AmazelivingReviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Mensen plaats hier geen bestellingen!!!. Er wordt niets geleverd. Dit is oplichting!!! 3 tafelpoten 6weken geleden besteld maar niets ontvangen. Krijg geen reactie op mail en telefonisch. OPLICHTERS!!... Toon meer

Heel goed geholpen door Amaze living. Na bestelling telefonisch contact gehad en verder geadviseerd over een matrix tafelpoot. Uiteindelijk in overleg met Amaze living toch voor een andere poot gekoze... Toon meer

Gewoon in 1 woord TOP! Onze bestelling werd niet door DPD/PostNL bezorgd en de eigenaar heeft onze Tafelpoot hoogst persoonlijk op zaterdagochtend afgeleverd bij ons thuis in Drenthe. Wij wonen tegen... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mensen plaats hier geen bestellingen

Mensen plaats hier geen bestellingen!!!. Er wordt niets geleverd. Dit is oplichting!!! 3 tafelpoten 6weken geleden besteld maar niets ontvangen. Krijg geen reactie op mail en telefonisch. OPLICHTERS!!!

14 juli 2025

Oplichting

Dit bedrijf gaat nu verder onder sigi amazeliving
Dus opgepast wel betalen en niets krijgen
Heb de apps om te bewijzen dat ze veel beloven maar niets doen.
Hij zou mijn bestelling in orde maken op 10 mei en dan maandag 12 mei leveren via zijn Houthandel Gorinchem
Dus opletten oplichting

10 mei 2025

In eerste instantie gaf ik een…

In eerste instantie gaf ik een negatieve beoordeling omdat het product niet aankwam. Het bedrijf nam echter contact met me op en legde de problemen uit die ze hadden met hun verzendagent en de ontbrekende zending. Ze stuurden een andere met een andere agent en volgden het twee keer op om ervoor te zorgen dat het bij mij aankwam. Top!

31 januari 2025

Top service

Top service, zojuist mijn Matrix tafelpoot afgeleverd gekregen door Amazeliving zelf
Zeer vriendelijk, neemt tijd voor je om uitleg te geven.

7 februari 2025

Late levering maar super service

De tafelpoot op een avond besteld, de volgende dag al een verzendbevestiging met track and trace code ontvangen. Helaas werd het pakket niet verwerkt door DPD. Amazeliving was goed bereikbaar en gaf aan dat het aan de verwerking bij DPD lag. Uiteindelijk na 3 weken, wel met de feestdagen er tussen, werd het pakket nog steeds niet geleverd. Na de vakantie heeft Amazeliving zelf contact met ons opgenomen en de tafelpoot zelf afgeleverd. Vervelend dat de bezorging zo lang heeft moeten duren omdat het niet door DPD werd verwerkt maar een super bereikbaarheid en oplossing van Amazeliving.

6 januari 2025

Prima service!

We hebben een mooie matrix tafelpoot gekocht en gekregen. Na een aanvankelijk leveringsprobleem (lag niet aan Amaze, maar aan de bezorgdiensten), heeft Sigi de tafelpoot, in overleg, persoonlijk bij ons bezorgd. Hulde voor deze manier van handelen !

6 november 2024

Vriendelijk en heel goede service.

In eerste instantie pakket kwijt bij postorderbedrijf. Amazeliving heeft heel snel een nw. gestuurd met ander bezorging. De volgende dag al binnen. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Hele mooie matrixpoot. Goede service en heel vriendelijk.

13 november 2024

TOP! Echt een aanrader

Gewoon in 1 woord TOP!
Onze bestelling werd niet door DPD/PostNL bezorgd en de eigenaar heeft onze Tafelpoot hoogst persoonlijk op zaterdagochtend afgeleverd bij ons thuis in Drenthe. Wij wonen tegen de Duitse grens aan dus was het voor hem nog al een eind rijden. Eind goed al goed de poot werd op tijd geleverd voor de verjaardag. Echt TOP SERVICE!! Echt een hele aardige vriendelijke gast is Siegfried. Bedankt man.

9 november 2024

Mooie poten goede service

Mooie poten precies zoals verwacht. De bezorging duurde ietsje langer als ik verwacht had, maar na een appje werd ik direct gebeld en kreeg ik een uitleg waarom en een track en tracé. De volgende dag was het er ook.

10 oktober 2024
Logo Amazeliving