længere tid end før så elsker jeg hvad det gør ved mit hår. Og det giver følelsen af at have en hjemme spa fordi det dufter skønt og man tvinges til at sætte lidt mere følelse i det fordi shampooen skal masseres lidt ind.

Derud over dufter shower oilen så dejligt så jeg føler jeg får en mini-spa oplevelse 😍

Kan varmt anbefales ❤️🌸

12 mei 2024

Wow siger jeg bare🤩🤩🤩🤩🤩

Wow siger jeg bare🤩🤩🤩🤩🤩
Jeg er allerede kæmpe fan så skal helt bestemt handle flere produkter ved dig. Du får de bedste anbefalinger herfra❤️🤩

1 mei 2024
Logo Amalie Rosalie

Antwoord van Amalie Rosalie

Kære Hanne,
Tusind, tusind tak! Din anmeldelse gør mig simpelthen så glad og betyder vanvittig meget ❤️
Jeg ønsker dig den dejligste dag ☀️

De bedste hilsner
Amalie Rosalie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlige naturlige produkter, gode til sensitiv hud

Super gode produkter, som min meget sensitive hud er meget glad for! Babysalven redder hver dag mine tørre hænder efter klatring og fungerer også plejende på sår og skrammer. Den neutrale læbepomade og læbebalsam er dejlig blødgørende uden at fedte på læberne.
Jeg har prøvet shampoo og balsam barerne. Balsamen med havtorn dufter godt og den er en god erstatning på mine rejser for min curly girl conditioner jeg bruger hjemme. Den blødgør mit hår, så jeg nemt at rede det, uden at det tynger mine krøller ned :)

14 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og fantastiske produkter

På trods af at de åbenbart er ved at skifte webshop, så gik ordren igennem perfekt. Modtog den hurtigere end jeg regnede med og produkterne er som altid flotte og godt pakket ind.
Super service og gode produkter. Det er ved at være en fast del af familiens gaveønsker :)

6 december 2023

Lees meer over geverifieerde reviews.