AmazelivingReviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Mensen plaats hier geen bestellingen!!!. Er wordt niets geleverd. Dit is oplichting!!! 3 tafelpoten 6weken geleden besteld maar niets ontvangen. Krijg geen reactie op mail en telefonisch. OPLICHTERS!!... Toon meer

De tafelpoot op een avond besteld, de volgende dag al een verzendbevestiging met track and trace code ontvangen. Helaas werd het pakket niet verwerkt door DPD. Amazeliving was goed bereikbaar en gaf a... Toon meer

Gewoon in 1 woord TOP! Onze bestelling werd niet door DPD/PostNL bezorgd en de eigenaar heeft onze Tafelpoot hoogst persoonlijk op zaterdagochtend afgeleverd bij ons thuis in Drenthe. Wij wonen tegen... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Levering van de tafelpoot duurde langer…

Levering van de tafelpoot duurde langer dan belooft.
10 dagen dat moet beter kunnen.
Product is prima en goed verpakt.

24 september 2024
Logo Amazeliving

Antwoord van Amazeliving

Beste Klant. Wij begrijpen uw onvrede met de lange bezorgtijd. Echter ligt dit buiten ons macht. Dpd was namelijk 10 pakketten verloren onder andere die van u ook. Ik heb u ook telefonische benaderd en uit gelegd dat wij er alles aan doen om u uw bestelde tafelpoot zo snel mogelijk te kunnen laten ontvangen. Wij hebben daarna ook gekozen voor Post Nl in de hoop dat deze de pakketten de volgende zouden leveren. Ook helaas hier door landelijke vertraging kwam uw pakket nog later aan. Wat uiteraard enorm vervelend voor u is. Via post nl had u ook een track en trace en kon u ook zien dat de vertraging niet bij ons lag maar direct bij de vervoerder. Ik vind de 3 sterren persoonlijk gezien niet eerlijk aangezien die voor de vervoerder zijn en niet voor ons als bedrijf. Wij versturen bij een bestelling direct de producten de deur uit. Meer dan oplossen voor onze klanten kunnen wij helaas niet doen. Ik hoop ook dat u begrijpt dat het ons meer geld kost aangezien wij producten dubbel uitleveren die kwijt zijn door de vervoerder. Dus wij voelen en delen uw frustratie. Mocht u toch niet tevreden zijn met onze inspanning dan hoor ik dat graag van u. Mvg Sigi Amaze Living

Prima winkel

Prima winkel, prima aandacht voor de klant. Maar: bizar slechte levering door DPD. Uiteindelijk goed opgepakt door Amazeliving.

4 september 2024

Top!

Na de bestelling netjes gebeld door de eigenaar van het bedrijf over de bezorging. Helaas ging hier iets mis en was de poot na een paar dagen nog niet binnen. Zeer netjes opgelost, meneer kwam de poot zelf brengen. Mooie tafelpoot, makkelijk te monteren en ziet er netjes uit!

7 september 2024

Bijzondere goede service

Bijzondere goede service. Het annuleren van de achteraf verkeerde tafelpoot ging zonder problemen. Het geld werd ook netjes teruggestort. Vervolgens is de juiste tafelpoot geleverd, prima product.

15 augustus 2024

Top service

Heel goed geholpen door Amaze living. Na bestelling telefonisch contact gehad en verder geadviseerd over een matrix tafelpoot. Uiteindelijk in overleg met Amaze living toch voor een andere poot gekozen. Ze hebben de kennis en kunde in huis om je goed te adviseren Uiteindelijk is Sigi de poot zelfs langs komen brengen en installeren. Echt een top service!

29 juli 2024