Hier niks bestellen, kleding ontvangen wat niet past, wil je het terug sturen krijg je 6x mail met onzin of je te toch niet wil, dan moet je eerst foto's van je kleding maken en dan hoor je niks meer!... Toon meer
Oplichting. Er wordt reclame gemaakt voor duurzame kleding. Vestiging in Amsterdam. Ik heb linnen kleding besteld. Ik kreeg polyester. Slecht genaaid, naden los. Pasvorm was kindermaat ipv volwassene... Toon meer
OPLICHTERIJ! Kwam er na mijn bestelling helaas pas achter dat alles uit China komt. Doen zich voor als Nederlandse website. Kon meer annuleren want het was al verzonden. Toevallig 1 uur later een verz... Toon meer
Zeer lange levertijd en zeer slechte kwaliteit kleding. Om je zending retour te kunnen sturen dien je jezelf ook in allerlei bochten te wringen en er wordt alles aan gedaan om dit proces zo moelilijk... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Weken geleden wat besteld
Weken geleden wat besteld, nog steeds niks ontvangen en dan zichzelf verschuilen achter de pandemie. BESTEL HIER NIET. Genoeg andere online winkels waar je zelfde kleren kunt kopen en die wel normaal binnen paar dagen geleverd worden.
vorige maand wat besteld een jack
vorige maand wat besteld een jack. nog steeds niks gehoord of gezien.Dropshipping?
SLECHTSTE KLANTENSERVICE OOIT!!!
SLECHTSTE KLANTENSERVICE OOIT!!!! Ik heb een bestelling geplaatst van €139,96. NOOIT een order bevestiging gekregen en ze geven aan dat de bestelling niet is doorgekomen. Het geld is wel van mijn creditcard gehaald. OPLICHTERS zijn het!!!!
Linnen blijkt polyester te zijn
Bestel je een linnen jurk, jammer helemaal polyester. Slecht hoor
Mooi donkerblauw vest besteld
Mooi donkerblauw vest besteld. Niet gekregen wat er op het plaatje stond. Terugzenden moet naar China. Jammer dit.
Lang gewacht verkeerde geleverd….
Dit is bedrog
Als je iets besteld op deze site, kom je weer uit bij original-clothes.nl
Zie reviews van die site
Jurk besteld
Jurk besteld, eindelijk binnen....totaal niet de jurk die ik besteld heb
Zeer slecht
Zeer slecht, weken geleden wat besteld en nog niks ontvangen of gehoord. Ze beantwoorden geen mail en de track and trace die ze mee sturen geeft niks aan.
Absoluut prachtige zomerjurken en sandalen!
Ik heb hier 10 dagen geleden zomerjurkjes en sandalen besteld - gisteren aangekomen en ik ben echt enthousiast over de snit van de jurkjes. Zit echt geweldig en de stof is ook aangenaam. De sandalen zijn ook chique, maar helaas een maatje te klein. Ik kon echter zonder problemen terugsturen en kreeg gratis een groter nummer toegestuurd. Ik heb het ook aan mijn vrienden aanbevolen - mooie selectie voor de zomer.
Mooie Playsuit
Ik kocht een Hailey - Playsuit van Amavia. De jurk ziet er prachtig uit en de stof is zacht.
GOEDE LEVERINGSTIJD, MOOIE PRODUCTEN
Mijn vriendin en ik hebben hier gewinkeld. Ze houdt van de jurken, absoluut mooie snit. Mijn jas is ook super comfortabel en zit goed. De levering duurde een paar dagen en voor de kwaliteit echt heel goedkoop.
Absoluut tevreden
Ik heb hier een paar dagen geleden shirts en broeken besteld. Vrij snel aangekomen in Corona tijden en past geweldig! Geweldige ontwerpen, kan ik zeker aanraden!